🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 563
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 150
Е, той Зоран играе с Бо, тъй че моята теория остава непроменена.
Само не виждам Анелия в тази схема....ако жертвата е Ганка.
Затова залагам на Ванко. Или така поне ми се иска.
Зоран и Анелия играят и са в добри отношения със Кари, и това според мен ще спаси Ванко утре. Ганка няма такъв гръб според мен.

# 151
Някак си мисля, че е време за баланс с използването на идола и Ганковците да направят силен ход, но и аз не мисля, че Йо чак така ще се зарадва на триумф на тяхната група. Да, тя е фен на предаването и смятам, че би оценила силен стратегически ход, но чак да се зарадва? Не мисля.

# 152
Пуснах си пак промото, този път имам истински спойлер.
Скрит текст:
Зоран използва идола, вижда се сянката на шапката му в блузата на Владо, когато Владо казва, че това е идолът.
Имам чувството, че е изгонил Ванко. Той и Бо са единствените, които не дават.
И да, най-вероятно това е съветът, за който Влади каза при Цитиридис.

# 153
  • Другата България
Но Зоран не харесва вече Ванко.
А Зоран набележи ли си някой...
Той набеляза и Ганка, просто единия върви с Кари, а другия с Ани, като пък двамата са двойка...сложна конфигурация, но Зоран и Бо са играчи.
Дано сме прави, да не стане нещо непредвидено, различно от това.
Залагам на Ванко, и едва ще се удържа да не отварям спойлери до утре вечер....

# 154
Преди малко си пуснах епизода и прегледах мненията набързо.
Та ми прави впечатление, че харесваните и силни на деня злорадстват след хода си. Но не видях особена критика сред мненията тук. И тъй като критиката към Ганка заради нейното подсмихване не беше спестена тук, отново ще спомена за двойния аршин.

# 155
Здравейте, БГ мами, регнах се единствено, защото обсъждате любимото ми телевизонно шоу Survivor. Доста от вас разбират от играта, но някои неща леко ви бягат.

Примерно епизода тази вечер. Добре, разбирам, че се харесва емоционалната сцена със Зоран, но не знам дали осъзнавате, че това, което му дадоха, е ШИБАНО ЕЛЕМЕНТАРНО за отиграване и е перфектен жури контрол. Чак изглеждаше зле, много зле, от към тръпка и стратегия.  Когато в Сървайвър се дава дилема, то тя трябва да е наистина дилема, а не това, което видяхме тук. То трябва да си най-големият малоумник на света, за да избереш собственото си писмо. Разбира се, че "ще направиш жертва". Истината е обаче, че не правиш никаква жертва, а правиш елементарно стратегическо решение, каквото продукцията ти дава на поднос.

Вижте, не ме разбирайте погрешно. Аз харесвам Зоран, играе добре стратегически, но просто на черното не трябва да се казва бяло. Човекът има очеваден winner's edit.

# 156
Така, браво на Кари, че даде наградата си на Зоран. Денис и Зоран ще сложат арбитър Бо, тя ще спаси например Кари. Кари остава без глас.
Ганка, Ванко и Алекс срещу Ани, Зоран, Бо и Денис. Предполагам, че ще ги заблудят да гласуват за Алекс, уж че нея ще гонят. Обаче Бо и Денис например ще пуснат глас за Ванко, някой с идол (Бо например) ще спаси Алекс и Ванко си заминава.

Но кому е нужно да се играе идол в такъв случай? 4 на 3 са..Защото не са сигурни дали Ани ще гласува срещу Ванко (да предаде уж пак Гани) и сигурно Зоран все пак е обещал да не гласува срещу Ванко, да спази думата си.

А който спечели личен имунитет може ли да го предостъпи??

# 157
  • Другата България
Здравейте, БГ мами, регнах се единствено, защото обсъждате любимото ми телевизонно шоу Survivor. Доста от вас разбират от играта, но някои неща леко ви бягат.

Примерно епизода тази вечер. Добре, разбирам, че се харесва емоционалната сцена със Зоран, но не знам дали осъзнавате, че това, което му дадоха, е ШИБАНО ЕЛЕМЕНТАРНО за отиграване и е перфектен жури контрол. Чак изглеждаше зле, много зле, от към тръпка и стратегия.  Когато в Сървайвър се дава дилема, то тя трябва да е наистина дилема, а не това, което видяхме тук. То трябва да си най-големият малоумник на света, за да избереш собственото си писмо. Разбира се, че "ще направиш жертва". Истината е обаче, че не правиш никаква жертва, а правиш елементарно стратегическо решение, каквото продукцията ти дава на поднос.

Вижте, не ме разбирайте погрешно. Аз харесвам Зоран, играе добре стратегически, но просто на черното не трябва да се казва бяло. Човекът има очеваден winner's edit.

И?

# 158
Добре, че се появихте да ни обясните, какво точно ни бяга!

# 159
Такааа....В този момент Магьосницата Гарганела получи видение на кристалното си кълбо и ще го сподели с вас. Слушайте, защото няма да повтарям.
Ясно видях Александър Македонски, който влетява на последния съвет на своя Буцефал и пробива със стрела чек за 150 бона в жълто-червен цвят.
Още по ясно видях фитнес гуру, който утре се прегръща за добре дошъл с амазонка със сламени коси на един самотен остров.
Ако тези две мои видения не се сбъднат, да знаете, че гледате някое друго шоу.

# 160
  • Другата България
Хе-хе, първа го предположих! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 161
Но Зоран не харесва вече Ванко.
А Зоран набележи ли си някой...
Той набеляза и Ганка, просто единия върви с Кари, а другия с Ани, като пък двамата са двойка...сложна конфигурация, но Зоран и Бо са играчи.
Дано сме прави, да не стане нещо непредвидено, различно от това.
Да, и това е така.
Още един член на инициативния комитет утре ще замине при Мила да инициира пореден дуел за оцеляване.
Съгласен съм, че има имного логика и да е Ванко. Но Ганка е мислеща, за разлика от него. Освен това, на предходния съвет беше таргетирала точно Зоран. Реално Кари и Анелия могат да повлият на Зоран и Бо кой от двамата ще е целта. Ако идола е в Бо ще дръпне спусъка на Ганка, ако е в Зоран е 51-49 за Ванко.

А на острова Мила ще посрещне, нахрани и изпрати в журито поредния инициативник през този сезон Simple Smile

# 162
  • Sofia
Напишете в скрит текст
Скрит текст:
как смятате, че Зоран ще успее да изгони Ванко с идола? Нещо не ми става ясно.

# 163
Е няма ли някой да изпрати Мила към журито?

# 164
  • София
То това е ясно защо той го направи, както и предвид, че имаше второ писмо, беше логично, че ще получи и той. Зоран си играе с тях, рискувайки до някаква степен, но премерено, както с огъня, така и сега.

Не е само до това да спечелиш глас, а до това и да не те нарочат. Повечето му казваха да избере своето видео, но примерно Гани си мълчеше, защото много искаше да си види и тя близките. Да породи у нея лоши чувства е неоправдано. Той знае за какво е вътре и че детето може и след седмица да види. Но ако Бо се контролира, той е емоционален и наистина му беше трудно решението, искаше си видеото.

Общи условия

Активация на акаунт