🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 553
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
1. Змията
2. Все ми едно. Една идея малко повече съм за Мила.
3. МИсля, че най-застрашен е Ванко. Сега ще го удари на чест и ще бъде афектиран от напускането на Ганка, та ще си постели.

Снощи докато гледахме сме изпуснали разговора на Зоран и Ванко и много се чудехме
защо Зо избра да спаси Денис, когато можеше да е Бо. Даже бях сигурна че е имало разговор Бо и Ани без камери, където тя е казала че ще гласуват за Денис.

# 616
  • София
Подозирам, че голямата бяла птица ( Александра) ще си остане до финала и понеже толкова й е акъла, ще реши, че е стигнала дотам, защото е достойна. Иначе би била идеална компания на всеки от другите на финал, рядко глупава жена, а като започне да прави срещи на 4 очи и да се изяснява, направо е жалка.
Много ме е страх Зоран да не се наиграе, въпреки, че стискам палци и на Бо, а честно казано според мен и Кари за момента минава доста добре през играта, без да прави смели ходове.

# 617
  • София
Не ми е глупава Александра на мен, изобщо даже, но просто е объркала предаването.

# 618
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ганка искаше да гони Зоран. Единствена. Ако Анелия я беше подкрепила миналия съвет, Зоран щеше да е вън.
Зоран дължи много на Анелия в тази игра. Поне три пъти му спасява кожата.

Значи Анелия три пъти се е изложила.Толкова й е капацитета.
Аз като зрител искам да гледам играчи като Зоран,но ако бях в играта,той щеше да е моята мишена,защото е хитър,голям стратег и ако стигна финал с него,той ще обере вота.

Е,питам я тази Анелия,защо й е Зоран в играта? Защо й е Бо,която я ползва само за вот?
Отваряла й се играта без Ганка хаха.

# 619
Това е лично наблюдение, но спорен мен Кари не е на финал. Прекалено дистанцирана ми се струва от предаването. Разбира се не казвам, че трябва да напише по всички социални медии, че е на финал, но все си мисля, че някак щеше да е по-ентусиазирана да говори за предаването, пък и да го промотира, ако се бяха развили нещата успешно за нея.

Но все пак съм леко 50/50 дали трябва да съдя по поведението в социалните мрежи това кой колко далеч е стигнал, защото има и друг довод - че тези, които най-много им се говори за играта в социалните мрежи (Зоран,Денис, Бо, Ани) са просто и тези, които са фенове на играта като цяло и се кефят да я наблюдават и дискутират отстрани. Все пак имам едно наум.

Сещате ли се за американското издание в Микронезия - фенове срещу фаворити? Тоест когато участниците бяха огромни фенове на играта, или вече веднъж влизали участници. Тук имаме едно своеобразно разделение на големи фенове на играта (изброените от мен) и хора, които или са гледали само чат-пат, или изобщо не са гледали предаването. Интересното, че точно така се разделиха и по съюзи.

# 620
  • Другата България
Ако Борислава иска да спечели Сървайвър, трябва много бързо да направи така, че да изгони Зоран.
И моментът е точно сега, когато и Ванко, и Александра, и дори Карин биха прегърнали тази идея с оглед първо изненадата, а после огорчението им след изгонването на Ганка. Защото и самата Бо има "пръст" в него, но на мушката е именно Зоран. Ето това ще бъде истински Сървайвър ход, неочакван /или не съвсем/ за Зоки, но трябва да е много, много добре премислен, изигран и отигран. Ако Бо съумее и направи това, то тя ще влезе в историята като един от най-успешните сървайвъри евър, предвид и не особено блестящите ѝ физически качества. Доста трудна задача, предвид наличието на Анелия, която е твърдо "за"и "зад"  Зоран, и на собствената си емоционална обвързаност с него. Дори смятам, че и Денис може да бъде убеден да гласува срещу Зоки, щом няма да му се налага да прави крачки и да мисли плана той самия, предвид изразходената енергия за целта.
Обаче, силно се съмнявам това да се случи, защото имам усещането, че на дневен ред ще са Кари и Ванко, именно с помощта на Анелия и Денис. После вече ще стане още по-трудно. Някак ми се струва, че Борислава ще изиграе ролята на Йори, въпреки НЕсходството на Ваня и Зоран - нямат общо, Зоран е класи над Ваня, но все пак и на него му трябва един вид ракета-носител и "факла", която да загаси в удобния за него момент.
А когато се стигне до такъв момент, винаги жените "изгарят" предвид по-силната и голяма емоционалност, която имат, и с която играят.

# 621
Здравейте! От известно време следя форумите и чета коментарите ви с голям интерес. Радвам се, че тук намирам хора, мислещи за играта и разбиращи социалната игра, вместо да чета елементарни коментари във Фейсбук, колко лош бил този сезон. Поради тази причина реших най-накрая да създам профил в БГ Мама! Simple Smile Да, факт е, че този сезон нямам силно изразен фаворит, може бе харесвам най-много Зоран и Алекс (знам, че не я харесвате, но на мен ми допада, че е различна), но пък няма и играч, когото да не понасям. (всъщност не понасях Ивайло и Ивана, но те отдавна отпаднаха) Макар и да съм израснала със стария Сървайвър и обожавах играчи, като Ники Мартинов и Дренски, разбирам концепцията на новия Сървайвър, така че следя всеки епизод. Дано в бъдеще да има още такива сезони.

Относно вчерашният епизод - гениален ход на триото Зоран, Бо и Денис! Какъв епизод само, изиграха си картите перфектно. Сега от аутсайдери се превърнаха в доминиращи. Жалко само, че Ганка го отнесе, беше прекалено мразена от феновете, а за мен не беше по-различна от Йо и Бо, например. Но пък и от гледна точка на Зоран и компания това беше най-правилният ход, все пак Ганка беше "сивият кардинал".

Колкото и да не харесвам Мила, ще е гадно да напусне играта по този начин. Ако ще отпадне, да отпадне от битка. Наистина бих искала да видя дуел между нея и Ганка, ще е интересно.

# 622
Интересно ми е при евентуално отпадане на Мила по здравословни причини, дали тя ще бъде част от финалния съвет?

# 623
Мери, едно и също мислим. 🙂

Снощи по нощите бях тръгнал да пиша фейлетон, че назрява времето, в което Зо и Бо ще трябва да се разделят и единият да си тръгне. Отказах се, за да не съмна във форума. Твърде силни са, за да са заедно до самия край. Бо, обаче, не може да изгони Зоран (мисля си). Анелия няма да гласува против него, това е ясно. Но НЕ мисля, че и Кари би гласувала против него. Безпилотният ходещ апарат - също, той ще направи каквото Кари му нареди в отсъствието на Ганка. Да не говорим, че последният е твърде зает да хейти Анелия и може още да не е разбрал, че той и Зоран я изгониха. Не очаквай логика/разум там. 😆

Следващата седмица с двата съвета ще е изключително интересна.

# 624
Интересно ми е при евентуално отпадане на Мила по здравословни причини, дали тя ще бъде част от финалния съвет?

Би трябвало. В Островите на перлите футболистът Здравко Здравков също напусна играта, поради здравословни причини, но беше част от журито

# 625
  • Другата България
Надявам се да стане ясно довечера.
Почти съм сигурна, че дуел няма да има.
Или ще го отложат, да видим.
И на мен ми се гледа дуел Ганка - Мила.

Хоуп, ако самият Зоран се усети за това, което писах в предходния пост, то според мен има шанс Бо да си тръгне много преди Ванко Легендата. Защото втория може да му е полезен, и колкото повече - толкова повече.
Но това разбира се, няма общо с Мечо Пух.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 16:24 от Merri_An

# 626
  • София
Според мен щом в промото зададоха въпроса - ще има ли дуел довечера, по-вероятно е да няма.
А защото Зоран при гласуването си за Гани каза, че това е много грешен/тъп ход? Май се коментираше назад, но аз си мислех, че това е негова идея, освен пък Зоран да е искал да гони Ванко/Кари/Анелия, ама не ми се вярва.
Някой може ли да ми каже - членовете на журито гледат ли видеата с гласуването или си съставят мнение само от преживяното преди да гласуват?

# 627
  • София
И аз не мога да кажа, че Алекс е глупава, тя точно не мисля, че се цели в парите, може би и защото от началото я нарочиха и го преглътна вече отпадането. Малко е чепат характер явно, трудно е да се живее с нея, всички й се дразнят, но след предаването се разбират. Бих предположила, че е добра приятелка. Относно играта, не й разбирам играта, не съм сигурна, че и тя си я разбира, но трябва да има и такива участници. Не може всички да са стратези. Допълва палитрата, различен участник е и се справя нелошо в игрите.

Сигурно и тя иска да победи, но досега не е показала плам в тази посока, докато в посока Доктора имаше. Мисля, че това й е по-голямата цел, да си срещне половинката, това повече й занимава мислите, от победата в края на играта.

# 628
Мери, Хоуп - и аз съм на това мнение.

Бо ще играе срещу Зоран само през последната седмица, за да спечели играта. И си мисля, че ще успее. Преди това заедно с него ще махнат първо Карин в понеделник, после и Анелия в сряда другата седмица.

За мен Бо ще играе за финал с Денис/Алекс и Легендата, за да е сигурна в победата си.

Сезонът навлиза в решителен етап и FoW се спуска все по-ниско и по-ниско. Никой не може да е сигурен за мястото си, даже и Зоран и Бо. Всичко може да се промени само за няколко минути. За мен е само сигурно, че едното място във финала ще е пълен пълнеж на бройката и за него ще се конкурират Алекс и Денис.

Имам подозрения, че Бо ще се опита да стигне до финала освен в компанията на Алекс/Денис, но и без Зоран. Ако успее ще спечели заслужено. Защото, ако е със Зоран на финала не я виждам победител. А тя е достатъчно умна, за да си дава същата сметка. Така че лично аз очаквам действия в последния момент от Бо за елиминация на Зоран.

# 629
  • Другата България
Бен, аз обаче имам усещането, че Зоран ще я изпревари.

Общи условия

Активация на акаунт