🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 649
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Защо им е на Карин или Ванко да гонят Алекс точно сега? Това допълнително ще отслаби коалицията им.
Ани някак не ми се вярва да се престраши да гласува директно срещу Ванко. По-скоро ще натиска за Александра.

В твоя пример спасяват Бо или Денис и си тръгва да кажем Ванко.
Струва ми се рисковано. Те няма как да знаят към кого ще бъдат насочени гласовете – Бо или Денис. Освен ако Ани отново не изпорти. Но не е и сигурно, че Гаванко ще ѝ гласуват доверие, след случката с Драго. Абе, сложно става.

# 211
Денис не знам защо е получил този purple edit през сезона. Опитах се да питам Ваня на последния му лайф с Бо и Анелия, но въпроса остана незабелязан/неодобрен и без отговор.
Моята теория е, че не е нарочно, просто все е в силната коалиция, без да е лицето ѝ и от неговите действия до момента не е произлязла нито една сюжетна линия.

Kalista,
Скрит текст:
уби ме! Сега ще гледам пак Ваня.
Иначе има логика в думите ти, според мен ще е точно така - всички срещу Алекс и Зоран самосиндикално ще я спаси и ще гласува срещу Ганка (може би с подкрепа от Бо или Денис, с когото ще има време да си поговори в колибата и по път).

# 212
Четат участниците. Това със сигурност мога да ви кажа 😁 но предпочитам да не навлизам в детайли, защото ще е хубаво темата да се запази с автентични реакции, а не хората да се цензурират сами и да си споделят мненията без да се притесняват, че могат да наранят нечии чувства, или нещо подобно. Определените участници си четат на свой риск 😁 аз лично се сещам за една тема на "Фермата", дето доста се разводни покрай това, че участници си позволяваха да пишат в нея и някак ставаше криндж и неестествено.

Сезонът обаче наистина вдигна нивото. Признавам си, че не бях в особено голям екстаз в началото с някак много бързото развитие на нещата, ако искате дори със сменената мелодия, та скептично ми беше мнението за развитието на този сезон, но сега не съм се вълнувала така за епизод на българско предаване от...общо взето никога не съм се вълнувала така. Получиха им се нещата.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 00:21 от Oliboo

# 213
  • Другата България
Освен Карин,  според мен и Ванко и Ганка могат да бъдат убедени да гласуват за Алекс.
Особено ако целта е един от двамата.

# 214
  • София
Имайте предвид, че те още като разбраха, че Бо ще определи посланниците са се примирили. Веднага им светна и че се уговори в движение с Денис.
Алекс за всички ще е приемливата жертва. Така че защо да не гласуват за Алекс?!?

# 215
Добре, но Драго на какво се зарадва тогава? И тримата в журито изглеждаха доволни.
Имат само един общ "враг" - Ани.

# 216
  • София
Драго се зарадва, че Алекс е спасена. А Джоана и Джули, че Ганка си заминава Blush Ако е Ганка де, това е моята теория.

# 217
  • София
Добре, но Драго на какво се зарадва тогава? И тримата в журито изглеждаха доволни.
Имат само един общ "враг" - Ани.
Ани не е враг на Йоана. Тя може да я изгони, но сега играе с Бо донякъде. Така че Йоана не би се радвала. Йоана продължава да играе играта, но за Бо и Зоран. За нея това ще е победа, да не спечелят другите.

Ще видим утре, де. Но и аз мисля, че Алекс е спасена, няма около какво друго така да се обединят. Драго и Джулка ще се радват за Алекс, а Йоана, че са ги изиграли и ще си тръгне друг.

# 218
Аха. Значи Ванко е дръпнал реч, че ще гласуват против Алекс. Зоран ѝ е дал имунитета. Той, Денис и Бо са гласували против Ганка примерно.

# 219
  • Sofia
Освен Карин, според мен и Ванко и Ганка могат да бъдат убедени да гласуват за Алекс.

И тук е моментът, ако са умни, да пробват да метнат другата коалиция. Особено ако виждат, че Бо или Зоран активно търсят идола. Примерно, да им кажат, че ще гласуват срещу Алекс, а после да стрелят по Бо или Денис.
Но те са посредствени и вероятно си мислят, че дори да има идол в ръцете на Бо / Зоран, няма да бъде използван в защита точно на Александра...

# 220
Скрит текст:
Скрит текст:
Браво за наблюдателността. Пуснах си го и аз, също се чудя за това на земята… крака ли са или някакви багажи.  😁

Скрит текст:
Имаше един спойлер и в Сървайвър зад кадър, първа част от интервюто с Владо Карамазов. Не смея да пиша, чакам от оня ден някой да каже, че също го е видял. Никой... Та накрая не издържах и реших да си кажа аз.
Докато тече интервюто дават на фон една игра, която според мен не са давали. Бо мята нещо... или стреля, Владо до нея коментира. А отстрани са застанали прави Денис, Зоран, Анелия, Карин и Ванко. Не виждам Ганка и Алекс. До Ванко долу ми се струва, че лежи човек, виждат му се краката. Или поне така решавам аз, че е човек... доста лошо е качеството. И тук има 2 варианта за мен - или не е човек, а примерно техните чанти. Т.е. играта е заснета, когато Ганка и Алекс вече са отпаднали. Или легналия долу е една от двете. А коя обича да си полягва докато другите играят? Алекс... Е, може този път да е била Ганка, стрелям на посоки... Но ако иска някой да го гледа, за да каже дали може да се разбере

# 221
Изобщо не става ясно на какво се радват тримата.
Може да е просто на някаква реплика, а не на изгонен, спасен и т.н. от съвета.

# 222
  • София
Аз си мисля и за някаква стратегия, която да лиши Кари от глас. Примерно Зоран да каже, че е настоял да спасят нея за да ѝ върне жеста, че му отстъпи наградата си.

# 223
Точно си мисля, че може изобщо да не е свързана реакцията с някой от главните моменти: спасяване и изгонване, а може да е за нещо по-незначително.
Изобщо не става ясно на какво се радват тримата.
Може да е просто на някаква реплика, а не на изгонен, спасен и т.н. от съвета.

# 224
Според мен реакцията на журито е когато се дава имунитет на някой-предполагам на Алекс,иначе не биха се радвали всичките.

Общи условия

Активация на акаунт