🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 598
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 585
Има индивидуална победа Бо в игра за имунитет. Игра за баланс.
Всъщност, Легендата все още няма победа за разлика от нея Joy
Благодаря, а кой е Легендата?
Е как кой? След съвета вчера Ванко заслужено носи името, завинаги една от легендите в нашия Сървайвър. Вярно, че остава с глупостта си в аналите, но статуса си е статус.

# 586
Е, той пък каква легенда е? Освен с глупост, де.

# 587
  • Варна
То щото Денис е по-малка легенда 😂😂😂

# 588
А Ванко с какви очи сега хейти Бо и Йо (без да им казва имената) по лайфове, като очевидно са го надиграли. Много глупав човек, оправда ми антипатията от ден 1.

# 589
  • София
Пусната е нова анкета! Simple Smile

# 590
Не бих наричала Ванко "легендата". Момчето ако го чуе, едва ли разбере, че е подигравателно, все пак се има за силен играч, колко му е да повярва, че е и легендарен.

# 591
То щото Денис е по-малка легенда 😂😂😂

Денис Продукцията го "скри" от нас през много голяма част от времето. Но от негова гледна точка играе играта не по-зле от останалите. Никога не поема отговорност, никога не инициира действия, които биха го осветили по какъвто и да е начин. Показа, че може да се разчита на него, въпреки, че практически никой му няма пълно доверие. Цър-цър .. кротко пълзи към финалите.

# 592
  • Варна
Денис Продукцията го "скри" от нас през много голяма част от времето. Но от негова гледна точка играе играта не по-зле от останалите. Никога не поема отговорност, никога не инициира действия, които биха го осветили по какъвто и да е начин. Показа, че може да се разчита на него, въпреки, че практически никой му няма пълно доверие. Цър-цър .. кротко пълзи към финалите.

Ъхъм, абсолютна мишка, всъщност мишле.

# 593
Не бих наричала Ванко "легендата". Момчето ако го чуе, едва ли разбере, че е подигравателно, все пак се има за силен играч, колко му е да повярва, че е и легендарен.
Ама той е, поне за мен.

# 594
Има доста резон в думите ти. На мен ми е интересно Сървайвър като институция дали упражнява някакъв контрол върху българския каст или всичко се оставя в ръцете на нашите си бг продуценти? Зоран със сигурност е избран много правилно заради професията си и като персонаж изобщо, но е възможно и да е избран по симпатии и да е имало и разговори зад завесата с него. Той е брилянтен играч, но дали не е възможно да получава и малко побутване, за да може и сезонът да стане също толкова брилянтен и ние като зрители да бъдем впечатлени. И така да се получи това силно завръщане на Сървайвър в България.
Това не го пиша като хейт към Сървайвър или Зоран и омаловажаване на играта му съответно. По-скоро като съмнение в БТВ и евентуално побългаряване на продукцията.
И аз да кажа, че въпреки че Зоран ми е любимец като най-атрактивния, си имам едно наум дали това режисиране на играта, за което говори Владо е само за участниците или и за зрителите съответно. Понеже чак такъв късмет и идол и арбитър и имунитет беше направо УАУ. А и като цяло два идола един след друг. Карин и Ганка също търсеха, че даже и Александра, която не е толкова зле, колкото изглежда.
Винаги ще има съмнения, когато влизат лица, които не са случайни и се познават и за мен това е голям минус на БТВ. Освен, че завиха рязко играта към оригиналния и вид, те подбраха за главен стратег и Зоран, който си е от техния екип. Еми, няма да се хареса много на публиката.

# 595
Денис няма ванковото его и едва ли се е виждал много напред в играта. Да си се радва на късмета и толкова. Но пък доказва, че персонажи без особени качества също могат да постигнат доста.

# 596
Има доста резон в думите ти. На мен ми е интересно Сървайвър като институция дали упражнява някакъв контрол върху българския каст или всичко се оставя в ръцете на нашите си бг продуценти?
Каста е дело само и единствено на нашите продуценти. Марката, създадена от Чарли Парсонс няма отношение и намеса.

# 597
От гифчето с радостта на Йо ми се струва, че казва:
"Браво! Казах ли ви!"

Много е вероятно всеки отпаднал да разказва какво е настоящото настроение в племето и Йо да разиграва различни варианти. Показвайки им едновременно с това как се играе (в случай, че има такъв, който не знае къде се намира 😉).

# 598
Персонажи без никакви качества, дори са печелили българското издание на предаването, та Денис, че още е в играта изобщо, дори не ми засича като нещо скандално. Но за хората, които си мислят, че предаването е наговорено, мога да дам именно присъствието на Денис за доказателство към противното. Кой продуцент и изпечен телевизионер ще предпочете Денис да остане, вместо толкова по-интересни образи (за сеир), които си заминаха преди него?

# 599
В анкетата Мила ( въпреки, че змията е супер сериозен съперник ), Мила. А най застрашени от изгонване според мен са Карин и Анелия. Като давам сериозно предимство на Карин от тази двойка да е основната цел за гонене през следващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт