🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 454
  • 1 019
  •   2
Отговори
# 870
  • София
От мен:
Карин: ако е на финал много голям шанс за победа
Зоран: голям шанс
Бо и Ганка: доста добър шанс
Денис: задоволителен шанс
Ани: малък шанс
Ванко и Алекс: много малък шанс, тлеещ

Тези шансове обаче много лесно могат да се променят, много често някои играчи се омаскаряват точно на прага на финала.
Всички, които са в играта в момента имат своите шансове, а този който си изиграе най-добре картите ще спечели.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 20:43 от Diavolo

# 871
  • Другата България
Всичко зависи от това тези хора С КОГО са на финал.
Шансовете им.

# 872
За любителите на минали сезони - е, тъкмо сега се включих за малко да слушам лайфа и Жени сама признава, че Евтим Милошев й е казал, че ще има вот от публиката, та тя е гласувала този "празен вот" точно с тази идея. Разбира се, че не каза директно, че Милошев й е наредил да гласува по този начин, ама и без да го казва, то стана ясно 😃

Колкото до сегашния сезон - не чух много, но Анелия потвърждава, че връзката между нея и Ганка е била много по-силна от страна на Ганка. Тук трябва да има забележка, че Ани може й да го казва просто, за да намали критиките към себе си за ситуацията с Ганка, но аз й вярвам, дори от показаното ни в монтажа.

# 873
  • София
Уау, това си е направо скандално разкритие от страна на Жени. 😮
Не че не се е коментирало, че много намирисва всичко. Но те нямаха друг шанс. В онези години и времена ако Ники не беше спечелил сезона, сигурно щяха да подпалят сградата на bTV, хаха. Мартинов беше толкова популярен на времето, че чак беше плашещо. Тогава всички гледаха Сървайвър и всички бяха за Ники. Само това се коментираше навсякъде. Предполагам рейтингите са им били убийствени и рекордни за родната ни телевизия, ама уви няма архивни статистики.

п.п. Аз по-късно ще гледам ако го запазят, защото в момента съм на футболна вълна. Днес има Лига Европа и Лига на конференциите.

# 874
На финала искам: Бо, Зоран и Ганка (защото ще стане интересно, ако се завърне).

Изгонването на Ганка ми е ключов ход към момента.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 21:20 от Фран

# 875
Искам жена да спечели, но не Бо.

# 876
  • София
И аз искам жена да спечели и това да е Бо.
От мъжете спор за мен няма.Зоран!

# 877
  • Варна
Гласувах за Зоран, Карин и Ванко за финала. Искам Зоран да спечели, но от първия епизод мисля, че Карин ще е победителя.

# 878
  • София
За любителите на минали сезони - е, тъкмо сега се включих за малко да слушам лайфа и Жени сама признава, че Евтим Милошев й е казал, че ще има вот от публиката, та тя е гласувала този "празен вот" точно с тази идея. Разбира се, че не каза директно, че Милошев й е наредил да гласува по този начин, ама и без да го казва, то стана ясно 😃
Това беше наистина много очевидно по време на финала, затова и споменавайки го в коментар вчера, направо бях изтрила вота на журито от паметта си. Изобщо тогава не можех да си обясня защо нямаше ново гласуване на журито само между Николай и Спас, и още по-малко разбрах защо имаше състезание по палене на огън, и то между тримата. Още тогава си личеше, че самата вечер е по сценарий (аз не бях дори в гимназията още, и ми стана ясно 😄). И най-лошото от всичко е, че човекът, носещ прякора "Сървайвъра", и тогава, и сега не разбира същността на играта. Достатъчни са думите му за сезона и победата на Ваня Джаферович (единственият победител, чиято игра се доближава до съвременната версия на формата) - не било истински "Сървайвър" това, и не било мъжка игра. 😃

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 20:36 от La Vikinga

# 879
И аз бях на 12-13, когато този сезон вървеше по телевизията. Чак ме беше страх да си призная, че не харесвах Ники Мартинов, защото както Дяволчето отбеляза, всички бяха луди по него, дори и съучениците ми 😁 но още тогава си спомням как се чудих какъв е смисълът предаването да го печели някой, който вече е отпаднал. Значи омразата ми към концепцията с острова датира още от шести клас, хаха.

Довърших лайфа иначе сега преди лягане. Жени се включи само в началото и каза интересни неща, ама като цяло беше разпиляно и не бих препоръчала да гледате, ако си мислите, че ще научите нещо много интересно. ​Тамън тръгват да кажат нещо и я съпругът на Бо се появи, я Зоран напише нещо, и то вече са забравили какво казваха. Анелия много сладко си беше приготвила теми, които иска да дискутира, но тя тамън почна и Борислава каза, че ще трябва да приключват, че "Йергенинът" почвало. Според мен, ако имат мерак наистина да отговарят на въпроси, или поне да вдигнат завесата малко и да обяснят мотивите си, то по-добре да правят индивидуални включвания, или най-много по двама. Тъй с 3-4 човека просто се разводнява. С уговорката, че не са длъжни изобщо да правят лайфове, но както казах, ако имат мерак да разкрият повече за тяхната игра и случилото се, така ще е повече по същество.

# 880
  • София
Лайф с Йо, Бо, Ани и Жени

Малко разпилян лайф. Хубаво е да се изслушват и да не се прекъсват. Хем Инстаграм сече това и не се чува нищо, хем се прекъсва мисълта и някои неща остават недоизказани.

Най-интересното от лайфа в спойлер:
Скрит текст:
Всъщност Кари е била по-близка на Ани, отколкото Гани. Ани е чувствала най-голямо доверие в играта към Кари. Ганка е е чувствала Ани по-близка отколкото Ани е чувствала Гани...

Ани не е чувствала никаква заплаха от Кари и Ванко за евентуален финал, докато от Ганка се е страхувала. Изгонването на Ганка от Зо и Бо е било плюс за нея. Тя си е мислила само за финала вече и с кой иска да е на този финал. Не искала да е на финал с Бо и Зоран, защото е била сигурна, че ще загуби от тях, защото те са имали най-впечатляващите ходове и са направили сезона. Докато Кари и Ванко били много пасивни и без ходове и за това ги искала тях на финал, а не Бо или Зоран.
бтв: това може би отговаря на въпроса дали Ани би гласувала против Карин или Ванко. За Алекс вече е друго (вижте по-надолу)

Кари също е потвърдила на Зоран на съвета, че са гласували за Денис. Преди Зоран да извади идола. Не така категорично като Ванко, но след него го потвърждава и тя, но не е излъчено в монтажа.
Значи имаме две легенди в играта...

Никой в играта не е взимал насериозно Ванко

Всички са единодушни, че искат да са на финал с Алекс/Ванко и Денчо.
Ани като зрител сега е категорична за това, но там е искала да махне Алекс, че страшно я е дразнила. Емоциите и взели връх.
бтв: Да си го кажем така, Ани е била донякъде заблудена, че с Кари на финал би имала шанс. Другите и прозрения са верни.

В сезона на Жени мизерията е била пълна. Никакви дрехи и огромен глад. Но за нея това не е правилно, защото не може да се направи истинска силна игра. Те са били толкова немощни и апатични, че дори две изречения на кръст не са могли да направят. И това е било голям минус за зрителя.

Жени е моделира играта на Ваня. Тя го е запалила по играта, документи му е подавала и т.н.

Но за Жени колкото и добре да си подготвен, най-важното нещо е късмета. Ваня е имал страшен късмет в един ключов момент от неговия сезон и така.
бтв: Аз за този шанс в играта съм писал поне 10 пъти. Ами да, така е.

Алекс е била редовен клиент на фитнеса на Ваня и Жени. Ето защо Гуспата се познава с Алекс и беше и пожелал успех във фейсбук, за което бях писал отдавна още.
Т.е. и Алекс е ''вътрешен човек''
Ани обаче също е тренирала в този клуб и то с Ваня, но за нея Жени е разбрала, че е там чак по телевизора.
бтв: Твърде много познати и познати на познати. Явно каста наистина е събиран много набързо.

Хах, не са знаели, че Ваня ще е част от продукцията. В самолета са си мислели, че ще има завръщащи се участници. Йо специално веднага е започнала да крои схеми как да го елиминира още в началото, защото щял да бъде заплаха номер 1. Хаха. Бо обаче е била сигурна, че ще е нещо като ментор, а не редови участник. Ани пък е мислила като Йо, но е искал да играе с Ваня.

Ани пак защитава Кари, че много умело влизала под кожата на хората. Не знае дали е стратегия или си е такава. Бо се намеси и беше категорична, че просто си е такава (бтв: да, то си личи)
Ани посочи, че Кари и Зоран най-умело влизали под нейната кожа. А не Гани...

Ани и Ганка са близки в момента. Но Ани търси повече Гани, отколкото обратното (обърнала се е палачинката).
С Мила не чак толкова (не го каза, но се подразбра).

Бо каза, че що годе с всички се разбират добре, а с някои от сървайвърите са много близки.

Бо е отишла на аукциона с ясното съзнание да се бори за наградата за арбитър.
Бо го е изиграла и ги е подразнила с колебанието си за Денис. Театър от нея. Иначе 100% е знаела, че ще прати него.

Според Ани и Бо има двойни стандарти. Йо ги подкрепи
Когато мъж го играе стратег е много УАУ за всички и много по-лесно им се прощават някои ходове. Докато ако жена направи същото е змия и долна интригантка (бтв: да, така е и в живота също).

Следващия четвъртък пак.

# 881
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Казвате,че във фейсбук било пълно със спойлери за финалната тройка.Е,влязох днес след месеци незаинтересованост към тази платформа.Не виждам никъде спойлери.За какво говорите?!

Няма как Бо и Зоран да са на финал.Единият ще разкара другият,въпроса е кой ще направи хода първи.

# 882
  • Другата България
Казаното от Анелия за Ганка напълно покрива и моето мнение по въпроса.
За отношението й към нея.
И съм го писала същото.
Което респективно потвърждава и това, че Ганка й се предовери.

# 883
  • Пловдив
И нещо друго интересно от лайфа- Бо била доста емоционална в живота и си е поставила за цел да е абсолютно хладнокръвна в играта. Както виждаме и се получава доста добре.
Докато Ани също е влязла с идеята да не се сближава много-много с никой, но  направо се е страхувала, че се привързва към Кари и не е можела да влияе на това.

# 884
  • Другата България
Ей с това последното изречение ме загуби.
Как ли се чувства Ганка, като слуша това?

Общи условия

Активация на акаунт