Деца от предишна връзка

• 45 189
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Имам чисто практичен въорос: харесвате мъж, питате го има ли деца и ако има, вече не го харесвате?

Не, оглеждам се преди да се загаджим , все пак сме познати - от учене, отобща компания, по съседски, по работата/в моя случай/.
Не се занимавам с интернет запознанства.
Ако много ми се слага някой с деца/вдовец или разведен/ просто не го отразявам. Обръщам внимание само на мъж без ангажименти.
Все пак детето ми е най-важно и трябва да имаме човек само за нас.
В момента същия гледа двете внучета, търкалят се по килима.
Аз - с чаша бяло вино дращя във форума.
Дали бих го постигнала с някой разведен, който всеки ден слуша излияния на бившата за общите им деца.

# 586
Ако сте във възраст за внуци, отдавна няма какво да слуша всеки ден излияния от бившата или ще е много сбъркана ситуация.
Вдовецът пък няма бивша.
Проблемът се децата или бившата или и двете?

# 587
  • София
И двете, защото в ума на новата жена децата вървят в комплект с бившата жена - те й напомнят за съществуването на бившата и подхранва страха, че бившата влияе чрез децата на мъжа. А новата жена смята, че този мъж е само неин. Децата на мъжа са като пиявици, а бившата като призрак, който стои в гардероба и всеки момент може да излезе от него. Wink

# 588
Ами не мога да разбера концепцията за ергените над определена възраст във форума. Все нещо им има, все големи червени лампи, че са ергени, и изведнъж някоя гордо казва, че си е взела ерген, без деца, тоест добре се е подредила в живота.
Каква е тази противоречивост? Grinning

Между другото по логиката на форума над 40 жената трябва да отхвърли:
а) ергените
б) мъжете с деца
А кой остава? Разведените без деца явно.

# 589
Имам чисто практичен въорос: харесвате мъж, питате го има ли деца и ако има, вече не го харесвате?
От харесване, до нещо повече има разговори и опознаване.

# 590
  • Great Britain
Ами не мога да разбера концепцията за ергените над определена възраст във форума. Все нещо им има, все големи червени лампи, че са ергени, и изведнъж някоя гордо казва, че си е взела ерген, без деца, тоест добре се е подредила в живота.
Каква е тази противоречивост? Grinning

Между другото по логиката на форума над 40 жената трябва да отхвърли:
а) ергените
б) мъжете с деца
А кой остава? Разведените без деца явно.
Това е неиния частен случаи.Какво толкова не можеш да разбереш? Социологическо проучване ли правиш?Какво сложно и неразбираемо има в това ,че някакви хора не желаят чужди деца по никакъв начин.Абсолютно нормално е.

# 591
  • София
След 40 всички мъкнем някакъв багаж. Всички сме счупени оттук-оттам. Ако си падна, то вероятно няма да ми пука за нищо, освен за човека и неговото отношение към нещата.

# 592
След 40 не се влюбваме от пръв поглед.
Имаме си багажа и сме характери .
Някой беше казал..Идеята е, да ни е по-хубаво заедно.
Иначе и сами можем.

# 593
  • Столичанин ама не в повече :D
Не е съвсем така.
Мъжете обичат майките, не децата. Малко ли са случайте, в които един мъж, запленен от жената, буквално зарязва своите деца, за да гледа нейните.
Това е абсолютна невярно, или поне лично за мен, любовта която бих имал към една жена, е съвсем различна от любовта, която бих имал към мое дете, ако някой ден имам такова (дай боже), винаги ще го обичам, дори с майка му да стигнем до момент да не можем да се гледаме (което също е слабо вероятно, защото като цяло съм мек характер), иначе и аз познавам едно семейство, дето майката е изоставила бащата с нейните деца и си е създала друго семейство, така че подобни примери има и от двете страни, но такива хора няма как да са читави, но в тоя форум има такива безумици (мисля, не точно от тебе), дето някакви ми обясняваха как трябвало да избирам между майка си и жена си, се едно и двете бих ги обичал по еднакъв начин. Sunglasses

# 594
Никога няма да зарежа своите деца заради нагона и влечението към нов мъж. Ако толкова ме сърби ще си взема гадже за виждания от време на време и до там. А хора, които забравят децата си заради похот към нова жена (любов му викат, казвате) не мога да уважавам.
Съгласна съм с теб, но и това не е вариант, защото никога не е достатъчно само секс взаимоотношения.......или ще стане досаден и ще иска повече внимание или пък изобщо няма да се чувства ангажирам и когато, ама наистина имаш нужда от подкрепа, няма да я получиш. Тъй , че от опит това не продължава дълго Simple Smile Плюс това , защо да им е толкова лесно на мъжете, нека се ангажират и интересуват от децата  ти, това показва, че се интересува и от теб !

# 595
  • София
Ох, голяма драма че бившата ще му се бута на скъпоценния.
В най-честия случай вашето съкровище за нея е боклук Stuck Out Tongue Winking Eye

Не, оглеждам се преди да се загаджим , все пак сме познати - от учене, отобща компания, по съседски, по работата/в моя случай/.
Не се занимавам с интернет запознанства.
Ако много ми се слага някой с деца/вдовец или разведен/ просто не го отразявам. Обръщам внимание само на мъж без ангажименти.
Все пак детето ми е най-важно и трябва да имаме човек само за нас.
В момента същия гледа двете внучета, търкалят се по килима.
Аз - с чаша бяло вино дращя във форума.
Дали бих го постигнала с някой разведен, който всеки ден слуша излияния на бившата за общите им деца.
Добре че се радва на твоите внуци и не се дразни на твоето дете, че постоянно му развалят спокойствите и му се бутат в живота и му се налага да слуша ревовете и мрънкането на едните и излиянията на другото. Grinning
Ако разсъждава като теб сигурно се чуди защо ли те е взел с този багаж.

# 596
Няма нищо ненормално някой да не иска партньор с деца. Какво пречат децата, нямам идея, но всеки с вкусовете си.
За мен лично е ненормално, че цял форум подскача за израза "жена с ремарке", а се оказва, че мъж с деца е нежелан.

# 597
В България зарязването на децата, заедно с майка им от бащата е норма, а не изключение. Бащи, които истински участват в живота на децата си след раздялата са изключенията. Но това положение е напълно обществено приемливо и затова се повтаря, не че всички тези мъже са задници по дифолт. Подпомогнати са енергично и от двете страни, майката, която предпочита да не се налага да се съобразява с бащата и новата жена, която също гледа да го отдели от тях. Потърпевши са винаги децата. Последните години има леко подобрение, но цели поколения деца на разведени почти или изцяло не общуват с бащите си. И не е вярно, че този модел се повтаря с втората жена. Познавам поне 3-4 мъже от близкото ми обкръжение невероятно грижовни към новата половинка и общите им деца след 10+ години, но поддържащи само протоколни отношения с 'бившите' деца. Естествено никой от тях не би признал този факт и собствената си отговорност. Има и такива майки, но при жените по-скоро има натиск децата да приемат новия партньор, независимо дали той се държи добре с тях и дали наистина се получава сближаване.

# 598
Много се натъртва на това, че читавият баща дори с големи деца пак ще ги мисли и помага, пак те ще отнемат от "енергията" му... Това е вярно, но не е ли същото при наличието на родители, които са свикнали той да е наблизо и да се отзовава постоянно на всяка нужда, при наличието на брат/сестра, племенници, които са свикнали да си спазват определени сем.порядки, или ако единият родител е вече сам (вдовец) и само на него разчита, ми и на него ще помага и ще го мисли и т.н. тоест, неговата енергия и мисъл , и време не е само и единствено за новата изгора... В прекалено многото теми за оплаквания от свекърви се вижда, че и те успешно могат да му изсмукват енергията и плановете. Дори много повече от едно пораснало дете, което си има своите планове и по-важни приятели, партньор и т.н. отколкото тати да му е постоянно наоколо.  Ми по тази логика тези, които казват - "искам само за мен и нас да мисли", то тогава трябва да търсим само мъже без никакви семейства и близки, сам-сами, за да са си само за нас в мисли и действия...

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 23:37 от Wild Wind

# 599
  • София
Тези грижовни бащи към вторите деца до голяма степен замазват собствената си съвест и доказват на себе си, че "не съм лош родител, ето, тези деца ги обичам и се грижа за тях, а за другите е виновна майка им или те самите". А си е същият, ама по-стар и иска да навакса някакви свои дефицити, че и това не е лесно, да знае, че за другите си деца е баща със съмнителни качества. Много искат да направят втора версия, за да не се чувстват провалени като съпрузи и бащи. Затова като чуя такава история за новите деца, винаги ми се иска да го питам такъв мъж "какъв ти е проблемът, кого лъжеш"?

Общи условия

Активация на акаунт