🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 556
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 630
Не гледах снощи, опазих се цял ден от спойлери, от профила на Мари леееекичко без да скролвам рязко, а само до картинката с линка пуснах и 300 мнения по-късно да драсна и аз. Smile

Мхм, Анелия играела Сървайвър за да получи своя пръв Триумф в живота.Wink
Жалко за отпадането на Ганка. Донякъде в епизода беше жертвен агнец, усещаше се липсата на желание за съпротива. Пред камерата каза, че би искала да гласуват Борислава, но "коалицията" ѝ е против, обясни им, че на Зоран не може да се има доверие...
Аз я разбирам напълно, че се чувства предадена от Анелия. Има едни хора които толкова си допадат, сприятеляват и вярват сляпо и безрезервно, дори след дни познанство. Такива са Йо и Бо, Карин и Ванко и както не се оказа Ганка и Анелия. Дори да отчетем авторитарното приятелство на Ганка, тя би било опора докрай на Анелия като сюзник/приятел/глас. За нея е било нещо като безгласно, но дълбоко съглашение. Не съм сигурна, че това налагане на мнение разбунтува Анелия или просто момичето искаше да блесне като ярък играч, но се превърна в двоен агент на който не би трябвало да се има доверие. За мен Ганка реши да се примири, да гласува за този който иска Анелия, за да не я разочарова отново. Много тъпо предоверяване, при положение, че я пита с кого играе, а Анелия с половин уста казва с вас, но е твърдо против гласуване на Бо и Зоран.Smiley

Само накрая да нямаме отново наказателен вот на разочарованите достойни и Алекс да се окаже номер 1. Smiley

Не ми е любимка Мила, но е ужасно това което ѝ се е случило. Няма късмет в шоуто това момиче.

# 631
Бен, аз обаче имам усещането, че Зоран ще я изпревари.
Всичко, което съм написал за Бо може да се отнесе и към Зоран. Въпреки, че той има много по-голям резерв за вота на журито от Бо. И е напълно възможно, да.

Но още от преди два месеца ме гони усещането, че Зоран няма да е финалист. Чисто субективно, мое си усещане, интуиция донякъде. НО в никакъв случай не го разбирайте, че не харесвам играта му. Напротив, страшно ярък образ през сезона е и играе самата игра по начина, по който трябва да бъде играна. Има напълно заслужен респект от мен.

# 632
Аз харесвам много Бо и Зоран (team Bozo 😁), но и аз смятам, че ако Борислава има за крайна цел да спечели, а не просто да е на финал, то тогава ще трябва да изрита Зоран. Ако пък вземе и да го направи с финес, докато си печели някакви симпатии и евентуални гласове на финала, тогава още по-добре и това би я изстреляло от страхотен участник (какъвто е в момента) до абсолютен GOAT в българските издания на предаването. Не виждам лесен път към това обаче, тоест да съумее хем да го изгони, хем да спечели симпатии, хем трето и четвърто.

Иска ми се Бо да спечели с една идея повече, отколкото искам да видя триумф на Зоран. Дали от женска солидарност, дали друго, не мога да кажа, но изпитвам малко повече симпатии към нея. Все пак мисля, че най-вероятните варианти са два:

- Бо да отпадне преди финала, ако финалистите се определят с игри, въпреки че отново много зависи от играта.
- Бо на финал със Зоран, където евентуално би получила някой друг глас (Йо, Джу, Денис), но накрая хора тип Ванко, Драго, Алекс, Мила, които не биха оценили стратегическа игра ще наклонят везните към Зоран, който вече вероятно ще има подкрепа от хора като Ани и Кари, които биха го подкрепили по чисти симпатии. Със забележка, че тук не взимам предвид евентуален трети финалист.

# 633
Бо може да стигне финал, ако игрите са по приказване само. Надали ще успее да вземе друга игра, колкото и да се пробвам да й помогнат.

Като я види човек по игрите, жал да му стане.

# 634
Мисля, че през този сезон до финал ще се стига през игра за имунитет и съвет, а не както досега беше в нашите сезони след серия от игри между финалистите. Поне от разбраното между редовете в няколко лайфа на участници останах с такова впечатление.

# 635
  • Другата България
Бо може да стигне финал, ако игрите са по приказване само. Надали ще успее да вземе друга игра, колкото и да се пробвам да й помогнат.

Joy
Нали?
Ужас направо.
То и на мен ми става жал след всяко прочетено мнение, изпълнено с /не/реални въжделения и неоправдани очаквания за яки нацепени батки и яки тунинговани мадами точно в този формат, които да "мачкат" с яка сила и викове "юхуууууу", и накрая естествено, най-якия да стигне финала. Тавтологията и липсата на кавички са съвсем умишлени.

Oliboo, същото мисля.
Но предвид нагласите, а и прочетеното тук-там някак, ако Зоки спечели, ще остане едно такова гласно или негласно чувство за нагласеност, за манипулируемост, за поредно печелене на формат от "наш човек". Не, че той не играе страхотно до момента, ама и да спечели....на масовия зрител ще му дойде в повече.

# 636

Че тя вече спечели една игра. Имам чувството, че някои хора, дори не гледат епизодите.

Иронично хората, които не са спечелили игра за имунитет от тези, които още са в играта са Ванко и Денис. Двамата млади мъже в разцвета на силите си, упражняващи професии, които ги държат активни. А да, забравих, че единствената победа, която би се признала за легитимна за Бо (или някоя друга слаба на физика жена) ще е, ако надбяга Юсеин Болт на 100 метра и ако вдигне 200килограма от гърди😬

# 637

Че тя вече спечели една игра. Имам чувството, че някои хора, дори не гледат епизодите.

Иронично хората, които не са спечелили игра за имунитет от тези, които още са в играта са Ванко и Денис. Двамата млади мъже в разцвета на силите си, упражняващи професии, които ги държат активни. А да, забравих, че единствената победа, която би се признала за легитимна за Бо (или някоя друга слаба на физика жена) ще е, ако надбяга Юсеин Болт на 100 метра и ако вдигне 200килограма от гърди😬
То остана и Борислава , да не беше взела оная игра , където имаше предимство, бидейки с дребни ходила. Победата и точно в там не я прави challenge beast 💀

# 638
Ако Борислава иска да спечели Сървайвър, трябва много бързо да направи така, че да изгони Зоран.
Като нищо ще го направи.
Освен всичко друго, Бо е много хладнокръвна.
Забелязахте ли снощи на съвета, не издаде емоция и не трепна нито за миг.

Ganka Stateva е горе на балкона и ни чете. Здравей, Гани. (разбира се може да е съвпадение на имената Smirk)

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 17:31 от Фран

# 639
  • София
То остана и Борислава , да не беше взела оная игра , където имаше предимство, бидейки с дребни ходила. Победата и точно в там не я прави challenge beast 💀
Анелия, Ганка и Карин по-големи ходила ли имат?

# 640
  • Другата България
Ако Борислава иска да спечели Сървайвър, трябва много бързо да направи така, че да изгони Зоран.
Като нищо ще го направи.
Освен всичко друго, Бо е много хладнокръвна.
Забелязахте ли снощи на съвета, не издаде емоция и не трепна нито за миг.

Ganka Stateva е горе на балкона и ни чете. Здравей, Гани. (разбира се може да е съвпадение на имената Smirk)
Здрасти и от мен на Гани, оказа се, че много от участниците четат, но са с измислени профили и имена, а ако това наистина е Гани, то евала да застанет с истинското си име. Ще се радвам, поне аз да списват участници в темата, разбира се, не такива като Ванко, които са обидени и огОрчени от написаното за тях, но пък и ако човек не иска да чете лоши или добри неща за себе си, не се записва в ТВ шоу, където и в което да го гледа цяла България и да го обсъжда, това, което прави или не прави. Щом си на показ доброволно, трябва да си готов да понесеш и позитиви, и негативи.
Та, Ганка, ако чете, ще се радвам да пише. Аз съм една от харесващите я.

# 641
Сървайвър от години не е игра за challenge beasts. В този сезон такива бяха Драго, Мила и може би Ивана (не я харесвам, но си спечели честно срещите едно в едно). Двама от тях ги няма, третият е на Острова. Останалите имат по 1-2 спорадични победи, тоест съвсем равномерно са разпределени и са далеч от beasts.

Ако Ганка чете - поздравления за играта.

# 642
Анелия, Ганка и Карин по-големи ходила ли имат?
Да. Борислава е най- дребна

# 643
  • Sofia
Ммм да, точно се чудех кои са тия challenge beast, от тези които все още са в играта?!  Smile

# 644
  • София
То в повечето игри някой има предимство. В една игра предимство има този, който плува най-добре, в тези за тичане, пък Кари и Ванко, така си изкарват парите все пак, в логически пък може би Гани е най-добра.

В играта под водата, който е с по-тясно лице, имаше предимство.

Хубаво е финалите игри да са горе-долу равностойни, на този етап все някой ще има някакво предимство, затова и са по коалиции. В игра за малък крак се борят жените една срещу друга.

Общи условия

Активация на акаунт