няма пък
И добре дошла в клуба на кестеняво-червениКаквите
няма пък
няма пък

Вече не си спомням какъв точно ми беше оригиналдЪ цвета
А залъгалка не ще и да помирише... 
!
)
Звъни ми някакъв и ми вика "Ало,ще ме свържете ли с месото?" а аз с цялата си наглост отговорих "Не,защото сме вегитарианци"...И пак звънят непрекъснато,страшен късмет,а 
Хайде лека ви нощ и целувки от нас

А пък и съм от работещите мами и свободното време е много,много малко.

А аз какво да направя, че съм си натурално руса?
Е не съм 1.70, но и на цици го докарвам

ей така ви харесвам значи 
Аз набързо ще дам отчета и ще бегам,но обещавам,че ако продължавате в същия дух
,пак ще съм от редовните 
.Тичаме по доктори-джипита,частници и какви ли не.Оказа се,че Алиса е алергична и за това и безобидната хрема при нея се превръща в бронхоспазъм или нещо от сорта.Сега я чакаме да оздравее напълно и ще я водим на алерголог за да и изготви поддържаща терапия до тестуването или дори израстването на проблема(ако изобщо я израсте де)
Добре,че бебата изкара леко,без Т,само с хрема и кашлица,която потушихме за 2-3 дни.Много е усмихната,обича да пее,обожава гласа си и прави страхотни извивки.Ще я правим оперна певица
.Юмрука е винаги в устата и,но това не и пречи да пее
Вече посяга с ръчичка за да докосне играчка,но само ако е в настроение.Най-много се радва на кака си,която пък много обича да и "чете" приказки.Сяда до нея,взима книжка и започва да си съчинява,а Кари пее и приглася

ей така ви харесвам значи 
Аз набързо ще дам отчета и ще бегам,но обещавам,че ако продължавате в същия дух
,пак ще съм от редовните 
Май на всички ни омръзна да гледаме как 5-6 човека си плямпат тяхни работи и кой ще прави темите... 
Май на всички ни омръзна да гледаме как 5-6 човека си плямпат тяхни работи и кой ще прави темите.

Препоръчани теми