🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 492
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Наваксвам с първите 15 минути от епизода - Ванко пак се е проявил като краля на комедията. За рекордно кратко време каза поне три неща, които ме разсмяха, и ги каза с абсолютно сериозен тон. Това, че не е разбрал откъде е изтекла информацията, че коалицията му е гласувала за Денис, беше напълно искрено признание и дори не мога да му се сърдя. Hug Смешно беше и когато Карин сподели в синхрон, че трябва да говори с него и да го помоли да е по-дискретен. Личеше си, че се опита да бъде мила и търсеше правилните думи да опише ситуацията. 😃

# 766
Така, ако Зоран смени жълтата тениска до финала отивам да протестирам пред BTV 😂😂😂😂

Стана ми мъчно, че Мила отпадна. Аз я харесвах, но може би тя не беше за този сезон. Аз си ги хейтя участниците, но каста е идеален според мен. Във всеки от тях с времето открих доброта, страх, наивност. Но в сравнение с Хелс Китчън например, тук са подбрали наистина интелигентни хора.
Не съм фен на Ганка, но тя си заслужи да остане. Бори се, опитва губи се в емоции, но факт.. тя е в играта. Харесвам и Алекс, тя си живее в собствен свят, но се отстоява според собствените си принципи и е добра в игрите. Дразни ме малко, че била идеална за финала, защото е слаба и никой няма да гладува за нея. Тя прегърна сърдечно Ганка накрая, тя взе тетрадката на Жорето и благодари пишейки. Тя има някакъв подход. И кой знае още какво е правила, докато си режат главите другите. Като нищо от яд биха гласували за някой, като нея.
Трябва да има и цветни играчи. Далече сме още от американците, където 100% влизат стратези. Но като за първи опит... страхотен сървайвър. Аз искам Зоран на финал, но като нищо от драма и зор, Денис или Алекс да спечелят.

# 767
В колибата за преговорите отиват Кари и Ванко, нали? Ако случайно намерят имунитет и/ или огърлица може и да обърнат играта.
Колко пъти ще пращат Кари за преговори ??!!
Колкото трябва, стига да е нахранена и спокойна😆
Иначе, сигурно по някакъв неясен за нас - тв аудиторията начин, тя ги респектира и внушава доверие. Проблемът с вечния глад , не отнема от ореола й на перфектния партньор. Явно Денис е нарочен за гладуващият и не наял се мърморко.
Зоран и ко. ако намерят идола и в следващото вечерното епизодче, както се загатва в промото...🤔абсолютно нищо няма да си помисля, не- изобщо! Само са досетливи и прозорливи и единствени играят играта🙃

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 08:44 от ellis

# 768
Ми факт - Зоран и Бо много търсят идола, а който търси - намира. Ванко едва го навиха да стане да търси. Какво има да си мислим.

Честно хич не ме вълнува четат ли участници темата или не. Каквото пиша мога да им го кажа в очите, а да обсъждам хора, които доброволно са се записали в риалите не се свеня грам. Като приключи предаването вероятно ще ги забравя за една седмица - не ровя из соц. мрежите да следя кой какво постнал и какво разказал и не ме интересува.  Даже ме дразни, като почнат да превръщат някой зорлем в селебрити.

# 769
Стана ми неприятно, че Мила си тръгна.
Не я харесвах отначалото, без да знам почти нищо за нея, но в последствие ми направи впечатление на добро, мило и много емоционално момиче. Не е злобна, винаги е добронамерена и услужлива и е много силна физически. Нямаше късмет, но е борбена и не се отказва. Прави го с лекота и усмивка.
Радвам се, че е добре след одраскването от змията, защото това е нещо опасно.
За мен тя сгреши с това натискане с Доктора, беше не намясто, но съм сигурна, защо точно го прави.
Ганка не ми е любимка, но е умна и много хубава, приятно ми е да я гледам, а и покрай нея си има интриги, та ще направи финалът интересен, ако успее да се задържи.

Не искам да си помислям за евентуален победител Денис /кой беше той/ или Алекс.
Аз съм голям фен на Зоран и за мен само той е достойният да спечели. Дано не се разочаровам.

# 770
Не знам за вас, но за мен "Професионален фрийлансър" звучи малко като оксиморон.

Каква е връзката с темата ли?
Ами, че българският Сървайвър се прави от професионални фрийлансъри.
https://www.linkedin.com/in/anna-kaperska-aa5a4b1a1

Жалко за Мила, може би в тази игра имаше прекалено голяма доза шанс.
Действително - доредихме се да видим игра. Но отново зле направена. Очевидно е, че първият има предимство. Хвърля се жребий - добре. Но колкото по-малко са плочките толкова повече резИлтатът зависи от жребия. Трябваше да има  повече плочки.
Нямах предпочитания кой искам да спечели, но смятах че ще е Ганка.

Чета кой бил гаден, кой бил хлъзгав.
Аз откак излезе анакондата Ивана никой не ме напряга. Писах го тогава и си оставам така.

# 771
И на мен ми стана тъпо за Мила. Хем не я харесвах. Никакъв късмет нямаше това момиче, а можеше да завърти интересна игра.
За Ганка - какво да кажа, не искам да е на финал, но няма спор, един от ключовите участници, с много мисъл за ходовете на играта, но реализирани по неподходящ начин. Пожелавам и да успее да се отърси от емоционалния багаж и да продължи живота си по-спокойно. Красиво момиче, реализиращо се в сфера, която все още е доста сексистка спрямо жените. На нейните години се занимавах почти със същото, знам какво е.

Аз още съм между Бо и Зоран за финалист. Бо е хладнокръвна и разсъдлива, хареса ми как не само успя да се задържи след напускането на Йо, а пбърна цялата игра, направи нова коалиция и сега всички я имат предвид, когато коват стратегии.
Зоран играе играта през цялото време, много откровен и чист човек, затова често има хаплив език и казва неща, които другите не искат да чуят.
На Кари да и предложат два бургера срещу оставане на финала и тя ще си тръгне сама, че вече ще вземе да се свърши от толкова глад.

# 772
Ейй ама за мезе ни взеха с тия филипински песос. Милошев, ние трева ли пасем? 1000 песос за един сандвич?  Това е някъде 34-35 лева. Колко акъл се иска човек да гугълне колко струва един сандвич  на Филипините и да прочете следното:
 In Philippines, a typical fast food meal costs: 2.90 USD (150 PHP) for a McMeal at McDonalds or BurgerKing (or similar combo meal), and 0.86 USD (45 PHP) for a cheeseburger.

150 песос за Мак и 45 песос за чизбъргър. А тая иска хиляда. Вероятно всичко е уговорено с продукцията, щото един вид и продавачката участва в шоуто и така си получава възнаграждението, обаче защо нас ще ни правят на идиоти?

# 773
В промото не показаха ли Бо до урната за гласуване т.е не са и махнали гласа?

Скрит текст:
Махнали са и гласа, тя просто отива там да търси идола из целия съвет .100% няма да го намерят там, може и да е стратегия. Зоран е с огърлица, когато го давах да се навежда и търси се чуват звуци и тракане а и е окичен с твърде мн неща на врата си. Ще гонят Денис.
Тук обрата може да е в ръцете на Анелия и ще се опитат и двете коалиции да я привлекат. Ванко не харесва Алекс, но тя е глас все пак и няма избор. Алекс, Ванко и Кари срещу Денис, а Шанса на Зоран и Денис (ако Бо е без глас) е да привлекат Ани за глас срещу Алекс. Анелия не мисля че ще иска да гони Ванко и особено Карин на този етап. Без идол най-добрия вариант ще е равенство между Денис и Aлекс, а от двамара мисля,че Денис е по-силния.

# 774
Не знам за вас, но за мен "Професионален фрийлансър" звучи малко като оксиморон.

Каква е връзката с темата ли?
Ами, че българският Сървайвър се прави от професионални фрийлансъри.
https://www.linkedin.com/in/anna-kaperska-aa5a4b1a1

Жалко за Мила, може би в тази игра имаше прекалено голяма доза шанс.
Действително - доредихме се да видим игра. Но отново зле направена. Очевидно е, че първият има предимство. Хвърля се жребий - добре. Но колкото по-малко са плочките толкова повече резИлтатът зависи от жребия. Трябваше да има  повече плочки.
Нямах предпочитания кой искам да спечели, но смятах че ще е Ганка.

Чета кой бил гаден, кой бил хлъзгав.
Аз откак излезе анакондата Ивана никой не ме напряга. Писах го тогава и си оставам така.
Според мен трябваше при позната комбинация играчът да продължи до грешка, а не да се редуват.
Въпреки че Мила водеше, но Ганка навакса … дори при редуването.

# 775
Продавачката участва, разбира се. Те в това село така говорят английски🤣

# 776
И отново ме издразни Анелия в този епизод - първо как не се трогна въобще от отпадането на Ганка, да се почувства малко изиграна от Зо и Бо, 100 пъти обясни как не се чувства виновна, ама те тея дето не го чувстват, не се обясняват така, а накрая най-лицемерно и с доволна усмивка се изтропа да гледа дуела. Ама и Мила и Ганка не я отразиха. Всъщност нямам против да стигне финала, както обича да печели, ще е хубаво да и се спука балона като види каква "подкрепа" ще събере.
Промото днес завърши с думите на любимеца Зоран: "Който не играе с мен играе против мен."
И това си е точно така.
Какво се прави Анелия на неразбрала? Като си пич, застани й си кажи: "Аз, с моята игра, бях косвен повод Ганка да отпадне. Прецаках я без да искам, права е да се сърди. Ама играта продължава."
Туй, малкото, си е малко гьонсурат, да ма прощава.

Скучен епизод. Винаги ми е било скучно това пазаруване, а играта с арбалета и после тази при Мила и Ганка бяха безкрайни. Добре, че гледах на запис и превъртах.
И още - досега някой носил ли е храна за племето от играта за награда? Каква точно им е наградата за тях, ако просто трябва да напазаруват едни неща за племето - по равно за всички?

# 777
По тази ос не са ни показали много, така че не знам дали е баш непоносимост, или просто не са се сближили толкова, но Анелия беше навита да гони Денис още преди да стане разделението с Ганка. Мисля, даже коментирахме, че ако Ганка беше по-адаптивна тогава нямаше да напира да гонят Бо, можеше и да не гонят Драго, както Анелия искаше, но да се спрат на елиминиране на Денис - някой, който Анелия искаше да гони, а и член на другия лагер. Едно балансирано решение, което пак щеше да е добро за отбора, а и щеше да накара Анелия да се чувства част от решенията. Пък те на онзи съвет не искаха да гонят Драго, а и за капак поставиха амулета за спасение на Денис, та съвсем загубиха Анелия. Цялостната грешка беше, че така на всеослушание казваха как ще разкарат Борислава, та и се хилиха как се държала като, че ли е на заколение. Наистина си помислиха, че ще могат да третират Борислава, така както Джулиана 🙂

Та в тази връзка мисля, че Анелия ще се включи в евентуална комбина с Ванко и Кари да го изгонят. Друг е въпросът дали е умен ход. В един момент трябва да решиш с кого играеш и да имаш смелостта да застанеш зад решението си. Или напусни сегашния си съюз и отиди при другите, или не напускай, колкото и да се дразниш на някои неща. Пък то малко стана ситуация, където тя подпомогна за разбиването на стария си съюз, присъедини се към нов, а сега се връща към съюза, който вече е разбит, за да се опитват да правят нещо. Единственото, което ми идва като логика да си обясня това решение е, че тя смята, че има по-голям шанс да спечели предаването на финал с Ванко и Карин, отколкото срещу Зоран и Борислава, в което има някакъв резон, но не мисля, че вкарва чак толкова дълбока логика.

# 778
Единственото, което ми идва като логика да си обясня това решение е, че тя смята, че има по-голям шанс да спечели предаването на финал с Ванко и Карин, отколкото срещу Зоран и Борислава, в което има някакъв резон, но не мисля, че вкарва чак толкова дълбока логика.

Абсолютно така си мисля, Анелия не е глупава и осъзнава, че Ванко например би бил перфектен за финал с нея, за втори човек не знам. Определено целта им трябва да е да изгонят Зоран, но това минава през задължително намиране на следващия идол - нещо, в което май другите извън Бо и Зоран не са много добри

# 779
Тя Анелия и срещу Ганка щеше да спечели финал ако не беше я предала. Къде толкова мисъл у нея? Играе си тя емоционално и детински-голям купон като спечели игра, никой да не я командва, да се хареса на всички, няма смелост да си заяви позицията обаче, иначе я е яд, че никой не я слуша.

Общи условия

Активация на акаунт