Много болни бебчета пак
...- дано оздравяват бързо! 
Честито на месечковците!

Потвърждавам с две ръце, че спането/неспането на бебоците си е индивидуално - въпрос на темперамент и т.н., незвисещо от начина на хранене...Ето, моята маймунка е била и само на кърма, и на смесено, и само на АМ - винаги е била много кротка (та чак заспала
Бубка - така е, имитирането е един от признаците за готовност за гърне, както и споделянето/подаването на предмети от бебето...има и други...
Цвети, нали не си помисли, че се заяждам
..Гърнето ми е било болна тема преди време и ми беше много интересно да чета по темата за легенчето(пусната от Людмил, ако не се лъжа)..., но затова се иска наистина много отдаденост и търпение, а аз признавам, че ги нямам. 
В статията на biberonbg има доста верни неща, но и такива, с които не съм съгласна...

Къпането и мазането - на два-три дни, косата - веднъж седмично, дупе - по няколко пъти на ден (след всяко акане).
MTania, мисля че може червено цвекло след 6-тия месец...И аз мисля да дам в събота.
Поздрави на Рачето и Ринка!

Определено неудобството е за майката от нощното ставане! 
Кои марки месни пюрета бебоците ви най-харесват?

(envia, MTania,

тъй ще я карам до пролетта пък тогава ще видим, може пак да съм бременна и да се измъкна по допирателната