СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 241
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Joy а уж за училище имаме и варианти 1,2,3... за по-нататък не, но жената не трябва да не обича да ходи на МОЛ, задължително трябва да тренира и да мие чиниите вместо него😉 Няма нищо против прахосмукачката да е неговата домашна стихия.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 20:32 от ninanb

# 151
  • Пловдив
Аз приемам още оферти, хич не е смешно. Детето ми е отговорно и определено може да стопанисва мъж, само да не се насилваме да учим. Нямам претенции към момчето, имам претенции към родителите му-да са сериозни и отговорни хора.
Божееее, истерясах,ама офертата е валидна. Да допълня ,девойката е рак.

# 152
  • в очите на дъщеря ми
Божкее, Рени кЪк можА..🤣🤣🤣 тва, прекрасно дЕте,  ей тъй да харижеш...😅😅🤣
Щото прекрасната ем зяе и отговаря, ем си прави квот си знае...
Оф, да взема да си я похваля, днес е имала за домашно по БЕЛ, теза върху "Неразделни", чудесно я е написала, много,  много  ми хареса, а г-жата  и е казала, че ако напише подобна теза на изпита ще  има пълен брой точки( г-жата е в екипа на оценяващите).
Девойки,  Тонито ми се губи нещо, дано да са добре с наборката.

# 153
  • София
Рени, хайде сега без увъртания по сватьовски - дефинирай "сериозни" и "отговорни". Защото аз днес на РС разбрах, че математика синчето има при г-жа Х, а не при г-жа У. Може би съм го чула някъде в началото на годината, но т.к. миналата година бяха при г-жа У, а на мен явно от възрастта ми изплуват спомени от миналото Joy Според мен  е сериозно и отговорно при така описаните ми дефицити младите хич да не ме занимават със сериозни отговорни дела Wink

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 22:04 от Gorg0nzola

# 154
За допълване на артикулите на пазара добавям - руса, синеока, миньон. Приета, но незаписана в АК. Характер - кисел трън.

# 155
  • Пловдив
Горгонзола, дефиницията е : да побутват младите в пътеката. Нещо ме обърква днешната младеж. Тръгна девойката с идея испански, после търговската, сега немски. Толкова неориентирано човече не съм виждала. Та ако може сватята да е по млада от мен, че аз се изчерпах.

# 156
Моето знае уж какво иска, но го мързи за около стотина точки под необходимия бал:))

# 157
  • София
Та ако може сватята да е по млада от мен, че аз се изчерпах.
Ей Рени, това нали не е много задължително? Иначе в Младост сме. Направо с изглед към Пазарджик. А девойката е перфектна. Ще видиш, че след НВО всичко това, което сега ти изглежда като минус, ще стане плюс.
Гледам за училищата имат сходство в търсенето - да е по-лесно и да е с по-малко БЕЛ. Бройнал си е едно до Парадайс центъра. А живеем близо до The Mall и имаме пряк транспорт до мол Сердика, Ринг мола и Икеа, а също и Mall of Sofia. Държи си дрехите в нощното шкафче. Така че всички гардероби ще са на разположение.

# 158
  • Сф
А аз оглеждам около мола на Стамболийски училища. Моята е много висока и много разпиляна. С пиперлив език. Това ще да е от македонската жилка на баща и. Няма да намери лесно кандидати. Снощи обаче повярвах,че ще стане актриса. Какъв спектакъл ни направи тук у дома ! Имаше и саундтрак и прожектор и не знам как по ягодите беше успяла да запомни имената на сумати  герои от "Бесове" и изобщо разказвача и направо ми скри шапката . Беше много драматично.
Де така да четеше и Под игото...оххх..
Ще ви охкам 2 месеца , да знаете.
Вчера госпожата по физика е написала 19 от 22 двойки. Две 3 Ки и една 4 Ка. Това след 2 те ни шестици. Моята е от двойките - с 2,25 .
Едната задача , верна не е зачетена ,защото молива бил B ,а не  НB примерно, т.е. дебел. На друга лъчът не бил достатъчно дълъг ( може би го е счела за отсечка ли, знам ли) Намаляла е за правописни грешки. И не знам, не съм видяла. Но, евала! Разби ги, също и съседните класове. Това е същата г- жа, която пусна контролното на Баба Марта без предупреждение. Много я обичам! Явно е особена. Simple Smile ,да не използвам други думи Simple Smile  Ич ми не пука. Пратих това на малката да се посмеем.

# 159
  • Пловдив
Валя*,чудно се получава. Казвай кои училища в София да пишем и да се свършва.
Правили контролно по бел-преди малко се обади. Било отврат- с много въпроси и теза. Ще видим резултата.
Много сме назад -още са на "До Чикаго и назад". Като гледам колко още остават, не ми я ясно как ще ги вземат.
Май ще се молим математиката да компенсира българския поне с две-три точки. Но пък може и да се справи, защото като й давам предварителни тестове от сборници има случаи да е с една грешка, но има случаи и с 5. Та...мъка си е за нея тоя български.

# 160
  • София
PureLove, тази госпожа ги е "закопала" дечицата. То не е лошо да им покажеш грешките, ама по възможност без да се отрази фрапиращо на оценката.
Браво на девойката за спектакъла ! На този свят трябват и артисти, хора на изкуството, които да го правят по красив и приятен за живеене.
Каквото ги влече децата си го правят с удоволствие, ама пусто и това НВО трябва да го избутат.

Рени, ние също сме до там по литература.
Днес ще правят пробен в училище - първи модул за оценка.  Всички 7- ми класове , ако има стаи ще ги редят по 15 деца, като на НВО.

Мамзелче, и аз за Тонито питах преди 2 седмици. Загуби се нещо. Дано са добре с момичето й!

# 161
Рени, и нашите са на "До Чикаго и назад". Снощи сам чете за някакви сложни изречения по БЕЛ. 3-4 книги съм му струпала около бюрото. Друг е въпросът, че чете 10 минути и викна, че ги е разбрал. В понеделник заминава за една седмица в София на лагер. Притесняваше се, че щял да изпусне много от училище, изпити му предстоели (истината е, че не му се отдалечава за толкова вреъ от компютъра). Казах му, че ще му сложа в багажа помагалото по български, има достъп и до Уча се от телефона, само да има желание да учи. Погледна ме странно 🤣

# 162
  • София
Иначе в Младост сме. Направо с изглед към Пазарджик.
Да не се окажем с теб комшийки Wink

# 163
  • София
А аз оглеждам около мола на Стамболийски училища.
И аз като Натуся да напиша - да не се окажем с теб комшийки Joy

Преди месец течеше търговия с тийнове в другата ми отчета тема, ама там по-разбираемо, все пак един по един стават пълнолетни и излизат от пубертета. Демек - няма глобална смяна на характера от петък до понеделник, нещата, които им се случават не са чаак толкова драматични, осъзнават, че все нещо трябва да предприемат в живота си, спират да говорят през стиснати зъби, присвити очи и в гардеробите се появяват цветни дрехи. Пък вие така рано стегнахте чеиза на наборите тука, че скролнах да видя дали съм в правилната тема Simple Smile
Днес пробен изпит по мат в училище, със всичките му салтанати. Чакам да се обади ревяща или най-малкото, подтисната. Ще видим.

# 164
  • Сф
Мандаринка, мисля че си в центъра. Че те бъркам с една друга потребителка с подобен Ник.Аз съм в края на Надежда, майка е в центъра, училището- по средата. Да може да прелитат шамарите от две страни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт