🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 688
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Това за всички Тома Неверници

# 451
Добре бе, мамка му, защо живея сред такива идиоти, защо... Ето един показателен коментар за нивото на гледащите във фейсбук:

Цитат
Petar Malkochev
Още една от мишките, върви към Избирателната групичка; пълна фигурантка и интригантка.Плаващи коалиции и пълна скука е "Сериалът-Сървайвър". Затова, България е на дъното, защото мнозинството от българите са подли и готови на низости.Този сезон е най-гнусния от всички досегашни.

# 452
Еее, любовта си е любов, не познава рамки и правила. Те са хубава двойка.

# 453
Да е умна, да умна - колко да е умна Ганка? Колкото да ходи с “Ми за Денчо” Joy
Е, защо? Тя някои жени обичат да си водят мъжете за носа. Joy
А и сега може да си има добри качества момчето като за гадже.

# 454
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ганка го чу и му каза като брояха гласовете, защо е казал за кой е гласувал.
Анелия какви пътища се разкриват като тя е следващата 😄
Тия хора, ма тия глави само за равновесие ги ползват. Тоя идол изобщо не го включват в сметките, все едно Владо си ги плещи там па идол няма никакъв 🤦🏻♀
Аз ако съм сън няма да спя и да го търся, ами той е най-важната част от играта.

# 455
Анелия им е голям трън. Ганка: ти им се довери и им каза за кого щв гласуваш. А всъщност Ванко се издаде. А в промото той каза “ Анелия с този си ход вчера на съвета ми изгуби доверието” . Ама какъв ход, Бо нарочно я лиши и от вот,че да не могат по никакъв начин да я обвинят за нещо и да не участва в гласуването. А Алекс няма никаква връзка с реалността,как запрегръща Ганка, сякаш не знае че е на дъното на групичката им.

# 456
Аз не се заяждам, просто питам, защото уж гледам Сървайвър, но така и не разбрах колко пък стратегически мисли Ганка. Защото тук много често се повтаря, че мислила мъдро, а аз така и пропуснах какъв важен ход е направила до момента. Дори и нейни разсъждения не съм слушала. Поне аз пред камера не я видях. А това че Пейо, Драго и и други неориентирани си тръгнаха, не означава автоматично, че тя има заслуга за това. Просто се сдуши с другите момичета, които имаха обща цел.
Единствено изпъкна на играта с кубчетата в моите очи, но като гледам и явно капацитета на останалите е толкова в такъв тип игри. С това не искам да омаловажа Ганка, просто прави впечатление, че тези хора не се справят с пъзели. Мила и Драго редяха задача за второкласник ... стори ми се доста време.

# 457
В момента играта е в доста ключов момент.
И повечето, които са го намирали, са били от неговата коалиция.

Доматите с колците , предлагам фигурката на идола да се замени с пижо или пенда, да си се вижда побългаряването:joy:

# 458
Ганка единствена от коалицията мислеше за разделяне на гласовете и за идола, плюс това се ориентираше добре кои са опасните играчи, които трябва да се гонят. Уви, не се излъгах за тях с Йо, че ще си заминат преди Анелия и Бо като лидери на групичките.

# 459
Уникален епизод! Светата Троица - имунитет, арбитър и идол, позволиха на Зоран и компания да атакуват сърцето на другата коалиция! Според мен Ганка очакваше това да се случи, но нямаше как да обърне нещата в своя полза на този етап заради нуждата на другите от коалицията й да се “изявят”.
Страшно се изкефих, същевременно се приближаваме бавно до истинската Сървайвър игра, но за широката публика ще отнеме време да възприемат стратегиите, а не мускулите, като водещи в играта.
Отсега се надявам да има следващ сезон още следващата година (макар че реалистично едва ли ще се случи…). Каквото и да е занапред, накараха ме да си пускам телевизора с нетърпение и огромно вълнение след като 3-4 години не гледах/следях каквото и да било телевизионно.

# 460
Добре бе, мамка му, защо живея сред такива идиоти, защо... Ето един показателен коментар за нивото на гледащите във фейсбук:

Цитат
Petar Malkochev
Още една от мишките, върви към Избирателната групичка; пълна фигурантка и интригантка.Плаващи коалиции и пълна скука е "Сериалът-Сървайвър". Затова, България е на дъното, защото мнозинството от българите са подли и готови на низости.Този сезон е най-гнусния от всички досегашни.

Отдавна спрях да чета Фейсбук коментари. Абсолютно е безсмислено. Хората не са гледали американските сезони, няма как да знаят, че великите Сървайвър играчи са "интриганти". Свикнали са да гледат силни физически, привидно честни играчи, които мачкат в игрите и не им трябва да мислят много. Пък и от много време умствения труд, натоварването от него бива жестоко подценявано.

# 461
Ани наистина каза на Зоран. Няма значение какво е чула Бо. Ванко потвърди. Ами явно толкова си могат.
При Ани ще е "от двата стола, та на земята".

# 462
Ганка единствена от коалицията мислеше за разделяне на гласовете и за идола, плюс това се ориентираше добре кои са опасните играчи, които трябва да се гонят. Уви, не се излъгах за тях с Йо, че ще си заминат преди Анелия и Бо като лидери на групичките.

Днешният епизод още не съм го гледала, но това с разделянето на гласовете беше (по мои спомени) само преди последния съвет. А за идола - тя просто констатира, че ако не намери идол, може и тя да е следващата напуснала острова.
Не знам, аз не я виждам такъв стратег, за какъвто тук се представя. Но може и аз да съм изпуснала баш моментите, които вие сте забелязали.

# 463
  • София
Ганка го чу и му каза като брояха гласовете, защо е казал за кой е гласувал.
Но не забрави да натрие отново носа на Анелия преди да си тръгне! Любовта наистина е сляпа....
Някой тук каза, че Ганка направила най-достойното напускане на играта до сега. WTF? С такова заяждане надребно като за последно според мен беше далеч от достойно.
Ако говорим за достойно напускане, първенството за мен беше на Йоанна. Която уважи това, че са я надиграли и дори благодари преди да си тръгне.

# 464
Ани наистина каза на Зоран. Няма значение какво е чула Бо. Ванко потвърди. Ами явно толкова си могат.
При Ани ще е "от двата стола, та на земята".
Може да се каже, че и двамата са виновни. Ани каза на Зоран, че ще гласува с тях (но не и за кого точно) и затова ѝ отнеха правото на глас (+ така няма пряко участие в гоненето на Ганка, което може евентуално да я успокои и да я привлече към тях). Но Ванко така се изложи като потвърди за кого е гласувал, че все едно ѝ подписа собственоръчно командировачното за Острова.

Общи условия

Активация на акаунт