АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 759
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
Да, всичко е ОК!
Явно е имало малък проблем и аз два дена все този момент нацелвам, но сега се отвори всичко! newsm44

# 91
Бубчето, Велина ми е фаворитът от женските имена с В.
Ние нали си имаме батко Георги, та Виктор беше планиран да е Велина /на баба Вили/. Да, ама не!  Crazy Къде съм тръгнала и аз да правя момиче, при положение, че таткото са трима братя  Hug
Поздравления за прекрасното име!!! Наистина много го харесвам  Grinning.
Ще потърся някъде онова, което съм изписала за името на Виктор и директно ще го пейстна, че сега нямам време да го пиша отново. Най- новата версия е, че е Виктор, защото вика /много реве това дете, честно го казвам ooooh!/ Достоен съперник и следовник на брат си /виж, той направо ми разказа играта преди 7 години/ Знам си аз, че цаката му е да устискам до годинката-ако още съм жива /и относително психически здрава/ ме очакват  и по- добри времена. Силни прегръдки на всички бебочета и техните мами!   bouquet

ето и пейстнатото от друг форум:
Re: Клуб Виктор и Виктория
Изпратено: Emona (IP регистриран)
Дата: 7 септември, 2006 13:30

И нашият по- малък мъж е Виктор. Изборът на името беше сага... ако беше момиче бях решила да е Велина, но като лекарката убедено ми заяви в петия месец, че е безспорен мъж, ме потопи в дълбок размисъл. Исках да е с В /за да носи буквичката на майка ми/, а мъжът ми искаше да е кратко, да не е съставно и да е българско... След дълго умуване и четене на именници се спрях на Велин и Виктор и попитах баткото кое му харесва повече. Той с мъдростта на своите почти 7 години ми заяви, че такова име- Велин няма  .Та остана Виктор. Съвсем отделна тема е, че на сватбата на Juja поразвеселената и подпийнала тайфа взе да умува варианти на име с В,/вече бях в деветия месец/, та измъдриха Винету  Та така- мъжът ми се влюби в това име, и ми каза- ти го кръщавай както си искаш, аз ще му казвам Винету, пък и на всички така ще кажа, че се казва. Ако щете вярвайте, така беше метнал майка си и родата за името, че свекърва ми още сънува кошмари като се сети, че няколко дни я е гонел страх да каже името на внука си.

# 92
Eliona аз смятам като навърши 1 годинка,да дам Даяна на ясла,вече съм подала и молба /при мен няма кой да я гледа,бабите все още работят/ Embarassed,а за най-голямо съжаление с майчинството,което ще получавам сме за никъде /като се има предвид,че живеем под наем, а пък догодина смятаме да теглим заем и да си купуваме жилище,така че просто нямам избор..../ newsm78.
От сега ли трябва да се подадат молбите??? #Crazy #Crazy и това ли е като детската кухня - едва ли не преди да се роди детото??

Eliona и аз доста се учудих,но като подадох молбата за детска кухня,попитах как стоят нещата и с яслата и ми казаха да подавам молба,че имало страшно много деца и трябвало да си чакаме реда Laughing

# 93
  • софия
Нана77,дано излишно да се притесняваш  Praynig!
Бубче,радвам се за подобрението при малката разбойничка  newsm10!Дано скоро всичко остане зад гърба ти  Praynig!
Блу,моя мъж от началото и той беше:На мен така си ми харесваш и разни други такива-тинтири/минтири.Сигурно една година се скъсах да се тръшкам  cry изобщо правех се на магаре с пълна сила  hahaha,ама накрая след толкова зор  bombs!
Miss_74,ние също сме с доста гъсто мляко-Аптамил ар.Всички антирефлуксни са много мазни и гъсти,но Найа ака всеки ден по веднъж и то си е рядко.Не знам с какво мляко сте,но аз съм много доволна от това.Ние в началото също бяхме със запек  Sad.
Абе,ака ме ,ама не се обръщаме  Laughing.Виждам,че двете Дарита на Обърквация и на Велмар,се справят вече  smile3501,а ние изоставаме нещо с акробатиките.
Момичета,исках да ви питам на вашите бебчета цвета на очите започна ли да им се променя?

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 17:05 от dani777k

# 94
  • софия
elia_gg,в голям стрес сте вкарали родата с Винету,бива ли така  Mr. Green?
Аз като казах на нашите,как съм решила да се казва бебка и баща ми :И к'во е това име-Найа?"И аз му обяснявам значението на името,за дървото.Ама му го обяснявам много разпалено   umnikuu,а той ме погледна и ми каза "Както си решиш ,ама го виждах,че не е доволен,детето си е ваше  Crossing Arms,ако искаш го кръсти и ТУЯ и такова дърво има!" hahaha.

# 95
  • София
Благодаря ви момичета за подкрепата! Hug Сега се връщаме и се чувствам силно раздвоена в чувствата си - на облекчение и на гняв Close
Добрата новина е, че на Калоян нищо му няма. Бучицата на главата му е съдово образувание или т-нар ангиом - нещо безобидно, както ми обясни дерматоложката. Нищо не се прави, то само щяло да изчезне.  newsm10
Ама след чувството на облекчение, се вбесих страшно на педиатърката #2gunfire Като не си сигурна кажи ми да отида на специалист, а не ми поставяй диагнози.  smile3511
Както и да е...дано повече не ми се случва подобно нещо, ама като ги знам голяма част от лекарите в БГ какви лекари са със сигурност още много пъти ще ми трепери душата.
Още един път ви благодаря на всички! newsm51

# 96
  • варненка от София
Привет и от нас. Днес е някакъв ад за мен. Стефаначето определено не е на кеф и ме побърква от сутринта. Рано сутринта се обадиха, че ще ни докарат новата секция и диван з за хола, аз изпаднах в паника, защото трябва да доплатя, а парите ни бяха в швейцарски франкове. След дълги размисли, облякох шишето и въпреки леко мъгливото време отидох до банката да обменя, чаках около половин час и за малко да се закучат нещата, защото не си бях взела личната карта. Смилиха се и обмених. На път за вкъщи ми се обадиха да кажат, че камиона се бил счупил и днес доставка няма да има ::
Днес очаквам гости и реших да се представя като спретна една тортичка, да но когато бях във вихъра си шушето реши, че ще плаче и че иска внимание. Реших, че е плач от гняв и че няма да се поддам и останах да мия чинии. Детето започна да пищи и да се дере, като дойдох я открих цялата червена и обляна обилно в сълзи, не издържах и се разплаках и аз. Тикнах веднага цицата в устата белким млъкне, а тя плаче и яде, това не го бях виждала. Не споменавам, че обърках тотално режима, на който беше свикнала, но това не е проблем. Хапна детето, успокои се, започна де се весели и аз продължих с тортата, готвенето и т.н. Мина час и отново стана кисела, недоволна и пак същата програма, гуш, цицата и заспа. Пробуди се с рев, но тикнах биберона и отново се унесе. Междувременно приготвях шницели Tired
Утре сме на ваксина първи прием на ДТК и направо съм в шок, ако вземе да вдигне температура или започне да капризничи като днес. Слюнкоотделянето ни е обилно, локвички, дали не са зъби това  newsm78 Ох, пак ревна отивам да се оправям, направо съм изцедена днес.

# 97
Здравейте!
От снощи майка ми е тук и днес до 3 часа следобяд сме чистили и подреждали newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang clean. Ама тя си е такава. Сякаш аз не чистя. Подлудих се. Ама мина.
За блондинките и брюнетките да ви споделя моите премеждия. Аз съм си натурална брюнетка. Но след като родих, реших че искам да съм пепеляво руса или по-скоро сиво-русо, дано да добиете представа. И се боядисах. И така още 2 пъти до миналата седмица когато нанесох последните 2 бои. Еми искам да ви кажа, че съм като жълта патка в главата smile3511 smile3511 smile3511 newsm50. Няма и няма пепеляв цвят. И реших - тази седмица ще се връшам в отбора на брюнетките. Писна ми да съм тъпа и упорита smile3516.  Не искам да обидя никой. Просто моята коса не става за нищо.
Поздравявам всички които са се обзавели с прекрасен бюст. Аз така му се радвах на моя докато бях бременна и малко след като родих. Ами видях се с цици. Бях стигнала гръдна обиколка 110см. А сега съм 98см. smile3518. Няма как да ги върна. Но поне не ми увиснаха. Ама то няма и как де. Не съм чак толкова надарена.
Маги също се обръща, но рядко. А и на мен не ми се иска да я насилвам. Правим си гимнастика всяка вечер след баня от първата ни консултация. И има резултат. Маги се хваща за пръстите ми и се изправя сама, а като стигне до седнало положение и стои около 10 секунди без опора. Но ме е страх да я оставям повече и я бутам да си ляга.
За кухни и ясли още не съм се замислила. Май е още рано. Ама ще ги имам предвид.
Ох, спирам да досаждам.
Чао за сега.

# 98
  • София
Здравейте, мамчета! Hug
Честити месечинки на празнуващите бебенца!   bouquet
Мерси на всички, които ми разясниха за декларацията - сетих се, че точния текст наистина беше не детски дом, а детско заведение, което обаче аз изтълкувах като дом.  Crazy
нана77, Ивчо също имаше зад ушенцето топченце, но д-ра каза че е лимфно възелче. Сега го няма. Но пък има друго в основата на черепа  Tired Ох, кога ли всичко ще е наред?! Утре сме на ваксина, стискайте палци! Praynig
За името - кръстихме го на свеки - Иванка. Не исках обаче да е Иван и така...
Искам и аз цици! Съвсем сериозно! Ама ще трябва като Виолета Здравкова да тегля кредит, с тази разлика, че едва ли ще ме поканят в Плейбой и така да го изплатя  Joy Mr. Green

# 99
и ние си имахме топченце зад лявото ушенце, но изчезна. По принцип било нормално и до 5 годинки можело да се задържи...
А за цвета на косата-аз по принцип съм кестенява, ама толкова съм се клепала, че вече не си спомням оригиналния цвят на косата си....Последно от 2-3 години съм червенокоса....Моята докторка обаче ми заяви, че докато кърмя не бива да се боядисвам и сега в главата съм като ooooh! #Splatама то пък да ми беше само това кусура

# 100
Хей, темичката ни живна малко тези дни... hahaha

Pepper, и кажи, че раждането не облагородява...виж ме к'ва красТавица съм станала. Joy Joy Joy Не помня дали ти беше писала, че ще си купуваш паралня със сушилня ooooh! Та имах предвид, че аз около 1 год ползвах отделно сушилня и се оказа, че доста захабява дрехите и затова накрая пусках там само спалното бельо..незнам дали и с комбинираните е така.

nana77, добре, че нама проблем с бебчо...понякога обаче наистина ми идва да  #2gunfire някои лекари.

bubcheto15 , радвам се, че Ина вече е добре и дано да не се повтаря. Praynig

dani777k, нашият бебок е със синьо-зелени очи и много се надявам да не се променят, но нали казват, че до 1 год се променят. newsm78

Eliona, провери във вашата ясла как стоят нещата, защото например при нас не е необходимо предварително записване нито за ясла, нито за детска кухня -- места имало достатъчно...баровски квартал - всички мами си гледат сами децата... hahaha

Обърквация, подсети ме и аз да му сложа същото еленче и наистина много се забавлява и му дърпа краката. Hug

# 101
Здравейте мацки!  Laughing
Така, така - наистина започна да става весело и при нас.  Hug
AndyB направо ме стресна случилото се с Геогри - сигурно много се е уплашил, а?
Ама как можа да сложеш моята снимка в албумчето - аз си мислех че съм по слаба (ех, мечти  Whistling), ама нека нека ме гледат хората и ми се смеят - пък аз да се засрамя  Embarassed и да взема да отслабна вече.   #Cussing out
И аз съм без цици и ме питаха дали не съм ги залепила за дупето, ама нищо излишно по мен не искам - искам само да свалям и свалям.  Naughty
dani777k стархотно чувство за хумор имаш.  Peace
Това за Винету и Туя много ме развесели.  Joy  Joy  Joy
Токи снощи прави някъкви опити да се обърне от гръб по корем, но много ни тежи дупето.  Laughing Успя да се обърне само на една страна и после аз му помогнах.

Честити месечинки на Александра  на мама val_stef и Виктория на мама Ember !

Момичета ние хубаво честитим на galiq_82, но тя пише при юлките и мисля, че изобщо не ни чете. Не за друго ама е обидно да поздравяваш някой, а той даже да не си направи труда да го прочете!  Rolling Eyes
Хайде лека вечер, че главнокомандващият на нашето семейство иска баня!  Laughing

# 102
Пиперче, и аз това щях да ти пиша за сушилнята. Стават на дупе (да не кажа г*з) дрехите Sad Аз се бях засилила да си купувам, но една приятелка ми показа нейните... и не си взех .
За отслабването не ми се говори...100 кила съм и няма никакви изгледи да свалям... постих цяла седмица, но вчера една пица просто ме срази и днес съм на два сандвича Simple Smile

Целувам ви и отивам да се фризирам.

# 103
Бях се ядосала на наща тема и си виках няма да пиша вече  Crossing Arms, но после ...след няколко мили жеста си казах: защо пък не! И ето ме отново в "ловната дружинка"  Crazy
Абе един вид няма да се отървете лесно и от мен  Party

Pepper , браво бе душко, че беше ти да разбуташ заспалите ни души  tooth Просто гледам и не вярвам на Ушите  си (Професор Вучков)   Flutter какви неща само се обсъждат вече в темата ни - цици и блондор newsm08. Ейййй така вече ми харесвате само, че ние без цицестите и кестеняво-червеникавите  (не ме хвана боята  Close) кво да правим сега, ще взема да се комплексирам...що пък не tooth  tooth 

И ето ме в целия ми блясък с малкото ми блясъче да ме видите ква съм хубавица станала  smile3534

Айде целувам ви и умната  Peace

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 21:36 от val_stef

# 104
Хайде хайде Вал... И аз съм от червено- кестенявите (току що се боядисах, ама май и мен не ме хвана боята  newsm78 newsm78) За кви мили жестове говориш? Аз пак съм подмината... нищо мило за мен... пък и некви нови лидери са се появили, ма аз не ги видЕх. Пак съм спала...недоспала! Пиперче, ти да не си лидер бре? И си тайкаш? А аз си мислех, че сме партия... такива малки, стегнати джобни гаджета сме с теб...
Аре...пак се разлигавих! Отивам да си мажа циците със стягащ гел (не че помага..)

Общи условия

Активация на акаунт