Деца от предишна връзка

• 45 228
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мен големите не ми пречат, без деца или вдовец - не.

# 571
  • София
Нямам против мъж с деца, обаче имам много против мъж с деца, който се чувства длъжен на бившата си жена, защото му е родила тези деца и го манипулира в тая посока.
По тази причина съм склонна да приема връзка само с мъж, чиито деца са пораснали и се оправят самостоятелно в живота.

И как си го представяш това оправяне самостоятелно? Все едно ги няма, за да ти е на теб по-лек животът? Няма такъв филм. Дори да са толкова големи, че да имат те самите деца, един читав баща не си оставя децата без да им помага и без да се интересува от тях. Да, чуждите деца пречат. Много пречат дори само заради това, че съществуват. Който е правил деца ще ги има докато е жив.

# 572
Дори да са толкова големи, че да имат те самите деца, един читав баща не си оставя децата без да им помага и без да се интересува от тях. Да, чуждите деца пречат. Много пречат дори само заради това, че съществуват. Който е правил деца ще ги има докато е жив.

Спор няма. И затова която не може да приеме този факт не се обвързва с мъж с деца от предишен брак. Освен ако и тя е с такива и тогава ще са наравно.

# 573
Не е съвсем така.
Мъжете обичат майките, не децата. Малко ли са случайте, в които един мъж, запленен от жената, буквално зарязва своите деца, за да гледа нейните.

# 574
Не е съвсем така.
Мъжете обичат майките, не децата. Малко ли са случайте, в които един мъж, запленен от жената, буквално зарязва своите деца, за да гледа нейните.

Което не е хубаво първо, защото показва що за човек е и второ, защото представлява риск за неговото отношение и към новата жена като стихнат страстите.

# 575
  • София
Тогава жени, които се радват, че бащата не обича майката и оттам не го интересуват децата, скоро ще започнат да плачат. Когато един мъж постъпва лошо с една жена и децата от нея, със сигурност ще постъпи по същия начин и с новата. А тя нека си мисли, че той е толкова тъп или тя неотразима, че ще го върти на пръста си.  Бумерангът винаги работи.

# 576
Може и да не е хубаво, но се случва доста често. Възмездието и то е само за наивници.

# 577
Никога няма да зарежа своите деца заради нагона и влечението към нов мъж. Ако толкова ме сърби ще си взема гадже за виждания от време на време и до там. А хора, които забравят децата си заради похот към нова жена (любов му викат, казвате) не мога да уважавам.

# 578
То и аз не ги уважавам, ама на тях не им дреме какво мислим ние. .... пък и както виждаш има жени, които към това се стремят, мъжът да зареже своите и да се грижи за нейните и нея.

# 579
Имам чисто практичен въорос: харесвате мъж, питате го има ли деца и ако има, вече не го харесвате?

# 580
То и аз не ги уважавам, ама на тях не им дреме какво мислим ние. .... пък и както виждаш има жени, които към това се стремят, мъжът да зареже своите и да се грижи за нейните и нея.

И именно тези жени трябва да знаят, че след време ще остареят, а ще се появят нови млади "колежки" Wink

Имам чисто практичен въорос: харесвате мъж, питате го има ли деца и ако има, вече не го харесвате?

Защо, пак си го харесвам. Може и да го прелъстя и да се изчукаме веднъж, дваж или повече пъти. Но до там, няма да се жена за него.

# 581
Тайчо, зависи на колко съм години.....
И дали аз имам деца
Ако съм мома преди 30, няма да се занимавам с него. След това ще е според зависи.

Черна станция, понякога тези жени са последните в живота на вечния сваляч.😀

# 582
Черна станция, понякога тези жени са последните в живота на вечния сваляч.😀

Да, и това го има Wink

# 583
  • София

Ако бях млада, без деца и без да съм се женила или живяла с някого, щях да си затворя очите за децата и дори щях да се самоубеждавам, че всичко ще е наред, непременно ще е наред, я когато аз родя негово дете, съвсем всички ще примират от любов.
Сега, на стари години и след като съм видяла какво ли не като нрави и порядки около себе си и протичане и завършеци на такива истории, хич не бих била оптимистична. Бих го харесвала, но без обвързване. Децата му винаги ще са на дневен ред. А ако не са, то значи и моето утре ще се окаже в тази незавидна роля. А дори нещата да се развият добре, никога няма да имам спокойствието, което бих имала с мъж без деца, защото винаги част от ума му и плановете му ще са свързани с децата му, а не с мен. Все едно да живееш в любовен триъгълник, само че тук третият ъгъл е правият ъгъл и той е неизменен (децата).

# 584
За жалост в голяма част от случаите мъжете са по- лесни за манипулиране, отколкото една жена, която е и майка. Познавам семейство, в което бащата, беше наистина прекрасен. Страшно си обичаше децата, грижеше се за тях повече от майка им. Изведнъж нещо се промени, хвана си любовница и напълно си заряза децата. Жените могат да промият мозъка на мъжете много по- лесно, отколкото обратното. Жалко, но факт.
Иначе моя приятелка беше в подобно положение неотдавна. Заради приятеля си пренебрегна по доста груб начин детето си. Човекът, с когото беше, не искаше да има нищо общо със сина й. Директно в очите й казах какво мисля, защото сме доста близки, без да я осъждам, понеже и на нея, не й беше никак лесно. Впоследствие връзката с въпросния мъж приключи, но по негова инициатива. Нищо не е черно или бяло. Хората сме непредсказуеми. Мислим си, че не сме способни на това или онова, а изведнъж изпадаме в ситуация, която ни опровергава. Предпочитам да умра, отколкото да разбера, че мога да пренебрегна децата си заради мъж.  Ако съпругът ми не беше толкова добър баща, ако не се грижеше за тях, ако не им даваше любов, ако им посягаше, щях да бия шута на всякакви чувства и емоции и да го напусна.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 19:49 от Forest rain

Общи условия

Активация на акаунт