🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 674
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Queen Klara, сеща се за разделяне на гласове, за идоли и тн. За човек, който смяташе, че идолът е за цялото племе, се справя добре. А я смятаме за умна, защото реши играта с кубовете, както и е решила след снимките и на останалите. В други случаи, също показа логическо мислене, което е нормално предвид, че е добре с математиката и особено бекенд програмирането иска логика. Тя не е велик стратег, но другите са гледали, а тя измисляше намясто, затова и често оставаше ход след тях. Ако участва втори път, ще е по-добра.

Иначе има черти в характера, които не ми допадат. Смятам, че е егоист и иска всичко около нея да се върти. Ванко също лети в облаците и как всички други са долу. Дано не се подвежда по него, има повече потенциал.

# 466
Като нищо Анелия е следващата.С това лавиране сама се надигра и никой не и вярва и не разчита на нея.Ванко ще тръгне ся да и отмъщава и да иска да я гони,абе аман от рицари.

# 467
Сега гледам епизода отново и Анелия ясно се вижда, че чува разговора между Ванко и Зоран, така че не са говорили толкова тихо. Ганка обаче в този момент нещо се е обърнала към Борислава и се усмихва, та се чудя дали Бо нарочно не я е заговорила за нещо. Вече съвсем изпадам във филми 😁

А колкото до нещата от външния свят - аз няма да се изненадам, ако Ганка чак сега вдява и разбира, че всъщност любимият Ванко й подпечата пътния лист с едноцифреното си IQ.

# 468
Тъй като Ганка не е особено харесвана, е подходяща за сезон "Злодеи срещу герои". Ще се радвам пак да участва.

# 469
  • София
Май за пръв път и Владо остана без думи от изненада

# 470
Тъй като Ганка не е особено харесвана, е подходяща за сезон "Злодеи срещу герои". Ще се радвам пак да участва.
Бо е за злодеите, не Ганка. Днес как гледаше, докато Ганка обясняваше защо е дошла в Сървайвър. Толкова омраза и презрение. Опасна. Нарекла съм я змия мамба.

А Зоран е баш като някой горски дух, сатир. Laughing

# 471
  • софия
Ейй как пък все от коалицията на бившия Бонток намират идола - Бо, Йо, Зоран. Вярно, че при другите няма много акъл и все пак...дано Ганка отстрани Мила, че втората вече тотално изтрещя. Вече виждам вашият любимец Зоран като победител. Не му симпатизирам, но и не отричам, че добре му се получава играта. То просто няма за кой друг да се гласува.

# 472
Май за пръв път и Владо остана без думи от изненада

Като стана дума за Владо, сега върнах и изгледах съвета отново и ми направи впечатление, че не попита Денис приема ли идола. По правилата на Сървайвър трябва да чуе утвърдителен отговор от играча, преди да започне броенето на гласовете, ако правилно си спомням какво съм чел преди време. Дреболия е, но ми направи впечатление.

# 473
Аз по-тъп участник от Ванко на такава фаза на играта не съм виждала. Да кажеш за кого си гласувал секунди преди вотът да бъде прочетен и знаейки, че е възможно всеки около теб да има идол, който може да използва, или преотстъпи.

Имам сериозни съмнения за болднатото. Половината хора идола не го броят, нищо че той на всеки съвет изскача да им напомни, че е там. Явно трябва да им падне на главите, че са проумеят за какво служи. Просто ще е истинска загуба някои от тази хора да спечели, тя играта свърши, те още не са наясно как се играе 🤦♀

# 474
И аз не съм гледала американските сезони и бях супер фен на Ники Мартинов. Изпитвам известна носталгия по нашия побългарен Сървайвър, но се опитвам да оценя и оригинала. Наистина е много непредвидимо и интересно, а и близко до реалността. Няма бели и черни, няма герои, има хора с различна емоционална интелигентност, които се опитват да оцелеят в една група, като накрая имат възможност и да спечелят пари. Лично аз бих се пробвала, за да се тествам колко съм пораснала и колко съм адаптивна, а цел би ми била да стигна журито, само че изобщо не издържам на глад, страх ме е ужасно от змии и съм маниак на тема хигиена, тъй че няма да стане. Убедена съм, че ако бях отишла на годините на Анелия щях да си замина рано рано.

# 475
Така е, Анелия се справя доста добре. Доста е отракана.
И милата от ден първи иска да играе със Зоран, да му се хареса. Помните ли как го спаси тя още в началото...
Ако не беше Анелия щеше да види Зоран Сървайвър.

# 476
И аз не съм гледала американските сезони и бях супер фен на Ники Мартинов. Изпитвам известна носталгия по нашия побългарен Сървайвър, но се опитвам да оценя и оригинала. Наистина е много непредвидимо и интересно, а и близко до реалността. Няма бели и черни, няма герои, има хора с различна емоционална интелигентност, които се опитват да оцелеят в една група, като накрая имат възможност и да спечелят пари. Лично аз бих се пробвала, за да се тествам колко съм пораснала и колко съм адаптивна, а цел би ми била да стигна журито, само че изобщо не издържам на глад, страх ме е ужасно от змии и съм маниак на тема хигиена, тъй че няма да стане. Убедена съм, че ако бях отишла на годините на Анелия щях да си замина рано рано.

Божеее, като бях на годините на Анелия и гледах Сървайвър милеех за всичките герои. Нямах търпение да изкарат тия долни интриганти от играта. Няколко години по-късно говорихме с една приятелка за Сървайвър, тя беше луд фен и ми каза гледай Сървайвър Самоа и ми кажи кой ти е любимият участник. Повратна точка за мен. Ръсел никога не спечели играта, но ме е държал с увиснало чене пред екрана и ме накара да гледам по друг начин на играта. Не знам как бих се справила с условията, но знам, че в социалната игра бих била пълен провал. Пред екрана, гледайки анализи, четейки коментари ми е мнооого лесно да съдя, но никога не бих могла да се абстрахирам от чувствата си напълно и да играя без да се обидя например. Виждам го, че е грешка, но Дори на настолни игри се сърдя като губя, така че хич, не се виждам там. Пред екрана ми е добре Grinning

# 477
Ганка го чу и му каза като брояха гласовете, защо е казал за кой е гласувал.
"Ти им се довери и им каза за кого ще гласуваш!" Това каза Ганка на Анелия. На Ванко нищо не е казвала.

# 478
  • София
Оле! Браво! Ако Зоран и Бо четат тук - респект и евала, това е истински сървайвър blindside! Много съм доволна! Ще ги стигнем и ние американците:)

# 479
Така е, Анелия се справя доста добре. Доста е отракана.
И милата от ден първи иска да играе със Зоран. Помните ли как го спаси тя още в началото...
Ако не беше Анелия щеше да види Зоран Сървайвър.

Така е Simple Smile. На моменти си личи, че е още малка. Но по принцип смятам, че нейните набори могат да ни сложат в малкия си джоб!

Общи условия

Активация на акаунт