🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 563
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, БГ мами, регнах се единствено, защото обсъждате любимото ми телевизонно шоу Survivor. Доста от вас разбират от играта, но някои неща леко ви бягат.

Примерно епизода тази вечер. Добре, разбирам, че се харесва емоционалната сцена със Зоран, но не знам дали осъзнавате, че това, което му дадоха, е ШИБАНО ЕЛЕМЕНТАРНО за отиграване и е перфектен жури контрол. Чак изглеждаше зле, много зле, от към тръпка и стратегия.  Когато в Сървайвър се дава дилема, то тя трябва да е наистина дилема, а не това, което видяхме тук. То трябва да си най-големият малоумник на света, за да избереш собственото си писмо. Разбира се, че "ще направиш жертва". Истината е обаче, че не правиш никаква жертва, а правиш елементарно стратегическо решение, каквото продукцията ти дава на поднос.

Вижте, не ме разбирайте погрешно. Аз харесвам Зоран, играе добре стратегически, но просто на черното не трябва да се казва бяло. Човекът има очеваден winner's edit.

И аз така мисля Simple Smile

# 166
Мен ми направи впечатление,че и Драго е доволен...А той би бил такъв ако са изгонили Анелия.Джулиана също с голяма сигурност би била доволна от подобен развой.За Йо нямам идея.Та,дано да са изгонили Анелия,колкото и нелогично да изглежда с оглед сегашните конфигурации.

# 167
Здравейте, БГ мами, регнах се единствено, защото обсъждате любимото ми телевизонно шоу Survivor. Доста от вас разбират от играта, но някои неща леко ви бягат.

Примерно епизода тази вечер. Добре, разбирам, че се харесва емоционалната сцена със Зоран, но не знам дали осъзнавате, че това, което му дадоха, е ШИБАНО ЕЛЕМЕНТАРНО за отиграване и е перфектен жури контрол. Чак изглеждаше зле, много зле, от към тръпка и стратегия.  Когато в Сървайвър се дава дилема, то тя трябва да е наистина дилема, а не това, което видяхме тук. То трябва да си най-големият малоумник на света, за да избереш собственото си писмо. Разбира се, че "ще направиш жертва". Истината е обаче, че не правиш никаква жертва, а правиш елементарно стратегическо решение, каквото продукцията ти дава на поднос.

Вижте, не ме разбирайте погрешно. Аз харесвам Зоран, играе добре стратегически, но просто на черното не трябва да се казва бяло. Човекът има очеваден winner's edit.

И?

Нищо, просто отбелязвам фактите от епизода. Не трябва да има толкова елементарни стратегически избори.

# 168
  • Другата България
Аз дори бих отишла по-далеч.
Ако Зоран спечели имунитет утре, допускам да играе и с него, и с идола.
Или вече много искам?
Ако Бо е с идола, ще играе само с него. Не я виждам с имунитет.
Остават Денис и Анелия.
Друг вариант е някой от тях да е с огърлица, а Бо или Зоран с идол.

# 169
  • София
Мен ми направи впечатление,че и Драго е доволен...А той би бил такъв ако са изгонили Анелия.Джулиана също с голяма сигурност би била доволна от подобен развой.За Йо нямам идея.Та,дано да са изгонили Анелия,колкото и нелогично да изглежда с оглед сегашните конфигурации.
Няма как да са доволни от изгонване на един и същи човек. Доволни са от спасяването на един и същи човек, а това може да е само Алекс.

# 170
На мен пък много ми се иска да изгонят Ганка, защото ми е мноого анти! Разбира се, става въпрос за играта. Но май няма да стане това, което ми се иска, Ванко пак е вариант.

# 171
Дали има участници, които пишат в темата? Ако да, моля да ми харесат мнението, обещавам, няма да издавам кои са! Wink

# 172
Няма как да са доволни от изгонване на един и същи човек. Доволни са от спасяването на един и същи човек, а това може да е само Алекс.

Йо няма причина да се радва,че Алекс е спасена.Освен това чак такава радост за спасяване..?.Според мен по-логично е тия емоции да са за изгонването на някой.

# 173
И все пак.. Алекс е от другата коалиция, дори и нея да изгонят, какво от това!? Какъв е смисълът да се гърми идол, който може да е по-нужен в следващия съвет..
Да привлекат Алекс, но тя малко не мисли.. кой я знае до колко ще им е лоялна.

# 174
Не съм гледала американски сезони и очаквах под някой от подносите да има скрит идол, подсказка за него или някакъв имунитет. Ако е имало шанс за такова нещо, много е възможно Зоран да е очаквал във втория свитък да има такава награда за саможертвата. Все пак имат още около 10-тина реални дни престой и да не видиш видео с близките не е нещо непреодолимо. А и бидейки режисьор той е наясно, че ако има пушка на сцената, тя ще гръмне - има заснети видеа, все някога ще им ги покажат.

# 175
  • Другата България

И?

Нищо, просто отбелязвам фактите от епизода. Не трябва да има толкова елементарни стратегически избори.
Факт.
Въпросът е да можеш да извлечеш максимума от всичко, което ти се поднася.
От самолет е видно, беше видно, че постъпката на Зоран беше стратегия.
Според мен малко други участници нямаше да постъпят по същия начин. Не видях драма.
Не виждам такава.

# 176
  • София
И все пак.. Алекс е от другата коалиция, дори и нея да изгонят, какво от това!? Какъв е смисълът да се гърми идол, който може да е по-нужен в следващия съвет..
Да привлекат Алекс, но тя малко не мисли.. кой я знае до колко ще им е лоялна.
Анелия още не е твърдо към тях, тя и днес им го каза, че не би гласувала срещу Ганка, мисля, че и за Кари не би, за Ванко не знаем. Само за Алекс имат обща цел с нея. Ако изгонят Алекс, после ще са 3-4 евентуално за следващ съвет. Точно сега им е моментът да разбъркат коалицията и да ударят по силен. Ако и Алекс така привлекат, още по-добре.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 23:39 от Niya-

# 177
Анелия събира въпроси за четвъртък.

# 178
По принцип е така. Този жест, който Зоран направи към другите не е невиждан, даже обратното, в последните чуждестранни сезони, които съм гледала, всеки в позицията на Зоран прави този жест към другите. То реално нямаш много избор, защото колкото и да ти крещят "вземи за теб, вземи за теб", знаеш със сигурност, че много хора ще те считат за задник, ако поставиш себе си пред всички други.

Но пък хората са гладни, жадни, мръсни, не виждали близките си от месец и нещо, така че колкото и да е изтъркан този ход винаги ще е емоционален.

# 179
Зоран е режисьор, хора. За него е професионално удоволствие и рутина да режисира тези хорица там.
Участвах навремето в аматьорска театрална трупа и знам какво правеше с нас младата ни режисьорка. Като пластилин й бяхме в ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт