Деца от предишна връзка

• 45 228
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добре де, кажи какво му е наред на този мъж? При него вече има рецидив. Да е разведен веднъж, да речеш, че се случва да не е улучил, нещо да се е бъгнало в брака. Обаче два пъти едно и също, сори, ама при него вече е начин на мислене. Сега мотае и авторката. И родителите й..

# 541
Повечето хора са се разделяли с много гаджета (вкл. сериозни връзки) през живота си и се смята за нормално, но ако е развод - вайй... страшна работа.
Ами, все връзка.

# 542
  • София
Повечето не се разделят с две жени, всяка от които с по едно дете, та да кацнат на трета. Това не е гадже да се разделиш и пито-платено, всеки по пътя си без последствия. Да не говорим, че едното дете през половината време живее в третата връзка. Откъдето и да го погледнеш, все е рецепта за проблеми.

# 543
Добре де, както и да е.
Големият въпрос е защо го харесват нейните родители.

# 544
  • Пловдив
Добре де, както и да е.
Така казва авторката. А може би са си замълчали и се държат възпитано, защото няма какво друго да направят.

# 545
Аз си мисля, че е време да приключим с тази тема, защото авторката не е дейна и не се включва в нашите размисли хехе Няма нищо задължително в този живот....с деца, без деца,с мъж , без мъж, развод или без развод  всеки си се менижира според възможностите си.

# 546
Свекървата не е майката на жената. Свекървата гледа нейният син да е добре. Родителите на жената трябва да гледат дъщеря им да е добре. Аз не бих повярвала на два пъти разведен/разделен мъж с две деца от всяка от бившите жени, с едното почти не е общувал до 10-годишната му възраст, сега през половината време малкото живее с него и новата жена. На такъв много трудно мога да му намеря нещо да му е наред в семейната история.

За кучета и котки може, за прасета - не може?

# 547
Аз съм омъжена с две малки деца. Дано никога не се налага да мисля за друга връзка, но откровено си признавам, че едва ли бих стартирала сериозни взаимоотношения с мъж с малки деца, и напълно бих разбрала друг такъв без деца, който не би започнал връзка с мен заради децата ми. Аз не съм от тези, които слушат чувствата си, в голям процент от случаите разумът ми играе главна роля.
Ако са на по 20+ години децата, проблем няма. Но с малките, е нужно страшно много търпение. Да не говорим за тийнейджърската възраст. Познавам няколко такива успешни брака (поне засега), при които всеки си имаше деца, и отделно си направиха общи, но всичко е много индивидуално.

# 548
Добре де, както и да е.

Ами те са кажи-речи набори, сигурно са намерили обща приказка....

Шегата настрана, дали наистина го харесват или не е без значение,  доколкото дъщеря им е пълнолетна и отговорна за себе си.

# 549
Ако родители при пълнолетно дете, тръгнат с критика и неприемане на изборът му, вероятно ще бъдат отрязани и контакта с тях ограничен!
Анонимната, на 27г си! Живота е пред теб! Има компромиси, и компромиси!
Лично аз такъв не бих направила. Мъже, любови се срещат, но децата са деца! Още повече, когато изпитваш вътрешно желание за това.
Да, имам познати двойки без деца. Но не е бил техен избор! Може би, това още повече ги е скрепило като партньори!
Ще кажа още веднъж, че ако е любов и сте партньори..би трябвало да можете да говорите по теми всякакви! И да изговаряте и дискутирате неудобни въпроси!

# 550
  • Great Britain
Добре де, кажи какво му е наред на този мъж? При него вече има рецидив. Да е разведен веднъж, да речеш, че се случва да не е улучил, нещо да се е бъгнало в брака. Обаче два пъти едно и също, сори, ама при него вече е начин на мислене. Сега мотае и авторката. И родителите й..
Мъжът сам по себе си си е много наред.Живее си живота,произвежда деца от различни жени,но в тази връзка точно нищо не е наред. В тази конфигурация няма как да е.

# 551
  • Бургас
Задочно познавам мъж с четири деца от четири различни жени. Има ли смисъл да уточнявам, че е с личностно разстройство...
Е, на авторката женихът още е далеч, но не пречи да се има едно наум, нали така?!

# 552
  • София
Задочно познавам мъж с четири деца от четири различни жени. Има ли смисъл да уточнявам, че е с личностно разстройство...
Е, на авторката женихът още е далеч, но не пречи да се има едно наум, нали така?!
Има!
В какво се изразява това разтройство? И как ги разбра от задочното познанство? Някоя от бившите му ли ти разказа?

Аз познавам добре мъж с 3 деца от 3 различни жени, няма личностно разстройство Grinning

Да имаш провалени връзки зад гърба си не е диагноза, да седиш обаче в куца такава години наред е.

# 553
  • София
Не е официална диагноза, но да му мисли жената, която е с него, че е вероятно да е поредната.

# 554
  • Бургас
Не ми се навлиза в подробности. Гранично личностно разстройство е, от психиатър е поставена диагнозата, когото аз също познавам.

Общи условия

Активация на акаунт