Деца от предишна връзка

• 45 212
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз познавам мъж с пет деца от три жени и в момента е с млада булка, която ясно….
Ами, гледа си ги всичките, барабар с майките и продължават да му се натискат да му раждат. Няма никакви разстройства, отговорен, надежден, потентен Laughing

# 556
  • Бургас
Еми, всеки с бъговете си...Joy

# 557
  • София
Аз за себе си също предпочитам да изляза от връзка, в която нещата не вървят, вместо да се тровя в нея...но да, всеки с бъговете си Grinning

# 558
  • София
Каквото и да кажем отстрани, няма да е достатъчно обективно и съобразено със спецификите на съответната двойка. В крайна сметка нали всеки пълнолетен човек с всичкия си знае кое е най-добре за него..Щом са се намерили и събрали, очевидно нещо силно ги свързва. Като е така, да си изживеят момента, годините заедно, брака или каквото там им предстои и за другите остава лафа "докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват".

# 559
Аз наистина не мога да разбера защо ги пишете тези неща на мен, като аз абсолютно нищо по тези въпроси не съм писала.
Мъж два пъти напуска жените си, защото са се променили след раждането и вече не са му обръщали толкова внимание. Сега по някаква причина очакваме това да не се случи. Аз не го вярвам, толкоз.

То винаги може да има изключения, но обикновено, когато го е направил повече от веднъж, ще се повтори.
Аз познавам един такъв, който го направи 4 пъти и всичките ги заряза или по време на бременност или току що родили.

# 560
  • София
И аз се запознах с един такъв. Оп, един път грешка. Опа, оказа се че има и още една грешка преди това. Т.е. - майки с деца.
Ама тъй като не ме касае лично, само седя и се хиля. То не е за смях де.

# 561
  • София
Нямам против мъж с деца, обаче имам много против мъж с деца, който се чувства длъжен на бившата си жена, защото му е родила тези деца и го манипулира в тая посока.
По тази причина съм склонна да приема връзка само с мъж, чиито деца са пораснали и се оправят самостоятелно в живота.

# 562
  • София
Мъжът с деца, ако е читав, винаги има ангажименти към децата си. Ако няма и не се интересува - бягай надалеч, защото утре и ти ако имаш дете от него и между вас се разпаднат нещата, и вашето дете няма да погледне!

# 563
  • София
Честно да си призная.. от гледната точка на моята 40+ камбанария искам мъж, който да се занимава приоритетно с мен и с нас.

Всякакви идеали за грижовния баща, който ще е опора и на бившата си жена покрай отглеждането на децата, не влиза в моите сметки.

Просто не искам бивши жени да се мотаят наоколо под каквато и да било форма, а манипулациите с децата са класика.

# 564
Нямам против мъж с деца, обаче имам много против мъж с деца, който се чувства длъжен на бившата си жена, защото му е родила тези деца и го манипулира в тая посока.
По тази причина съм склонна да приема връзка само с мъж, чиито деца са пораснали и се оправят самостоятелно в живота.
Хубаво е да си откровен...но си е съселско Simple Smile))

# 565
  • София
Честно да си призная.. от гледната точка на моята 40+ камбанария искам мъж, който да се занимава приоритетно с мен и с нас.

Всякакви идеали за грижовния баща, който ще е опора и на бившата си жена покрай отглеждането на децата, не влиза в моите сметки.

Просто не искам бивши жени да се мотаят наоколо под каквато и да било форма, а манипулациите с децата са класика.

Естествено, че никоя не иска бивши да й се месят в живота, но те съществуват, и от двете страни. И затова са "бивши", защото там всичко е приключило. Ако се окаже, че не е - кой от къде е и всеки си взима детето/децата и да си поема по пътя.

# 566
  • София
Хубаво е да си откровен...но си е съселско Simple Smile))

Съселско, но откровено... Simple Smile

# 567
Пък и ако и без туй не харесваш особено мъжа, защо трябва да му търпиш децата, бившите и т. н. Да, няма логика. То те всички мъже са еднакви, ще си вземеш някой друг, за който вероятно също няма да ти пука толкоз, ама поне няма да има усложнения.
Все едно, хората са напълно заменими, нали?
Тъй разбирам някои мнения в тази тема.

# 568
  • София
Логиката е в минумум съпротивление за лесен живот. Мъж с деца в начален или гимназиален курс са драма, аз не ща.

Преди да ми се пришият социални обвинения, аз съм селянка по душа.

# 569
Да бе, логиката е ясна. Удобство е да няма. Същото казах. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт