,Харесва ми шеговитият нюанс в новата ни стара тема
Нямам нищо против да сънувам която и да е от вас, дори да не я познавам лично, защото напоследък, ако изобщо сънувам, то сънувам....ако, при това във всички есенни разцветки.... Радвам се много, че Лъчко ще го изписват утре!

Дидика, приеми и моята виртуална подкрепа - тази бучица боли ли?
Някой беше писал, че си е отпушил каналче с клечка за уши - хиляди благодарности
Снощи и на мен ми се появиха видими бучки и почнаха да болят, но успях да отпуша каналчето - от само си изтекоха почти 80 мл.
Успях да ги събера и ги замразих - да не става зян. Та ако си стиснеш зърното и видиш някъде бяла точица, - това е то, запушеното каналче. Опитай да махнеш тази точица с памуче или клечка.За елхата - мисля тази година да купим в саксия, че после да я засъдим някъде. Жал ми е като я хвърляме след празниците.
Хубав ден на всички!

.Ина4е радостното е 4е сменяме колата,и утре 6те я докарат 4истак нови4ка
.Исках това сада стане о6те като се роди малкия.Затова да по4ерпя
.Дидика дано малката хубавица се оправи
,а и мама да свалям 10 кила о6те
.ние по4нахме с пуретата малкия харесва плодови,нио месните и зелен4укувите не ги иска.Абе да попитам малкия много се мокри като гоо храня,мисля си да не е малка дуката на бибберона
.ами това е дано Ла4ко се прибере скоро у дома ,да радва мама и тати

Колкото до БЦЖто на мен точно така ми го обясни,че ако няма белег се повтаря.Искаш да кажеш,че за първи път ви мерят главичката на консултация,така ли?Защото на нас всеки път ни мерят и глава, и гърди!!!
.
!
,ще разпитам с какъв лекар би трябвало да се консултираш и ако разбера нещо,ще пиша.Пожелавам ти малката разбойничка да се оправя бързо и пак да започва номерцата в леглото
!!!
?

Бъди жива и здрава.
без повод, за да ви е сладък живота