Тъй като залата беше пълна с деца, имаше музика и можете да си представите как пищят 17 броя малчугани на средна възраст 3 години - Калоян се изплаши и разрева с пълно гърло
Което доведе до неочакван ефект - всички останали млъкнаха и се втренчиха в него После се успокои и много се радваше на балоните.
Вчера пък цял ден бяхме с гости. Дойде леля му, която го вижда за първи път откакто се е родил. Все не намираше време
Най-накрая вчера успя да дойде да види на брат си детето. Както и да е...Обърквация радвай се, че нямате нужда да работиш, защото аз вече сдавам багажа. Чета и редактирам от 8 сутринта до 22 часа вечерта. Но нямам избор. С три заема сме и положението, ако остана само на майчинството ще е зловещо.
Аз не успях да отворя линка за пасатора, така че бихте ли ми написали модела да го погледна в друг сайт

И сега да ви се оплача - зад лявото уше на Калоян се появи малка бучица. Като цицина, но като я пипна не го боли - не реагира. Заведох го в петък при педито и тя каза: "Ми...киста"
Ревала съм като магаре от поликлиниката до нас. Веднага се обадих на моята гинеколожка, която ме изражда и тя ме прати при братовчедка си- гл.асистент в кожна клиника. Та днес на обяд ще го водим при нея. Дано да е сбъркала педиатърката ни, че иначе не ми се мисли. Два дни стомахът ми е на топка...
Оплаках се...сега продължавам да работя. Стискайте палци момичета!
,

Добре, че детето е упорито и пак си заспа.
(падане, обръщане, завъртане)... А моя мързел май дупето му тежи вповечко:)
(че нещо нищо не откривам)

а и разбирам, че и други мами са доволни. И определно май няма да е робот покупката.
За името ние решихме, че трябва да е кратко, ясно и българско. Също така ще си бъде нейно име, няма да е кръстена на някой дядо или баба.
скоро не съм пробвала де, а иначе съм си висока 175, руса, със сини очи, само циците не ги докарвам
AndyB, честито ви първо падане. Може да го отбележиш в албумчето-дневник
но не се знае, знае ли се...

.