АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 788
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
За кви мили жестове говориш?
Ааааа аз да не съм клюкарка, че да казвам moresmile  няма пък   ppp

И добре дошла в клуба на кестеняво-червениКаквите  cheers

# 106
За кви мили жестове говориш?
Ааааа аз да не съм клюкарка, че да казвам moresmile  няма пък   ppp

И добре дошла в клуба на кестеняво-червениКаквите  cheers

Ма моля ти се.. аз съм в клуба кестеняво-червениКаквите от близо 6 -7 г Simple Smile Вече не си спомням какъв точно ми беше оригиналдЪ цвета Simple Smile

Кажете ми моля ви се, защо моята Дарка не спира да си яде юмрука... все едно в мед е киснат. Sad А залъгалка не ще и да помирише...

# 107
  • В ЛЮтеницата
Какъв лидер, бе! Има си хора за тая работа! А и незаплатена работа не приемам  Laughing! За без пари по ме кефи да съм черната овца  animal085
Spinki-то е гледала повече от веднъж "Теория на конспирацията". То верно, че Мел Гибсън е готин, ама не така - няма таен заговор! Всичко е черно на бяло!
Само ние ли сме наказани да ни няма тикер-четата?
Някой да ме подкрепи със сушилнята, че така съм си навила на пръста  Crossing Arms!
Кажете ми моля ви се, защо моята Дарка не спира да си яде юмрука... все едно в мед е киснат. Sad А залъгалка не ще и да помирише...
Августовските юмруци са по-сладки от всичко на света, затова!

п.с. Появиха се тикер-четата. Цял ден ги нямаше!

# 108
  • София
Августовските юмруци са по-сладки от всичко на света, затова!
И юлските си ги бива,и те не са за изплюване,даже по два си ги слагаме в устата(сигурно защото няма трети Joy)
Еййййййййййй,ще полудея значи,сменихме си телефона,защото страия беше на бившите собственици на апартамента(наркомани) и ни тормозеха денонощно,а от БТК взеха,че ни дадоха номера на магазин Била #Cussing outЗвъни ми някакъв и ми вика "Ало,ще ме свържете ли с месото?" а аз с цялата си наглост отговорих "Не,защото сме вегитарианци"...И пак звънят непрекъснато,страшен късмет,а
Crossing Arms
Аре...пак се разлигавих! Отивам да си мажа циците със стягащ гел (не че помага..)
Кой гел ползваш и може ли да се мажеш с него по време на кърмене?
Отивам да си лягам,че гледам на хикс SickХайде лека ви нощ и целувки от нас
Heart Eyes

# 109
Здравейте и от нас с Вики!
Благодаря за честитките! Hug
Рядко пиша , но за това пък редовно ви чета.Общо взето едни и същи неща ни интересуват и когато реша да питам нещо , току някой вече отговорил. Simple SmileА пък и съм от работещите мами и свободното време е много,много малко.
Ние днес бяхме на консултация,наддали сме 600 гр. и вече сме 5,800 кг.Бавно напредваме, като се има предвид , че се роди 3,500,/ като гледам някой мъници с каква скорост растат/, но педиатърката каза че е съвсем нормално наддала, така че не се притеснявам.За сметка на това пък сме станали 62 см.Явно ще е фина госпожица. Grinning
Биха ни и втората ваксина,както и предния път я понесе добре-няма температура,не е подуто мястото,само е малко кисела.Момичета къде бият ваксините на вашите бебчета?На Викито ги слагат в гърба.
Както виждам повечето страдаме от косопад, моята фризьорка ме предупреди още докато бях бременна и ми каза , че общо взето нищо не помага - ще спре от само себе си, но може да си правя домашни маски.Аз си правя маска с мед,бадемово масло,жълтък и кисело мляко.
Ами айде лека и спокойна нощ на всички.

# 110
Честити месечинки на Деница  на мама galiq_82, Александра  на мама val_stef и Виктория на мама Ember

# 111
  • Sofia, Bulgaria
Казах ви аз, че ще стане така по-интересно Grinning
А относно лидерите и аз не знам кои са ама ми прави впечатление, че някои от тези, които не млъкваха вече рядко се включват... И що така? newsm78
И ние си лапаме и двата юмрука. Сигурно са им сладки. Знам ли???
И що така всички против блондинките #Cussing out А аз какво да направя, че съм си натурално руса? Crossing Arms Е не съм 1.70, но и на цици го докарвам Laughing. Само да ги сваля тия излишни кг и отивам да си търся мъж Mr. Green
Хайде лека и мека  bouquet

# 112
  • у нас
Ха здравейте и от мен Kissing Heart
Много интересна станала темата в последно време Rage box ей така ви харесвам значи  thumbsup.Аз нали съм от най-личните скандалджийки и интригантки от августинките и ето на--надуших скандала и се завръщам при вас tooth
Как сте мамчета HugАз набързо ще дам отчета и ще бегам,но обещавам,че ако продължавате в същия дух bash,пак ще съм от редовните tooth
При нас нищо ново--каката боледува от градинката,бебата се зарази от нея yu5.Тичаме по доктори-джипита,частници и какви ли не.Оказа се,че Алиса е алергична и за това и безобидната хрема при нея се превръща в бронхоспазъм или нещо от сорта.Сега я чакаме да оздравее напълно и ще я водим на алерголог за да и изготви поддържаща терапия до тестуването или дори израстването на проблема(ако изобщо я израсте де)  33uuДобре,че бебата изкара леко,без Т,само с хрема и кашлица,която потушихме за 2-3 дни.Много е усмихната,обича да пее,обожава гласа си и прави страхотни извивки.Ще я правим оперна певица newsm19.Юмрука е винаги в устата и,но това не и пречи да пее pppВече посяга с ръчичка за да докосне играчка,но само ако е в настроение.Най-много се радва на кака си,която пък много обича да и "чете" приказки.Сяда до нея,взима книжка и започва да си съчинява,а Кари пее и приглася thumbsup
Хайде,няма да пиша досадно дълъг постинг,който никой няма да изчете.Стига за днес.Лека нощ от мен и до скоро bye

# 113
Ха здравейте и от мен Kissing Heart
Много интересна станала темата в последно време Rage box ей така ви харесвам значи  thumbsup.Аз нали съм от най-личните скандалджийки и интригантки от августинките и ето на--надуших скандала и се завръщам при вас tooth
Събрахме се  Hug Mr. Green Mr. Green

Как сте мамчета HugАз набързо ще дам отчета и ще бегам,но обещавам,че ако продължавате в същия дух bash,пак ще съм от редовните tooth

хахаха .... и аз и аз tooth tooth tooth

# 114
  • у нас
Валка,аз без теб не мога бе злато,нали знаеш  bouquet Heart Eyes

# 115
  • Някъде там...
Едно голямо Благодаря на Pepper , че направи темата по-интересна:))) и накара хора, които спряха да пишат да се завърнат пак(аз съм една от тях) Hug Hug Hug Май на всички ни омръзна да гледаме как 5-6 човека си плямпат тяхни работи и кой ще прави темите...
Според мен който е започнал да си ги прави да си продължи , а не така да се карате всички.

Иначе ние сме добре-днес ни е ревлив ден:(
 По цял ден като му пусна телевизора и спира да плаче за 15 мин като си изслуша някоя песен и за ужас на майка си  най-спира да мрънка на Планета-та-ха-ха малко чалгаджийче(ужас)
 Утре сме на консултация и ще ни бият 2-рата ДТК ваксина, дано да е понесе добре.

Ember на нас ваксината ни е бият в ръчичката, как така в гърба на вас?И спокойно и ние не наддаваме много, напълно в нормите сме си  Wink
А за косопада да не ви казвам какво е чудо на чудесата във всички стаи, по дрехи, абе ужас..

Лека нощ на всички!

# 116
  • у нас
На нас Инфанрикса ни я поставят мускулно в крачето

# 117
Едно голямо Благодаря на Pepper , че направи темата по-интересна:))) и накара хора, които спряха да пишат да се завърнат пак(аз съм една от тях) Hug Hug Hug Май на всички ни омръзна да гледаме как 5-6 човека си плямпат тяхни работи и кой ще прави темите.

С какво по точно стана по интересна темата? С тъпите интриги,или може би кой с какъв цвят си е омазал косата?!Не беше ли тази тема за бебетата или решихте да пренесете клюкарника тук?
И какво по точно по интересно си пишете от тези "5-6 майки" преди? newsm78

# 118
Здравейте,момичета! Hug
Днес е ден на християнското семейство. Честит празник  на всички!Желая много здраве,щастие и разбирателство в къщи  bouquet

# 119
Здравейте,момичета! Hug
Днес е ден на християнското семейство. Честит празник  на всички!Желая много здраве,щастие и разбирателство в къщи  bouquet

и от мен също!!!!!!!!!!!!!! Peace
ех Велмар как ме изпревари  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт