СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 215
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честито и тук момичета! Имаме доста приети форумски деца, моето не е от тях. Тя е от тези с резултат 50%, за които говори Скиорче и е под чертата. Аз съм доволна от представянето ѝ и за щастие АК не ѝ беше мечта. По някакви нейни си критерии предпочита Иван Апостолов и това ще е нейното училище.

Все едно чета за моето момиченце! Simple Smile Аз съм нова тук, но като прочетох този коментар, не се сдържах. И ние сме в резервите, и ние с облекчение (естетсвено и с известно разочарование) приехме резултатите от АК, за да не се налага да се колебаем и да се запишем в Иван Апостолов. Честито на всички, за които АК е мечта!

# 106
  • София
Честито и от мен на форумските деца-отличничета!
За нас борбата продължава. Не сме се кандидатирали за частни училища, имам много смесени чувства в това отношение, базирани на горчив опит.
Вече нервите ни са опънати до краен предел и току един от нас избухне. В училище ги напъват с контролни през ден и то никак не леки. Днес и утре сме на пробни матури, да видим как ще се представи синковецът...

# 107
kalinawashere, честито на детето! Нека отидат там, където тях ги влече Blush

Ариана, а и останалите, които имате мнение или опит по темата с частните училища, на мен ще ми е интересно да разкажете. Ние досега не сме се сблъсквали с частното образование, надявам се, че взимаме правилното решение, а времето ще покаже. Знам, че има отделна тема, но там мненията са много крайни, а в седмокласната също имаме ще имаме деца, които се ориентират в тази посока. На този етап моите впечатления са с единствен минус - това, че се плаща Grinning

# 108
  • Пловдив
Моето мнение е, че не може частните училища да се сложат под един знаменател. Има такива, където просто плащаш, но не те са на особено високо ниво. Макар че и от такива пловдивски училища имам познати деца с достойни резултати в университети в чужбина.
АК е друга класа според мен. Там има изградени традиции. Никой няма да те търпи и те гонят, ако нямаш нужния успех.
Както има добри и лоши държавни училища, така е и с частните.

# 109
  • София
Изпуснах Ви за 2 дни и гледай колко сте изписали, но пък новините са страхотни!
Честито на приетите в АК! Какви резултати само, браво! Всяко дете да попадне там където най-много желае!
За нас АК никога не е бил опция, но наистина отзивите за училището са, че е класи над другите. Потвърждение за това е, че родителите си записват и вторите деца (далечни приятелски семейства).
Успех на тези, които са твърдо решили да продължат в АК, а на останалите - решението не е леко , но съм сигурна, че ще бъде най-доброто за децата ви.

Ганис, благодаря за времето, което отделяш за седмокласниците ни!

# 110
  • София
Пускам номера на стаята и паролата в ЗУУМ.
75690604149
4W3zM1

# 111
  • София
kalinawashere, честито на детето! Нека отидат там, където тях ги влече Blush

Ариана, а и останалите, които имате мнение или опит по темата с частните училища, на мен ще ми е интересно да разкажете. Ние досега не сме се сблъсквали с частното образование, надявам се, че взимаме правилното решение, а времето ще покаже. Знам, че има отделна тема, но там мненията са много крайни, а в седмокласната също имаме ще имаме деца, които се ориентират в тази посока. На този етап моите впечатления са с единствен минус - това, че се плаща Grinning

Ние за момента имаме опит с частните училища до 7 клас. Ще видим как е в следващия етап Simple Smile

# 112
  • София
Изпуснахме урока на Ганис. Много ме е яд:(. Моля някоя добра душа да публикува после задачите. Предполагам, че урокът продължава, ама май вече е късно:(

# 113
  • София
75258760559
1K5gZ6
 Втора среща.

# 114
Не минава кодът

# 115
75258760559
1K5gZ6
 Втора среща.
Ганис , не става, паролата не е така .

# 116
  • София
Как да ви кажа, момичета. Всичко зависи от очакванията и срещата им с реалността. Аз, изпращайки децата в частно училище очаквах, че ще се занимават повече с тях и ще им обръщат индивидуално внимание. Все пак, класовете са по 10-тина дечица. Оказа се, че тяхната представа за "повече" е повече материал и повече домашно, но не и повече внимание. В един момент класната на малкия ми каза в прав текст, че тя идея няма кое му е трудно по математика, знае само, че той не се справя. При големия - същата история. Претенции и изисквания до небето, а внимание и преподаване - на ниво държавно училище. Родителите на по-амбициозни деца се принудиха да наемат частни учители, за да допреподадат и да доупражнят това, за което в училище няма време. И така, срещу една възсолена цена, единственото което получаваш е добра среда и обучение по език. Ама никой езиков курс не струва 6000 евро на година....
Трудно им е на частните училища. Работят с много ограничения от министерството, обикновено работят с по-малко деца, съответно по-малко учители...има си недостатъци.

# 117
  • София
Ганис, много благодаря за решенията и насоките! Беше доста полезен урока!

На всички цветенца , честит имен ден! Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани! Flowers Four Leaf Clover
А на всички останали, честит ни празник! Flowers Hibiscus

# 118
  • Майничка
Ганис, благодаря и аз от името на щерката!💐

# 119
Това с трудно му е на детето, не се справя го играх миналата година. Някои учители намират за удобно да обявят едно дете, че е с дефицити, за да прикрият липсата на преподаване.
Детето преодоля 'дефицитите' си за около седмица с частен учител.

Общи условия

Активация на акаунт