Явно е имало малък проблем и аз два дена все този момент нацелвам, но сега се отвори всичко!
Къде съм тръгнала и аз да правя момиче, при положение, че таткото са трима братя 
.
/ Достоен съперник и следовник на брат си /виж, той направо ми разказа играта преди 7 години/ Знам си аз, че цаката му е да устискам до годинката-ако още съм жива /и относително психически здрава/ ме очакват и по- добри времена. Силни прегръдки на всички бебочета и техните мами! 
.
и това ли е като детската кухня - едва ли не преди да се роди детото??
!
!Дано скоро всичко остане зад гърба ти
!
изобщо правех се на магаре с пълна сила
,ама накрая след толкова зор
!
.
,а ние изоставаме нещо с акробатиките.
,а той ме погледна и ми каза "Както си решиш ,ама го виждах,че не е доволен,детето си е ваше
,ако искаш го кръсти и ТУЯ и такова дърво има!"
.
Сега се връщаме и се чувствам силно раздвоена в чувствата си - на облекчение и на гняв 
Като не си сигурна кажи ми да отида на специалист, а не ми поставяй диагнози. 

Ох, пак ревна отивам да се оправям, направо съм изцедена днес.
. Ама тя си е такава. Сякаш аз не чистя. Подлудих се. Ама мина.
. Няма и няма пепеляв цвят. И реших - тази седмица ще се връшам в отбора на брюнетките. Писна ми да съм тъпа и упорита
. Не искам да обидя никой. Просто моята коса не става за нищо.
. Няма как да ги върна. Но поне не ми увиснаха. Ама то няма и как де. Не съм чак толкова надарена.

Ох, кога ли всичко ще е наред?! Утре сме на ваксина, стискайте палци! 
ама то пък да ми беше само това кусура 
Не помня дали ти беше писала, че ще си купуваш паралня със сушилня
Та имах предвид, че аз около 1 год ползвах отделно сушилня и се оказа, че доста захабява дрехите и затова накрая пусках там само спалното бельо..незнам дали и с комбинираните е така.
някои лекари.

), ама нека нека ме гледат хората и ми се смеят - пък аз да се засрамя 

Аз се бях засилила да си купувам, но една приятелка ми показа нейните... и не си взех . 
, но после ...след няколко мили жеста си казах: защо пък не! И ето ме отново в "ловната дружинка" 

Просто гледам и не вярвам на Ушите си (Професор Вучков)
какви неща само се обсъждат вече в темата ни - цици и блондор
. Ейййй така вече ми харесвате само, че ние без цицестите и кестеняво-червеникавите (не ме хвана боята
) кво да правим сега, ще взема да се комплексирам...що пък не

) За кви мили жестове говориш? Аз пак съм подмината... нищо мило за мен... пък и некви нови лидери са се появили, ма аз не ги видЕх. Пак съм спала...недоспала! Пиперче, ти да не си лидер бре? И си тайкаш? А аз си мислех, че сме партия... такива малки, стегнати джобни гаджета сме с теб...