СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 590
  • 781
  •   1
Отговори
# 315
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Да, аз много се борих понеже е роден в края на декември да го пусна на училище с набор 2009, но за щастие не успях. След като разбрах, че 2009 е по-голям се зарадвах, едни 1000 човечета по-малко като конкуренция. Sweat Smile

# 316
  • в очите на дъщеря ми
Скиорче така е, до 2010 са големи наборите, не че след това са много малки, но все пак  от 800 до 1100 деца си е разлика!
Нинче, 2009 г. е най-голям набора....така, че..

# 317
  • София
Освен това трябва да се види колко са децата в околните на София села и градчета, защото в повечето случаи, заради удобството, си карат основното образование на място, но за гимназия, се оглеждат към София също.

# 318
  • София
Да, аз много се борих понеже е роден в края на декември да го пусна на училище с набор 2009, но за щастие не успях. След като разбрах, че 2009 е по-голям се зарадвах, едни 1000 човечета по-малко като конкуренция. Sweat Smile
Нинче, виждаш ли как "съдбата" си знае работата! Smirk Сега с едно 250-350 места, ще му е по-лесно на детето. Smiley
Ариана, е ти пък сега съвсем ме отчая. Scream  Това в кръга на шегата, иначе си съвсем права, че и този фактор трябва да се има предвид.
Моят нещо се е отчаял с математиката, че не може да надскочи определен брой точки. И преразказите леко му куцат, понякога и не толкова леко. Simple Smile Каквото-такова! 
Тази седмица е доволно кратичка. За сметка на това, другата ще правят 3 контролни + проект. Кое по-напред, направо се чудя. Хич не им е лесно на децата - да са ни живи и здрави!

# 319
  • София
Е, стига, де! Последните пробни  и на Регалия и на Веди бяха отвратителни, мамин златен не беше решил и първия модул. Неговата учителка го успокоява, че такива задачи не се дават на матури. Последните години са в пъти по-лесни!

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 18:33 от Ариана

# 320
Освен това трябва да се види колко са децата в околните на София села и градчета, защото в повечето случаи, заради удобството, си карат основното образование на място, но за гимназия, се оглеждат към София също.
Повечето си се водят към София така или иначе.

# 321
  • София
Скиорче така е, до 2010 са големи наборите, не че след това са много малки, но все пак  от 800 до 1100 деца си е разлика!
Нинче, 2009 г. е най-голям набора....така, че..
Имам си реколта 2008 и 2010 в нас Rolling Eyes Поне не уцелих 2009 Simple Smile

Наборката със скръбен тон ми заяви, че имала тест по география утре и трбвало, видиш ли ти, да пропусне школата по англ. През почивката такъв тест не е бил споменаван от нея. Препитвах брат й, щото той си призна, че ще има тест по география. На шега я питах как така тя няма - мълчание. Чак днес реално получих отговор на моя въпрос.
Не виках изобщо, влязах си в стаята тихо.
И се чу коментар - пак си ми сърдита... Ми да, сърдита съм. Или поне бях. Попремина ми вече. Вятърните мелници и борбата с тях не са шега работа.

# 322
  • София
Освен родените през определена година, за София следва да се имат педвид и децата, които са се преместили към града. Така че на практика в София броят на кандидатите нараства по-бързо, отколкото разждаемостта. Ако гледаме приема в детските градини - все повече деца остават без места, макар че наборите намаляват. Та както там, така и тук е редно да отчитаме и този фактор.
Още повече, че аз не зная някъде да има открити нови паралелки, но зная за закрити.

# 323
  • София
Момичета,дали някъде има задачите от пробните изпити на Веди,дори да не са от тази година?За съжаление не приемат външни за пробните матури ,а ми е любопитно, какви задачи дават.

# 324
  • София
Ариана, според мен, последните пробни на Веди умишлено бяха много трудни. Целят да ги стреснат малко и да се стегнат преди изпитите.
Средният резултат по математика в групата на сина ми е около 60 точки, но доколкото разбрах, в някои групи е имало и деца с под 30 точки.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 11:15 от Rouzi

# 325
Метнете насам някой пробен на Веди, ако може.
Преди две години големият прави май два пробни на Веди (тогава десетки пробни изпити се споделяха в темата), на мен ми се видяха прекалено лесни. След това прескачах тези на Веди и не му ги разпечатвах.
Освен сега да са променили политиката си.

# 326
  • София
Ариана, според мен, последните пробни на Веди умишлено бяха много трудни. Целят да ги стреснат малко и да се стегнат преди изпитите.
Средният резултат по математика в групата на сина ми е около 60 точки, но доколкото разбрах, в някои групи е имало и
деца с под 30 точки.
Не ги разбирам аз така нещата...не знам защо е нужно да смачкаш самочувствието на едно дете и да му покажеш, че нищо не знае 1.5 месеца преди изпита. Поне да им бяха показвали подобни задачи преди това в школата, че да имат основания да издевателстват!
Ето ви снимка на втори модул, че по първия, наборът директно е решавал, не знам как да го изтрия.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 07:41 от Ариана

# 327
  • София
Ston, качих модул 1 в пощата.

# 328
  • София
Ще помоля, ако имате отговорите на задачите от 2 модул на Веди, да ги качите или напишете тук. Само тях ще му дам да реши. Аз като ги гледам не мога да преценя с каква трудност са.

Откакто започна по-хубавото време навън е много изкушен да излиза. Аз пък само отброявам колко малко остава до изпитите.

# 329
  • София
Момичета, отново моля за помощ със задача. Съвсем зациклих…😳😳😳

Скиорче, дали може да споделиш от кой сборник е задачата със сеното?
Много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт