АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 764
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добър ден вече и от нас! Бях ви обещала да разкажа за рождения ден, но след него и вчера у нас беше пълна лудница #Crazy
Тъй като залата беше пълна с деца, имаше музика и можете да си представите как пищят 17 броя малчугани на средна възраст 3 години - Калоян се изплаши и разрева с пълно гърло JoyКоето доведе до неочакван ефект - всички останали млъкнаха и се втренчиха в него Laughing
После се успокои и много се радваше на балоните.
Вчера пък цял ден бяхме с гости. Дойде леля му, която го вижда за първи път откакто се е родил. Все не намираше време Thinking Най-накрая вчера успя да дойде да види на брат си детето. Както и да е...
Обърквация радвай се, че нямате нужда да работиш, защото аз вече сдавам багажа. Чета и редактирам от 8 сутринта до 22 часа вечерта. Но нямам избор. С три заема сме и положението, ако остана само на майчинството ще е зловещо.
Аз не успях да отворя линка за пасатора, така че бихте ли ми написали модела да го погледна в друг сайт  bouquet
И сега да ви се оплача - зад лявото уше на Калоян се появи малка бучица. Като цицина, но като я пипна не го боли - не реагира. Заведох го в петък при педито и тя каза: "Ми...киста" #Crazy Sick Shocked
Ревала съм като магаре от поликлиниката до нас. Веднага се обадих на моята гинеколожка, която ме изражда и тя ме прати при братовчедка си- гл.асистент в кожна клиника. Та днес на обяд ще го водим при нея. Дано да е сбъркала педиатърката ни, че иначе не ми се мисли. Два дни стомахът ми е на топка...
Оплаках се...сега продължавам да работя. Стискайте палци момичета!

# 76
Здравейте  Hug,

Анди В, няма начин - тепърва ще падат бебчетата и ще се удрят, ще трябва да свикваме, макар че не знам дали е възможно...

На мен също ми се отваря възможност да поработвам вкъщи и смятам да се възползвам, въпреки че не съм сигурна дали ще се справя . Мислех си да си помързелувам, да ми доскучае и на мен, ама май няма да ми се получи. Иначе бебчето не си го давам на никой друг освен на бабите - майка ми вече е изпитана - справя се; другата баба тепърва ще я "пробвам".

Ирма е кръстена на нас двамата с мъжа ми  Grinning

Кабив, доколкото знам може да се намаляват циците. И аз мисля след второто бебче, живот и здраве, да направя нещо, за да си възвърнат декоративната функция. Wink

Одеве Ирма си заспа сама в леглото и понеже никога не й се е случвало, реших, че нещо й е станало и я събудих  Crazy Добре, че детето е упорито и пак си заспа.
Е, кратка беше радостта ми - разшава се.

Приятен ден на всички!

# 77
  • Sofia
Ден и половина не можах да влезна във форума и изпуснах най-интересното Mr. Green Нищо, другият път ще наваксам Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Сега вече е безсмислено да пускам каквото и да е по темата.

Запушването на каналче е мно-о-ого гадно. Аз  писах, че съм се оправила с клечка за зъби, не за уши, но явно става и с клечка за уши, което ми звучи пъти по-добре, защото с тази за зъби си е направо мазохизъм. Е сега като си прочетох изречението паднах от смях ...и няма да го редактирам
emelle, този МОЛ, за който говори Обърквация се намира някъде до или зад завод Електорника.
За циците и аз съм се замислила, но ще видя на какво ще ми приличат след като спре кърмата.
bebun, аз също ще започвам работа около март и не знам какво ще правим. Едната баба работи, но ще може да идва от време на време за по десетина дни. Другата е пенсионерка и може, но ще трябва да живее при нас, което в един момент може да се окаже доста изнервящо (не че е лоша жената, но..). за мен най-чистият вариант е гледачка, но как ще я търсим - не ми го побира главата.
Ей, да кажа и две думи за бебка  - с Димана сме ОК, тя продължава да ака веднъж на два-три-четири дни, но пък като го направи ...винаги се омазва , не да уши, но достатъчно, че да я преоблека цялата.
А за сънуването, май аз ще оглавя класацията - освен че сънувам много и всяка нощ, като се събудя и пак заспя мога да си продължа съня  Mr. Green
Ох, пропускам нещо, но нали съм руса..

# 78
  • Sofia, Bulgaria
На вас ви се случват много интересни неща newsm45 (падане, обръщане, завъртане)... А моя мързел май дупето му тежи вповечко:)
Мама Марго мерси за информацията Hug
Виждам, че си говорите за работа. Аз не съм спирала да работя. Ама то и мойто е една работа.... абе не съм за оплакване Joy
И накрая да си задам поредния блондински въпрос... Накой случайно да знае къде се намира социалната служба на община Оборище? newsm78 (че нещо нищо не откривам)
Хайде хубав ден на всички  bouquet

# 79
  • В ЛЮтеницата
Еееее стига де - всички сте руси и високи, аз как съм попаднала тук - да не е станала някоя грешка  Joy? Като си оправите и циците - жени-мечти!
Аз съм се вгледала на AndyB - така се е разхубавила откакто не е бременна, че мислех, че нещо не сте надписали правилно снимките  Hug.
А Val_stef ни беше примера за красива бременячка. Сега защо не се появяваш да видим как ти се отразява майчинството?
Rozi24, честита кола! И нашата ни е малка вече, но като тръгнем на море ще я сменим с по-голяма! А тази година ще ИМА море!!!!
И мен ме тресе една скука, но за съжаление не мога да работя от вкъщи, така че вариант да се върна скоро на работа няма. Пък и не мога да си представя как ще я оставя на бабите или на детегледачка само и само аз да гоня кариера или да се развеселявам. Не знам.. Мисля си че бих приела връщане на работа само, ако е финансово обосновано, но за сега слава Богу не ни се налага.
Напълно ЗА! А съм една истинска кариеристка и то добре заплатена!! Затова и хвърлях по едно око на офис мамите, за да видя има ли нещо, което да ми промени решението да си гледам детето и да ме накара да се върна на работа, ама и там мирише само на мляко и памперси, та още се чудя правилно ли постъпвам.

Ей, ама всичките бебоци ще ни изпреварят да се обръщат! Лора като я сложа по корем е щастлива, само защото още по лесно си намира юмрука да си го пъхне в устата.
нана77 не се шашкай предварително!Аз за това не ги обичам докторите, че такива думи използват - вместо да те успокоят, че не е нищо страшно и се случва и е лечимо и даже не е болест това, те ти хвърлят две-три страшни думи за диагноза, а ти се оправяй после...
Блу, отдавна се каня да те питам - какво направихте с кучето, гледате ли си го?

# 80
  • у дома
Здравейте и от нас  Hug

Честити месечинки на Деница  на мама galiq_82, Александра  на мама val_stef и Виктория на мама Ember     bouquet  baby_neutral
Еmelle, благодаря.  Hug Мисля, че вече знам какъв пасатор ще си вземем  Peace а и разбирам, че и други мами са доволни. И определно май няма да е робот покупката.  Naughty За името ние решихме, че трябва да е кратко, ясно и българско. Също така ще си бъде нейно име, няма да е кръстена на някой дядо или баба.  Mr. Green Ама Токи и Гого са големи сладури.  baby_neutral  Hug dani777k, лелееее 2.600 евро  Crazy мъжа ми като прочете каза – ааааа и така са си много сладки  Mr. Green Kabiv, успешна първа работна седмица  Peace MamaMargo, не е възможно да нямате БЦЖ  newsm78 Явно ще трябва да ви я бият наново, ако не избие. Аз все още не мога да обуя нито един панталон от преди бременността  Sad скоро не съм пробвала де, а иначе съм си висока 175, руса, със сини очи, само циците не ги докарвам  Mr. Green velmar, дано се засечем някой ден.  Hug За обръщанията, май вече си е време. bebun, и ние искаме да отидем на вилата да си отпочинем, но май ще стане след нова година.  Thinking Aila, поздравления.  Hug На нас целия комп ни е за смяна.  ooooh! AndyB, честито ви първо падане. Може да го отбележиш в албумчето-дневник  Joy nana77, ние сме установили, че на Ния й харесват такива шумни събирания  Mr. Green gecumka, може да е в самата община.  newsm78 Pepper, гледаме си го  Mr. Green ето снимка от преди месец  Laughing но за съжаление не е добре напоследък  Sad вече се молим да издържи поне още годинка-две, за да може Ния да му се порадва и поиграе с него  Praynig но не се знае, знае ли се...

мами, да ви питам. как разбирате кога трябва да минете на биберон с повече дупки  newsm78

Целувки от нас с Ния  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 11:59 от blueeye®

# 81
  • гр.Добрич
Здравейте на всички от нас с Ивчо.
Откакто Pepper вкара интрига се каня да пиша, но все нещо става и успявам само да изчета написаното от вас. Забелязвам, че вече имаме нови лидери (ех, ще стана ли и аз някога Mr. Green), на старите пък хич не им пука. Виждам и нови хора, които отдавна не са се включвали, което ме довежда до мисълта за таен заговор. Laughing
Мама Марго, всички деца имат бита ваксина БЦЖ и проверка за белег се прави в 7месец. Ако няма белег се прави проба Манту и ако е отрицателна пак се прави ваксина.
Velmar, ти на работа да работиш ли ходиш или да четеш форуми? Ще се обадя на шефа ти. Laughing
Bebun и на мен ми става доста криво по цял ден в къщи с бебока. Добре, че вечер баща му се занимава с него. Сега и в събота и в неделя татито беше зает и много бях ядосана. Не можа да си почине и когато поисках внимание се оказа, че съм неблагодарна.
Иначе , ако не ни мине котка пътя, довечера ще има среща на Добричките мамчета и аз съм много щастлива, че ще запозная с нови хора(които сигурно срещам по 100 пъти на ден по улиците), пък и ще изляза за малко.
Нана77 дано се окаже фалшива тревога.
За името и в нас имаше спор, защото се очакваше да кръстим детето на свекъра Енчо. Аз много се надявах на момиченце и щеше да е Елеонора, но се оказа момче. И трябваше да избирам между Евгени и Емил. Но в крайна сметка се разбрахме с татит нито на едните, нито на другите - Ивайло. И на двамата ни харесва и ако имаме други деца пак ще е така. Свекър ми явно е очаквал нещо с Е, защото питал "Как го измислихте това име Ивайло".
За косата да ви кажа много пада и се уплита, а не е толкова дълга. И понеже много говорите против блондинките, снощи се боядисах тъмна. Страната на шега и аз се чудя какво да я правя тази коса. Четох за маската с тривитаминол и май ще пробвам с нея, иначе на купешките нямам вяра.
И да ви споделя една тревога. От около две седмици имам една тъпа болка долу ниско в корема, където са яичниците. От няколко дни очаквам да ми дойде, а ми закъснява. (секс не сме правили от забременяването), така че не знам, нещо цикъла явно не може да се регулира и за да ми е гадно сигурно ще дойде довечера на партито.

Спирам с надеждата за добри новини за Лъчко. Лек ден на всички.

# 82
Здравейте и от нас момичета,не съм влизала от 3-4 дни,ама много сте изписали,едвам смогнах да Ви прочета smile3501 smile3501 smile3501
MamaMargo браво на теб,аз откакто родих си имам още 7кг. за сваляне и въпреки,че не кърмя и от 2 седмици съм на диета съм свалила само 0,500кг Cry
Nana77,надявам се че всичко при Вас да е наред,наистина понякога лекарите само ни стряскат  newsm10.
Eliona аз смятам като навърши 1 годинка,да дам Даяна на ясла,вече съм подала и молба /при мен няма кой да я гледа,бабите все още работят/ Embarassed,а за най-голямо съжаление с майчинството,което ще получавам сме за никъде /като се има предвид,че живеем под наем, а пък догодина смятаме да теглим заем и да си купуваме жилище,така че просто нямам избор..../ newsm78.
Относно косопада и моята коса капе ужасно много,ползвам шампоан "Фитовал",но да Ви кажа засега не виждам никакъв ефект,абе из цялата къща се "разхожда" моята коса,много ми е кофти и незнам кога ще спре това "чудо" Close
Иначе Даяна 2 дни беше ужасно кисела и с нищо неможеше да я успоим,направо ни скъса нервите Wink,снощи заспа в 23 часа,днес стана в 9 хапна и пак заспа и досега все още не се е събудила newsm44
И ние също си имаме запек,ама педито каза,че е по-гъстото мляко което пием и да и слагаме в млякото "Дуфалак",а вчера като се изака,акото и беше чак бяло,според педито това било нормално,на някой от Вас бебока акъл ли е така? Close
На мен довечера ще ми донесат документите за майчинството да ги попълня и ако има нещо ново ще Ви пиша.
Приятен ден и целувки на сладките бебоци  smile3534 smile3534 smile3534

# 83
Здравейте мами, благодаря на всички, които вчера ни честитиха третата месечинка. Да се похваля, за този мини празник ни подариха активна гимнастикаи много се забавляваме по 10-15м. и ни омръзва.Обърквация, браво на вас , ние само си ритаме, не правим никакви опити за обръщане.Рози24, не сте ли много малки да пробвате зеленчукови пюрета. При испанците захранващата програма е щадяща, до колкото знам. Мама Марго и ние нямаме следа от тази ваксина, но аз видях в род. дом като ни я сложиха. Дано не се налага пак да я слагат. И аз не съм върнала старите килограми и никакви панталони не ми стават, бях50 сега съм 60  #Crazy. А за косопада не ми се говори, направо задръствам банята, като влеза да се къпя, зели кичури и тя като е дълга ужас.
    Целувки на всички бебоци!!!! baby_neutral

# 84
Здравейте и от нас!
Честити месечинки на Деница  на мама galiq_82, Александра  на мама val_stef и Виктория на мама Ember !     bouquet
Много благодаря за отговорите за БЦЖ -то.  bouquet При нас няма дори белег, дано да избие ,защото не ми се ще пак да ни бодът ooooh!При реимунизацията на баткото видяхме големи мъки докато зарастне.
velmar ,браво за разходката!Еличка вече навъртя към 1000 км,от София до Стара Загора и обратно.Много обича да пътува!
bebun това с котлона ми се е случвало,много е гадно ,но е хубаво че навреме си се усетила,че иначе не ми се мисли...
Aila честита придобивка!Все хубави неща да пишеш на нея! Grinning
AndyB честито ви първо падане от тук нататък все така ще е , няма начин деца! Heart Eyes
nana77 дано да не е познала педиатърката, те понякога ги плещят едни.... Close Понякога лимфните възли се подуват ,но бързо минават!
blueeye® дано кученцето ви се оправи ! PraynigАз имах преди години но остаря и почина малко след като Ники се роди. Cry
miss_74 стопяват се споко, просто на някои хора им трябва повече време! Hug
При мен косопада също започна, но аз знам че и с Ники беше така,след годинката косата пак се оправя.Почти нищо не помага за жалост,знам го от опит ,затова съм се запасила с търпение! Wink

# 85
  • Sofia
Eliona аз смятам като навърши 1 годинка,да дам Даяна на ясла,вече съм подала и молба /при мен няма кой да я гледа,бабите все още работят/ Embarassed,а за най-голямо съжаление с майчинството,което ще получавам сме за никъде /като се има предвид,че живеем под наем, а пък догодина смятаме да теглим заем и да си купуваме жилище,така че просто нямам избор..../ newsm78.
От сега ли трябва да се подадат молбите??? #Crazy #Crazy и това ли е като детската кухня - едва ли не преди да се роди детото??

# 86
  • гр.Добрич
Момичета да ви попитан пак за нещо, което сте коментирали много пъти. Досега миех бебчо със сапун и след това мажех със зехтин. Вече ми се иска да му купя някаква козметика - евентуално някакъв шампоан за коса и тяло и за след баня дали да бъде лосион или олио. Сякъш олиото е много мазно. Чух от вас добри думи за Себа мед, но в нашия град не съм виждала такава козметика.

# 87
  • София
Хайде и аз да напиша нещо хубаво-Ина почти не кашля и от вчера не съм чула да й просвирят гърдите Laughing.Пак е весела и усмихната и пълзи нагоре-надолу из леглото,дупи се,ама не може още да се обърне. JoyСега остана пак да почне да яде като преди,защото все още суче по 5 минути и спира newsm78.Явно вече сме на оправяне!!!
Нана77,дано да е наред всичко.Пиши какво е станало като се върнете от прегледа.
Марги,дано БЦЖто да даде реакция и да не ви се налага повторна имунизация Peace
Деситка,мисля,че ти си в тази община-Община "Подуене"
ул. Васил Петлешков №41, бивше 42-ро училище, тел. 45-91-30,а ако се окаже,че Оборище не е в този териториален обхват тук са всички дирекции с телефоните.
Спинки,аз за пореден път ще препоръчам козметиката  на Себа Мед,но за по-голямо разнообразие-Бюпхен също е много добра!Аз не съм ви доразказала за черната ни серия-на майка ми й открих пневмония,а баща ми го нападнала КОТКА и така му е раздрала крака,че е просто страшен за гледане.Вече се чудя дали сатурновата дупка около рождения ден на мъж ми,който е в петък,не се отразява върху нас Crazy
Понеже малко ми е трудно да изчета всичко внимателно,видях,че някъде ще се свалят сутиени.Ей,да свиркате,искам да присъствам ако ще се разбирате като мъже и ще се плюете голи до кръста Joy hahaha
А името го избрах аз след няколко безсънни нощи в размисъл как мога да кръстя детето на свекърва ми Величка,без да откачам като й чуя името и успях!!!Първо мислех да е Велена,ама щяха да ме обвинят,че я кръщавам на сестра ми,която е Елена и после ми хрумна Велина.Нашият тати в началото се бъзикаше,че трябвало да си го запише на ръката,за да не го забравя Joy

Честити месечинки на Деница  на мама galiq_82, Александра  на мама val_stef и Виктория на мама Ember !

# 88
Момичета, май има малък проблем с албумчето ни!
Не се показват снимките на 3-ти и мисля че 4-ти месец!!!
Някой да е забелязал нещо такова?????
И дали се знае от какво е????

# 89
  • у дома
Дидка, при мен няма такъв проблем  newsm78 показват се всички албумчета и снимки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт