anni78, ти си на челно място в сънищата ми, на ред с Бойко Борисов (не се смейте, ей! и него сънувах...)
За Бойко ще си дърпаме сутиените, онази вечер бяхме гаджета с него, внимавай един вид

Честити месечинки на вс. празнуващи бебоци
аз искам да е колкото ми е по-малко момчето, та да не си спомня процедурата. А празнуването ще го направим сигурно по-късно,но там не се меся, че не съм наясно.
че се е стреснала и ви е направила по-обстоен преглед. При нас БЦЖ, нито е забирало, нито има точица, док. проверява винаги. Доколкото знам
, в периода 7-10 м. трябва да има реакция на организма към ваксината. Относно рождените дни, моят е на 28 декември
нали се пада между Коледа и НГ, но пък ме радва цялото празнично настроение, край нас. Мн. ми стана приятно, че си козирогче 
. Ама аз все се бъзикъм, че то котарака ми е Мърсиан
, та камо ли детето ми.
, но не е лошо да получиш и второ мнение. 

Кога са им слагали тази ваксина.Как понесе Инфанрикс-а на мадамите,ние сме със същата ваксина както знаеш и ми е много притеснено за 2рия прием?
А с гърдите винаги съм била добре ,нито много големи ,нито много малки,въпреки че кърмех Ники 11 месеца и сега Ели не са мръднали и сантиметър надолу,но и аз си ги мажа с кремчета и правя гимнастика за тях,та така,поне с такива неща грижи нямам,а и съм 178см,е не съм руса ,но и никога не съм искала да бъда.Похвалих се ,досадих на някои,значи вече спокойно мога да си лягам .Не сънувам нищо особено , защото нямам време,наслаждавам се на всяка минута сън!Пожелавам здрав сън и на вас!
Във връзка с майчинството е. 

,ТЯ се слага на първия или на втория ден още в болницата.
!
.МНого оби4ам да си 4ета форума сутрин докато съм на работа
.Та- сега по същество
.Ходихме до Плевен.Снощи се прибрахме.Дари спа по път и на отиване и на връщане( 4е и аз дремнах по едно време с нея
).МНого се зарадваха майка ми и баща ми 4е я видяха.И свекър ми също- направо се просълзи...( виждал я е само след изписването веднъж).На мен ми се отрази много добре излизането извън София след няколкомесе4но закотвяне тук
.За съжаление времето не беше на наша страна и не можахме да се разходим там ,заради гадна мъгла
.Дано днес 4уем най-добрата новина 4е ве4е са си вкъщи
( аз сега открих 4е имам телефона на Мама Иги
.За косопада- аз споделих и в предишната теми4ка 4е положението е ...ужасно
.Очаквам скоро да
съвсем.Някой беше писал 4е от къдрава,косата се е изправила.ами - аз да ви кажа се надявах тайни4ко да се слу4и 4удо и моята да се накъдри
.ами - кой каквото си няма- това си иска.Надеждата умира последна
.Ама- времето ще покаже.
Като я видяхме
.Абе- не е ли рани4ко за тези "гимнастики"
.тя и без друго не е от най-кротките и спокойните,ами сега да не мога да я оставя и за една минутка сами4ка.....не ми се мисли
.Май скоро ще регистрираме първото й падане
ако не внимаваме.
.Желая ви хубав ден и успешна нова седми4ка 
В момента, в който пристигнахме обаче се сетих, че май съм оставила котлона в къщи включен и съм забравила памперсите на Ники.... 
Мъжо трябваше да пропътува 100км.обратно към София....
. Все пак съм свикнала по цял ден да тичам в различни посоки в работата и сега ми е скучно, депресирано и тъпо.....
. Добре, че все пак се виждам отвреме-навреме с някой, че щях съвсем да откача. 

Харесахме си и нов монитор и следващия път ще се купува. Забелязах че има положителни отзиви за пасатора така че ще е той явно 

Браво за преобръщането на малката!!!!
Дано нямате проблеми с ваксинацията във вторник. Между другото не е много хубаво да си роден на Бъдни вечер защото е семеен празник и няма как да го празнуваш тогава, а и като малка подаръците ставаха един за рожден ден и Коледа 
Толко се бях напрашила в началото че с тези малки гърди няма да мога изобщо да кърмя, добре че излезе вярно че размера няма значение 
. Ето ползата от малките гърди 

Вчера и аз разнасях по същия начин Ваня в слинга вкъщи, но това става само ако другата спи. Въпреки че си уших два слинга и съм виждала да се носят близнаци аз така и не успях да навра и двете в слинговете едновременно 

Браво за преобръщането на малката!!!!
Няма страшно, бебетата не са толкова крехки , колкото изглеждат.
,а аз не съм мърдала от осмия месец
.Много ми се ходи някъде,но като се сетя за една разходка в парка колко неща влача-термоси,шишета,млякото....и си представям да тръгнем за някъде с преспиване,какво чудо,ще бъде докато вкарам в колата целия катун
.
..Таткото искаше да е еврейско името,но тези които разгледах нещо не ми харесаха,а някой друго бяха толкова извъртяни,че не можех да си представя как,ще я викам след време примерно в парка:"Керън,ела веднага
" и разни такива.Той искаше Керън,Естер,Сара...На мен мин харесваше Неда,Яница бях си харесала и едно арабско
и няколко дни след това ми хареса и Криста
.Даже пуснах и анкета,ама отговорите бяха на 50%.