🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 620
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 600
Екипът винаги може да се намеси и го прави. Постоянното разбъркване на племената беше точно това. В момента, в който играта има тенденции да оклюма и се пуска допинг.
Така, че не е като всичко да е оставено на естествения ход. Зорко се бди.

# 601
Персонажи без никакви качества, дори са печелили българското издание на предаването, та Денис, че още е в играта изобщо, дори не ми засича като нещо скандално. Но за хората, които си мислят, че предаването е наговорено, мога да дам именно присъствието на Денис за доказателство към противното. Кой продуцент и изпечен телевизионер ще предпочете Денис да остане, вместо толкова по-интересни образи (за сеир), които си заминаха преди него?
Аз също не разбирам много тази обсесия от идеята, че всичко е нагласено, но то ни е може би малко народопсихология, която не е като да няма почва, но в случая не смятам, че умишлено е побутван този или онзи.
Иначе. говорейки за конспирации онзи ден във фейса ми попадна видео, което целеше доказване, че Владо е подсказал на Мила в дуела срещу Драго, нищо не се чува, разбира се. Вижда се как Владо вдига ръка пред устата си, а Зоран поглежда към него и се усмихва, сякаш е чул нещо, но пак не ми се вярва толкова да е подсказал. Това беше преди първия стоп, в който все още имаше грешка в задачата й, беше объркала 6-ца и 9-ка, а той после това й го каза гласно. Та, ако нещо случайно е "подсказал", предполагам, че е възможно да е било именно това.

# 602
Скрит текст:
Персонажи без никакви качества, дори са печелили българското издание на предаването, та Денис, че още е в играта изобщо, дори не ми засича като нещо скандално. Но за хората, които си мислят, че предаването е наговорено, мога да дам именно присъствието на Денис за доказателство към противното. Кой продуцент и изпечен телевизионер ще предпочете Денис да остане, вместо толкова по-интересни образи (за сеир), които си заминаха преди него?
Аз също не разбирам много тази обсесия от идеята, че всичко е нагласено, но то ни е може би малко народопсихология, която не е като да няма почва, но в случая не смятам, че умишлено е побутван този или онзи.
Аз имам отговор. Трите години на ТЪпарев и ИВ в ефир много допринесоха за подобни настроения. Малко или много Сървайвър също е косвена жертва на тъпаревщината.

# 603
  • София
Моят пост, в който казвам, че Ванко и Александра имат продължителност на вниманието, колкото на златна рибка, защото са питали Денис за кого е гласувал, след като му дадоха огърлицата, която отне гласа му, е изтрит. Постът на "Multimedia" си стои. Bowtie

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 13:19 от La Vikinga

# 604
Моят пост, в който казвам, че Ванко и Александра имат продължителност на вниманието, колкото на златна рибка, защото са питали Денис за кого е гласувал, след като му дадоха огърлицата, която отне гласа му, е изтрит. Този пост си стои. Bowtie
Това пък кога е било? Аз съм го изпуснал този момент, който е невероятен. Сега ще пусна съвета на Драго да го видя отново, направо не е истина как съм го пропуснал. И е смешно, и е трагично.

Редакция - няма го в съвета това, в следващия епизод ли е било La Vikinga ?

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 13:11 от Bengun

# 605
Аз съм съгласна, че има някакви генерални намеси от продукцията, за да раздвижат нещата, но не съм съгласна, че са с цел да се пробутат определени играчи.

Ако става въпрос и в първокласния професионален спорт има странични намеси. Примерно, ако гледате тенис, би трябвало да знаете, че най-големите тенис играчи (Федерер, Надал, Джокович, Серина Уилямс) винаги определят графика на собствените си мачове, или дали ще се играе под отворен, или затворен покрив. Един бърз пример - 2018-та година женският финал в Австралия се играе при огромна жега, на отворен покрив, при супер огромна влажност, но покривът не се затваря, въпреки че ще направи условията по-леки. На следващия ден се играе мъжкия финал, в който участва Федерер. В началото се казва, че финалът ще се играе на отворен покрив, защото времето е по-добро от предишния ден и щом не са затворили покрива тогава, защо ще го правят сега...да, ама Федерер и неговият отбор се оплакват от това и покривът мигновено бива затворен. Казвам ви го при все, че аз харесвам Федерер 😁 и тези ситуации не се случват само с него, или само в тениса, ами в много професионални спортове има манипулации, за да се получи сценарии, който ще е възможно най-интересен и зрелищен за феновете, а съответно и рекламодателите.

# 606
  • София
Моят пост, в който казвам, че Ванко и Александра имат продължителност на вниманието, колкото на златна рибка, защото са питали Денис за кого е гласувал, след като му дадоха огърлицата, която отне гласа му, е изтрит. Този пост си стои. Bowtie
Това пък кога е било? Аз съм го изпуснал този момент, който е невероятен. Сега ще пусна съвета на Драго да го видя отново, направо не е истина как съм го пропуснал. И е смешно, и е трагично.

Денис в един от синхроните си в епизода от понеделник (в първата част на епизода, преди видео съобщенията от близките) ни разказва как Ванко и Александра не знаят къде се намират и казва защо мисли така: след последния съвет, на който му дали огърлицата, на излизане го питали за кого е гласувал. Той казал: "вие ми дадохтте огърлицата, която спира гласа ми". Laughing

17:08 минута от епизод 22.

Денис, пресъздавайки изненадата си от въпроса на Алексанко:

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 15:31 от La Vikinga

# 607
Скрит текст:

Денис в един от синхроните си в епизода от понеделник (в първата част на епизода, преди видео съобщенията от близките) ни разказва как Ванко и Александра не знаят къде се намират и казва защо мисли така: след последния съвет, на който му дали огърлицата, на излизане го питали за кого е гласувал. Той казала "вие ми дадохтте огърлицата, която спира гласа ми". Laughing
Благодаря сърдечно за инфото. Изпуснал съм го този момент, но той така или иначе само затвърждава статуса на Легендата.

# 608
Чакай малко, първо прочете ли мнението ми и къде видя да твърдя, че “Всичко е нагласено”.
В поста се пише за съвсем друго нещо и аз обсесия нямам. Хайде без квалификации.
Друго - аз Сървайвър съм гледала години преди изобщо в България да купят Игри на волята, Фермата и т.н. В тези побългарени формати е очевадно, че всичко е режисура и доста връзки. Но нека да говорим за оригиналните формати. Доста от вас виждам да сравняват Игри на волята и Сървайвър в полза на Сървайвър. Ами те нямат нищо общо. Някак не е релевантно да се сравняват въздух и вода. Някой от вас гледал ли е оригиналният формат на Игри на волята? Брутално физическо състезание. Сървайвър си е стратегическа игра с мнооого лек физически елемент.
Иначе. говорейки за конспирации онзи ден във фейса ми попадна видео, което целеше доказване, че Владо е подсказал на Мила в дуела срещу Драго, нищо не се чува, разбира се. Вижда се как Владо вдига ръка пред устата си, а Зоран поглежда към него и се усмихва, сякаш е чул нещо, но пак не ми се вярва толкова да е подсказал. Това беше преди първия стоп, в който все още имаше грешка в задачата й, беше объркала 6-ца и 9-ка, а той после това й го каза гласно. Та, ако нещо случайно е "подсказал", предполагам, че е възможно да е било именно това.

# 609
Не визирам теб, Greatness. Всъщност, не визирам, нито искам да обидя някого конкретно с изказването си, извинявам се, ако така е прозвучало, говоря за самото схващане на немалка маса хора, че се побутват целенасочено точно определени хора, т.е Зоран. Аз твоя коментар го прочетох и видях, че не твърдиш това, а по- скоро обратното, за това теб цитирах.

# 610
В анкетата гласувах за Змията, Ганка (колкото и да ме дразни, винаги ще предпочета играч, който мисли) и като застрашени Анелия и Борислава.
Мога с ръка на сърцето да кажа, че Мила в този Сървайвър всеки път теглеше късата клечка. Не ѝ симпатизирам особено, но смени 3 пъти племето, Докторът реши да я клепа пред останалите по някаква причина, отиде на Острова и сега ухапване от змия. На Мила мога само да препоръчам да не играе тото. Вярно, че можеше да отиграе и по-добре някои обстоятелства, но предполагам какъв стрес е да ти дърпат постоянно килимчето изпод краката.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 13:49 от Jenaiassez

# 611
  • София
Вижте, не ме разбирайте погрешно. Аз харесвам Зоран, играе добре стратегически, но просто на черното не трябва да се казва бяло. Човекът има очеваден winner's edit.
Факт, коментиран тук от първата седмица на предаването в ефир. Simple Smile

Вече са им дали писма и видеа с близкитe, не мисля че в някой сезон в бг изобщо е имало среща на живо с близките,още повече в това положение с тестове и карантини не ми се вярва.
Имало е, във втори сезон, например, доведоха съпругата на Финдо, който по някаква случайност вече беше формирал съюз с една от сестри Мартинови. Nerd

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 13:55 от La Vikinga

# 612
Джаферович не видя ли жена си също?

# 613
Джаферович не видя ли жена си също?
По видео връзка само.
Иначе и на НМ му докараха близначките през третия сезон. И оттогава тази практика със срещи на живо престана.

# 614
Застрашени Денис и Алекс.
Мила ще спечели (или змията). Искам Ганка да спечели.

Фаворит номер 1 ми е Зоран, но и Бо да спечели накрая, пак ще се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт