АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 748
  • 312
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте  Hug,

Харесва ми шеговитият нюанс в новата ни стара тема  smile3521 Нямам нищо против да сънувам която и да е от вас, дори да не я познавам лично, защото напоследък, ако изобщо сънувам, то сънувам....ако, при това във всички есенни разцветки....

Радвам се много, че Лъчко ще го изписват утре!   bouquet

Дидика, приеми и моята виртуална подкрепа - тази бучица боли ли?
Някой беше писал, че си е отпушил каналче с клечка за уши - хиляди благодарности  Hands Clap Снощи и на мен ми се появиха видими бучки и почнаха да болят, но успях да отпуша каналчето - от само си изтекоха почти 80 мл. #Crazy Успях да ги събера и ги замразих - да не става зян. Та ако си стиснеш зърното и видиш някъде бяла точица, - това е то, запушеното каналче. Опитай да махнеш тази точица с памуче или клечка.

За елхата - мисля тази година да купим в саксия, че после да я засъдим някъде. Жал ми е като я хвърляме след празниците.

Хубав ден на всички!

# 31
  • София
Ето на  този пасатор съм хвърлила око преди време, защото обожавам да готвя и мисля, че ще върши много добра работа.Особено след два, три месеца като започнем с пюретата.

Дано да изпишат утре Лъчко  Praynig

За елхите, и аз много ги харесвам, но мисля да си купим изкуствена.По-кичести са, не правят боклук, и не се налага да се изхвърлят (и на мен ми е жал).

# 32
  • София
    Да това с живата елхичка е идея  Simple Smile
    Мерси за линкчето за пасатора. Това не е ли този който рекламират? Определено изглежда че ще свърши работа. Може дори днес на разходката да отскоча до Технополис да видя дали го няма и там и да си взема един  Simple Smile Някой ако го има да каже дали е доволен  Wink

# 33
Здравеите маи4ета!Ние сме добре затова не пи6а,само мама отвеяната си загуби телефона които ми бе6е подарак ,като родиь малкия Cry.Ина4е радостното е 4е сменяме колата,и утре 6те я докарат 4истак нови4ка Joy.Исках това сада стане о6те като се роди малкия.Затова да по4ерпя beer cook cook.Дидика дано малката хубавица се оправи Praynig.имоята коса пада не6то стра6но  Weary,а и мама да свалям 10 кила о6те newsm39.ние по4нахме с пуретата малкия харесва плодови,нио месните и зелен4укувите не ги иска.Абе да попитам малкия много се мокри като гоо храня,мисля си да не е малка дуката на бибберона newsm78.ами това е дано Ла4ко се прибере скоро у дома ,да радва мама и тати Praynig

# 34
  • София
Здравейте и от нас.За съжаление нещата при нас не само не се подобряват,ами точно обратното.Сутринта педиатърката се предаде и изписа антибиотик CryА аз се издух от плач.Е,поревах си пък се взех в ръце и започнах да й го давам.Дано поне сега вече да спрат да й свирят така гърдичките,защото звука е адски зловещ.Опитвам се да не й позволявам да се движи много,защото колкото повече пълзи,приказва и ръкомаха толкова повече се задъхва.Довечера пак ще дойде педиатърката да ни види,дано каже хубави неща Praynig Praynig PraynigСъжалявам,ако съм наплашила мамите,на които им предстои ваксинация,за да се опитам да ви успокоя ще кажа,че само между 9 и 11%от децата дават странична реакция,за зла беда ние сме от тях #Cussing out Sick
Айла,представа си нямаш колко се радвам,че сте добре.Нощес докато не спях и за вас си мислих,защото вчера не писа PeaceКолкото до БЦЖто на мен точно така ми го обясни,че ако няма белег се повтаря.Искаш да кажеш,че за първи път ви мерят главичката на консултация,така ли?Защото на нас всеки път ни мерят и глава, и гърди!!! Shocked
Колкото до косопада,аз лично мога да ви препоръчам шампоан Фортисеа на марката Рене Фюртерер,много е хубав и се надявам да помогне,то и на мен косата ми пада не на кичури,а на снопове,ама това ще го мисля по-нататък Sick ooooh!.Иначе по въпроса с килограмите,аз съм от нези гадчета дето си обуха дънките от преди бременността и излезнаха от родилния дом,но то си е въпрос на организъм.
Обърквация,знам аз,че твоя сън е като градския транспорт,винаги им място за още един JoyИ понеже като гледам нещата при Дари и Божидар вървят на сериозно,за под 200 камили зестра да не сте посмели да я давате,и то да са добре охранени hahaha
Дидика,минала съм през кошмара с бучка на гърдата и мога да си представя какво ти е в момента.Стискам палци да се оправиш и да не е това,което си мислиш
Peace

# 35
Здравеите маи4ета!Ние сме добре затова не пи6а,само мама отвеяната си загуби телефона които ми бе6е подарак ,като родиь малкия Cry.Ина4е радостното е 4е сменяме колата,и утре 6те я докарат 4истак нови4ка Joy.Исках това сада стане о6те като се роди малкия.Затова да по4ерпя beer cook cook.Дидика дано малката хубавица се оправи Praynig.имоята коса пада не6то стра6но  Weary,а и мама да свалям 10 кила о6те newsm39.ние по4нахме с пуретата малкия харесва плодови,нио месните и зелен4укувите не ги иска.Абе да попитам малкия много се мокри като гоо храня,мисля си да не е малка дуката на бибберона newsm78.ами това е дано Ла4ко се прибере скоро у дома ,да радва мама и тати :pray:Mоя пасатор е са6тия и са доволна от него,ома много скорости,и турбо.Снего правя всико режа лука,моркови за супа много е хубав Peace

# 36
  • В ЛЮтеницата
Браво на Лъчко! И на мама Иги! Ето тя заслужава човек да и свали шапка - с какви неща се справя и как се бори! А ние тук си веем шапките за глупости!
Обърквация, остави ги тези мами- нека си се обичат, само да не стигат до интимности, че не съм толкова широко скроена  Stop!
А и момата си не давам на разни момченца да ми я гушкат - прав е таткото - пушка си трябва!
Pepper (Пепър, не Пейпър, което е хартия) - означава пипер ( в общия случай лют). Ако се прекали с него става неприятно, но  по малко за вкус е ОК за всяка манджа! Освен това обожавам групата Red Hot Chilli Peppers! Много дълго четях gecumka, като гекумка  Embarassed, а то било скрито послание -  деситка, написано с латински букви! Обожавам каламбури и задачки и много се изкефих!
Та, ставайки на въпрос за имена - как и кога си избрахте името на детето? На мен ми беше много трудно - хем да е някак си международно ясно, че е момиче, хем да се изписва на латиница еднозначно, че Guerguana и Gueorgui какви проблеми си имат... Хем на галено да не е нещо с друго значение, хем да не звучи като от любим филм, а бе много сложно ми се виждаше... Сега си мисля, ами ако милото дете не може да казва "л" като майка си и "р" като баща си вместо Лора, как ли ще се представя  Joy?
Дидика, стискам силно палци всичко да е наред!
Aila аз още си нямам пасатор и си търся, ама искам и да е черен с inox, че такава ми е кухнята и още не съм намерила, но до месец ще трябва да се спра на нещо. А за Коледа съм решила да си подарим с Лора комбинирана пералня със сушилня, за да са ни мекички дрехите, а мама да не си губи времето да простира и глади вместо да си бърборим по женски. Laughing
Honey, и аз се опитвам да съм спокойна и щастлива майка гледаща как детето папка и расте, ама понякога се усещам, че не знам кой ден сме, коя дата и всички ритуали, които се повтарят на три часа са ми писнали и нямат край  #Cussing out Добре, че ми минава бързо и пак отначало...
Бубчето - отиди все пак и при друг лекар!

P.S. Ама вие пък вече се страхувате да се поздравявате! Недейте така - никакви крайности! Само не се обиждайте на тези, които не го правим редовно и задължително!

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 13:11 от Pepper

# 37
  • София
Пепър,аз имам огромно доверие на тази лекарка,защото мен ме гледа от бебе и за 23 години нито веднъж не е объркала диагноза,но ако можеш да ми препоръчаш лекар-специалист ще отида,но не искам да е случаен доктор.Всъщност,ако някой има предложение за специалист и най-важното на какъв точно специалист да отидем,МОЛЯ,казвайте!!!

# 38
  • софия
Бубче,много ми е мъчно за малката  Sad,ще разпитам с какъв лекар би трябвало да се консултираш и ако разбера нещо,ще пиша.Пожелавам ти малката разбойничка да се оправя бързо и пак да започва номерцата в леглото  Laughing.
Момичета,аз вчера получих в пощата от Панадол -честитка по случай трите ни месеца с подарък м стикер за кола на който пише "Съкровище в колата" и има едно сладурско бебче маскирано като... мишок е май  newsm78.Много мило ми стана  Hug.Вие получихте ли вече такива?
Много се зарадвах за Мама Иги,значи наистина ще пише скоро при нас  Praynig.
Пепър,извини ме,за объркването веднага се редактирах  Peace!Нали няма да ставаш среднощния ми кошмар  Joy?Но така както се беше описала-Мой тип си newsm53!!!

# 39
Въй въй момичета....
ко стана с нашата мила темичка? Днес няма нито една честитка. Май добрев се дезинфекцирахме Simple Smile Пиперче, не знам дали ще се справиш с търсенето на inox пасатор.. но не се предавай! Търси!!! Аз така си мислех , че трудно ще намеря черно боди на моята принцеса, че татко хи нали е метъл и иска и тя да е... но ровенето на един приятел (също метръл) се овенча с успех и вижте какво и поръчах:

АйлаHug Hug
Бубче, всичко ще бъде наред!!!

anni78, ти си на челно място в сънищата ми, на ред с Бойко Борисов (не се смейте, ей! и него сънувах...)

Целувам ви и потеглям на разходка

# 40
  • В ЛЮтеницата
бубчето, това е инструкцията на пентаксима на български и затова ми се вижда странно, че док твърди,че е алергична реакция
http://pentaxim.hit.bg/PENTAXIM.doc
Може би просто сте си настинали и е съвпаднало с ваксината. Аз като ходя да я боцкат Лора се налага да минаваме през коридори с кашлящи и кихащи хора и толкова ме е страх д не си лепнем нещо.
За съжаление нямам нито пробвани, нито познати доктори и не мога да съм ти полезна.
Dany777k, споко, какво ви уплаших толкова gydi?
И нашия е метъл, но му разрешавам само да й пуска Deep purple и Металика. Никакви черни дрехи и синджири Party

# 41
  • Sofia, Bulgaria
Ей писах, писах и като се опитах да публикувам не видях, че ми се е пре... wirelessa и хайде наново Close
Ха здравейте и от нас.
Пепър благодаря ти, че успя да ме върнеш във форума, стана ми интересно вече Joy
За gecumka, радвам се, че си се справила с главоблъсканицата. Малко хора успяват. Този ник ми е "подарък" от мъжа ми, тъй като аз много страдах, че са ми регнали стария и той беше "длъжен" да измисли нещо по-оригинално Laughing. Е, май успя. И по този повод всички наши приятели ме наричат гецумка smile3521
А за името... От както се помня съм казала, че ако някога имам син ще се казва Александър. Тогава не беше толкова разпространено това име, ама сега... Е, аз какво да направя няма да изневерявам на принципите си...
Обърквация не се ядосвай бе Hug Разни хора, разни идеали.... Бодито е супер. Нашия татко пък е футболен маниак и малкия вече има доста попадения в гардероба.
Бубче, малката сладурка ще се оправи. Много ви целувам и двете и ще ви чакам на гости  love001
Айла, ти си балгословена жена. Не стига, че си родена на Бъдни вечер, ами и близначки. newsm20 Бъди жива и здрава.
Дидика и аз имах такава бучка по време на бременността, която като родих стана огромна и болезнена. Като спрях да кърмя изчезна. Вярвам, че и при теб всичко ще е наред  bouquet
Рози, да знаеш как ви се радвам за колата. И ние мечтаем за смяна, ама май скоро не се очертава някой да ни подари нова newsm12
Хайде спирам дотук, че колкото и да се опитвам да се въздържа ще започна да ви занимавам с проблемите се, а не искам... Имах кошмарна нощ и отивам да почивам.
И ние във вторник сме на консултация да ни бият втория Пентаксим. Моля се всичко да е наред Praynig
Хайде хубав и усмихнат ден. Черпя ви по   cook без повод, за да ви е сладък живота  bouquet

# 42
  • София
Обърквация,аз казах ли ти,че винаги има място за още един hahaha JoyАма бодито е просто опасно,да качиш снимка с него Peace
Деска,и аз запърви път като ми писа на лични го прочетох като гецумка и много се чудих коя е тази мацка,а от колко години се знаем,изобщо не ми хрумна.Поздравления за Стефан,много готино го е измислил Mr. GreenСтискам палци за вторник и да знаеш,че нищо няма да ви има след ваксината Naughty
Момичета,дали защото много ми се иска,ама мисля,че Инчето вече диша по-лесно,не свири така и кашля по-малко,дано като дойде педиатърката да потвърди Praynig
Пепър,аз не го обясних много добре,всъщност реакцита не е комплексно от ваксината,а конкретно от коклюша,явно тази обструция й е вродена в наследство от мен и ваксината срещу коклюш я е провокирала.Щеше да стане от която и да е друга ДТК ваксина,но в много по-тежък вариант сигурно.А няма начин да не се ваксинира срещу коклюш.

# 43
  • София
Здравейте, мамчета!
Ама много сте сладки! Явно не само мен ме е фраснал хормона и съм нервна  Joy
Емел, нашето БЦЖ също проби тази нощ, но не съм му правила компрес. Трябва да питам педито newsm78
И аз мислех, че е "гецумка" дълго време.  Mr. Green
dani777k, и аз получих това от Панадол и ми стана много мило.
Бубчето, дано малката да се оправи бързо! Мен също ме е страх доста от предстоящата ни ваксина, още повече че се спряхме на тази дето се поема от касата. Дано всичко е наред!  Praynig
Дидика, успех и на теб! Аз също имам проблеми с едната гърда, боли ме само тя преди цикъл, но ме е страх да ида на д-р. Направо е срамно да си го кажа.  Embarassed
Блу, миличка, дано и при теб нещата се оправят!  Peace
Да ви питам нещо - наложи ли ви се да подписвате декларация, че не сте оставили детето си в детски дом? Извикаха ме в работата по тази причина и ми се видя абсурдно. #Crazy Във връзка с майчинството е.
Ние бяхме на разходка този уикенд, Ивчо все по-добре понася пътуванията на дълги разстояния, но се буди по-късно за ядене и е неудържим.
Чао от нас!   bouquet Heart Eyes

# 44
  • у дома
Здравейте мами  Hug

Честити месечинки на Димитър на мама Venelina, Йоан на mamajeni и Марая на мама ivkapifka  baby_neutral  bouquet

Днес успяхме да направим малка разходка в Южния парк (дори хапнахме навън) след партито на което Ния беше почетно бебе.  Party На нея явно й беше все тая, защото накрая заспа блаженно.  Mr. Green За килограмите е болна тема, още цели 12 има да свалям.  ooooh! Кръвното го поддържам в нормални стойности, откакто пия хапчета, но ще видим и с анемията какво ще правя, дано всичко е временно и отмине бързо.  Praynig Аз от минала година си имам изкуствена елха и се родих!  Mr. Green Лесно е да се поддържа, не окапва, вечно е зелена и не се налага да се изхвърля. И ние се чудим какъв пасатор да купим  newsm78 Мислим да е някакъв комбиниран робот, с миксер и всичко останало. Aila и на нас при всеки преглед мерят главичка, гърди, освен килограми и сантиметри + прослушване, уста и т.н. БЦЖ, трябва да се повтори, ако не избие (но не помня до колко месеца беше срока).  newsm78
Много се радвам за мама Иги, че е при своето момче. Чакам с нетърпение да ни пише  Hug
emelle, заритали сме и още как  Hug cvetyab, страхотно е плуването за малките бебчета. за съжаление за повечето неща трябват пари  Sad затова ние ще отложим плуването за по-натам, 5-6 годишна възраст.   Peace За магазините, виж линковете при първия пост. ROZI24, честита придобивка.  Laughing И ние си мечтаем за новичка кола, но някой ден. bubcheto15, по-бързо се оправяйте и никакви антибиотици повече. Naughty gecumka, ника го разгадах при третото прочитане  Mr. Green

Лека и спокойна вечер от нас с Ния  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 17:35 от blueeye®

Общи условия

Активация на акаунт