🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 424
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 90
Край на паузата след дълги четири дни Simple Smile Приятно гледане.

Серията се казва "Идеалната приятелка" Joy

# 91
Тая Ганка колко е ужасна. Не искам да те слушам, ти ме излъга, не ме прекъсвай, не ми обяснявай, ти тва - ти онова. Докато я слушкаше беше бяла и добра, ама вече е най-черната, щото не и ходи по свирката. Дано скоро да си ходи.

Мила как посърна, като видя Драго.

# 92
Ганка е прекалено мелодраматична, въпреки че и Анелия прави грешката да й влезе в тона. Ганка няма проблем, че Анелия я е излъга. Напротив, Анелия сума ти пъти й натърти, че не харесва Драго. Проблемът на Ганка е, че тя просто не искаше да чуе истината. Не беше въпрос на истина, или лъжа, а на това Анелия да направи това, което Ганка иска, или да се окаже "предателка". Това не е приятелство.

# 93
Не беше въпрос на истина, или лъжа, а на това Анелия да направи това, което Ганка иска, или да се окаже "предателка". Това не е приятелство.
Много добре казано.

# 94
  • Другата България
Аз съм на страната на Ганка в случая. Разбирам Анелия, прекрасно, обаче, тя просто трябваше наистина да й го каже. Ясно, открито, директно. Не с недомлъвки. Заявяваш направо.
Прекрасно разбирам Ганка . Вярвам й.

# 95
Брей, днес Денис има повече екранно време от последните две седмици. Дали е случайност Simple Smile

# 96
Анелия има супер задник и все там я снимат. Много секси маце!

# 97
  • Другата България
А Драго....не очаквал и не предвидил идола! Joy
Ехоооо, Земя вика Драго!

# 98
Ако не друго  са понаприказваха.

# 99
Много, много ми е любим аукциона в Сървайвър, ама много.

# 100
Според мен Ганка щеше да провали плана,а Анелия страшно много искаше да част от blindside ход.А и на нея не ѝ харесва,че е сянката и Ганка дърпа конците.

Аз съм на страната на Ганка в случая. Разбирам Анелия, прекрасно, обаче, тя просто трябваше наистина да й го каже. Ясно, открито, директно. Не с недомлъвки. Заявяваш направо.

# 101
  • Другата България
Просто Ганка не трябваше да влага емоции. Тя многократно каза, че 100% вярва само на Анелия. Затова реагира така. Същото е и с КаНко. Ако един от двамата направи така с другия, чувствата ще са същите.
Както и съм сигурна, че нямаше шанс същото да се случи с Йо и Бо.

# 102
Ако става въпрос - и аз вярвам, че Ганка е истинска. Каквато е отвън, такава е и в предаването, но това не е позитивно качество в случая 😁 поне в моите скромни очи.

Тя е контролираща, лицемерна без да го осъзнава и прекалено изискваща неща от другите, които тя не би им дала. Единственото, което признавам е, че смятах, че целият й щик за достойнството е поза, а вече смятам, че не е. Тя наистина се мисли за достойна, редом с другарите си, а всички други, които отстояват себе си смята за недостойни. Но пак казвам това, че е истинска, не я прави приятна и симпатична в моите очи. Да не кажа, че е още повече бахтън в такъв случай.

# 103
  • София
Ганка е сбъркала какво е приятелство. Тяхното беше, аз казвам, ти слушаш. Това не са равностойни отношения. Анелия се опита доста пъти да бъде чута, но това не се случи. Сега Ганка казва, че искала само Анелия да бъде честна и да ѝ беше казала. Ами тя ѝ каза, но тогава не получи не само подкрепа, ами направо ѝ заповяда за кого да гласува.

При Бо и Йо имаше равнопоставеност, докато при тях - не.

# 104
Анелия няколко пъти каза на Гани, че иска да гони Драго. Каза и няколко пъти също, че не иска да гласува срещу Зоран.
Нямаше как да и каже за плана, аз на нейно място също нямаше да и кажа.  Защото Гани на практика и нареди за кого да гласува. И ако Анелия и се беше доверила сега резултата щеше да е Зоран при Мила и Драго в племето.

А Драго....не очаквал и не предвидил идола! Joy
Ехоооо, Земя вика Драго!
Играта и мислите на Драго просто не си заслужават коментарите.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 21:49 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт