🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 465
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 825
Освен всичко, вече чета от някои фенове,, че Бо била много красива...
аз по-грозна от нея не виждам на острова
Защо да е грозна?
Има слабо тяло с фина костна структура. Бяла чиста кожа и гъста къдрава коса. Носи големи очила, които я правят като муха, но тя е лекар офталмолог и разбира със сигурност повече от мен какви точно да носи. Има съразмерна глава към тяло и пропорции на лицето. Струва ми се средна на ръст и като са нагласи и усмихва си е една хубава жена.

# 826
Любимият ми момент беше първият готин ход - "Подвеждането на Ивайло да изгърми идола си и изгонването на Маргарита". Просто няма да му забравя физиономията!
Може би значение има и че Ивайло ми беше открито неприятен. Другите "излъгани камилчета" малко или много са ми били симпатични. И въпреки, че съм се радвала на екшъна, малко или много ми е било жал за тях.

# 827
  • София
Пусната е нова анкета!

Много е сложно да се прогнозират финалистите.
Стрелях с Бо/Алекс/Ванко, но в никакъв случай не бих заложил дори 1 лв.
Досега три пъти пускам прогнози и три пъти ми е различно мнението нещо което не се е случвало никога. Дори в старите сървайвъри си имах сигурни прогнози и те сработваха. Познаваемостта ми винаги е била много висока, но сега ми е много трудно. Не разсъждавам само логически и кой колко го показват. Гледам и това и един куп други неща и много неща, които съм подочувал от лайфове (но не са спойлери).

за ходовете, гласувах с Иво/Марга и с Драго, защото за мен това бяха много сложни ходове с много неизвестни по пътя, т.е. много трудно осъществими.

# 828
Извода е ясен мисля - аз и Дяволчето искаме Бо с титлата "Последният оцелял"  SunglassesSunglassesSunglasses
Рядко ни се препокриват на 100% прогнозите, не само тук, но и в ИВ и Фермата Simple Smile

# 829
  • Варна
Извода е ясен мисля - аз и Дяволчето искаме Бо с титлата "Последният оцелял"  SunglassesSunglassesSunglasses

Иска ви се, ама няма да стане 😂😂

# 830
  • София
Не бъди толкова сигурна и категорична. Всичко може да стане, включително това. А и да не стане, няма да свърши света. Ако не е тя, то поне нека да е Денис, Зоран или Ани в краен случай.
Никой друг не го заслужава точно в този сезон с това мото и концепция. 🙂

# 831
Извода е ясен мисля - аз и Дяволчето искаме Бо с титлата "Последният оцелял"  SunglassesSunglassesSunglasses
Иска ви се, ама няма да стане 😂😂
Е той Дяволо го написа - не би сложил пари на тази прогноза Simple Smile
Аз съм малко по-смел, но и повече от 10лв също не бих заложил.

Сигурен съм само, че победата ще е или за Бо или за Зоран. Който успее да отстреля другия през последната седмица ще спечели формата. Ако са заедно на финал ( нещо, което според мен е малко вероятно защото и двамата са мислещи играчи ) предимството е за Зоран, защото има много по-големи резерви сред останалите от журито.

# 832
  • Варна
Дяволе, Зоран ще е,казах 😂😂
Другите 3-ма не ги долюбвам и затова не става те да спечелят.

# 833
Сигурно съм в груба грешка, но гласувах за Зоран, Карин и Ганка на финал. 😆 Не залагам и половин лев на тази прогноза.

# 834
Аз си пожелавам, ако има следващ сезон да върнат старата песен и другите музикални мотиви, които пускат примерно при четенето на гласовете. Знам, че някой беше казал, че уж, това дето нашите са пуснали на интрото е новата цялостна мелодия на формата навсякъде по света, но оня ден гледах няколко по-нови интрота на международни сезони, които са почнали в последните месеци и никъде не я чух тази песен. Почти навсякъде си имат оригиналната песен, просто малко миксирана.

Колкото до въпроса на анкетата - аз гласувах пак по лични пристрастия, съжалявам 😁 БоЗо и Анелия. Нямам никакво силно предположение, защото още дори не съм наясно как ще се определят точно финалистите. Ваня май се беше изпортил, че ще има игра, но дали ще има и съвет? Много зависи.

# 835
Зоран е победителят и според мен, просто той изнесе сезона. Бо и Денис са ми безкрайно симпатични, но някак си не мога да видя друг освен Зоран като победител. Ще се радвам на всеки един от тримата.
И все пак моралният победител е само един - Ванко, рицарят на морала, честната игра и легендарните реплики. ❤

# 836
И още нещо. Всички тези прогнози са при липсата на Кари в тройката. Все още мисля, че тя има огромни шансове за победа, ако е финалист. Но и съм сигурен, че двете хиени Бо и Зоран ще я изгонят Simple Smile

# 837
На поне 90% съм сигурен, че поне едната хиена от двете Бо и Зоран няма да стигне до финал!

# 838
  • София
Сигурно съм в груба грешка, но гласувах за Зоран, Карин и Ганка на финал. 😆 Не залагам и половин лев на тази прогноза.
Точно така гласувах и аз. 😃

# 839
  • Другата България
На мен ми е рано за гласуване.
Защото, както и вчера писах, всичко зависи от това дали Бо ще се сети /по-скоро ще се осмели емоционално/ да отстреля Зоран преди финала. Нещо, което все още не е невъзможно, дори напротив. Много, много е важно това, обратното също - Зоки да се сети, че с Бо на финал шансовете му стават по-малко реални, с оглед лични пристрастия на журито и наличие на Йоана в него.
В тази връзка, бих гласувала Бо/Зоран/Анелия /само защото от ден първи съм за това младо дете, а и още не ме е разочаровала до край/. На нейно място бих сложила Ганка, на която също симпатизирам.
Горното обаче ако и двамата - Бо и Зоран, останат лоялни един към друг.
Иначе, вариант едно - Зоран, Анелия /защото тя е вече плътно с него/, за третия индивид се колебая - допускам това да е Ръм-Пън
Вариант две - Бо, Ганка, отново или Ванко, или Алекс.
Сложно ми е, и това при НЕналичие на Карин финалист. Защото мисля, че един от дуото Кари/Ванко ще си тръгне преди финала, вероятно един според мен. Иска ми се да е Ванко, естествено, но мисля, че ще е Кари.
Иначе за въпрос две - Ивайло и Марго форевър!
Вероятно защото изпитах огромно лично удовлетворение тогава.
Втори момент - Зоран и Ганка. Класика.

Общи условия

Активация на акаунт