Деца от предишна връзка

• 45 234
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 525
Тай имах впредвид като цяло всички фактори - не само физическите . Самата аз съм във връзка с близо 10 г разлика и нищо друго освен любов не ни свързва повече от 15 г. Всеки който е минал 45 г и си сложи ръка на сърцето ще потвърди , че светогледа на човек се променя + физически започваш да усещаш, че си жив и смъртен. Темпото на 30 г жена с 50 г е едно , но един 60+ трудно ще смогне на 40 г темпераментна жена. Сложно е , но не невъзможно , ако можеш да преглъщаш все повече неща с годините.

# 526
  • София
Момичета, като ви чета … не знам как точно да се изразя. Но да кажем, че има и много страхотни 30-годишни мъже, които са в прекрасна форма, спортуват, изглеждат добре и имат стабилни доходи. И ще искат да имат деца, без никакви уговорки и увъртания.

# 527
Е, и те ще имат някое и друго изискване насреща.

# 528
  • Пловдив
Ако бях на мястото на родителите бих и забранила !
И като забраниш какво? Как точно може един родител да спре пълнолетното си дете, м? Я ми изясни.

# 529
И като забраниш какво? Как точно може един родител да спре пълнолетното си дете, м? Я ми изясни.
хаха Има нещо заядливо в коментара ви ......Ще ви разясня, за мен авторката не е уверена в себе си и има нуждаа от това някой да вземе решението вместо нея. И не е проява на слабост или нещо крайно, ако родителите просто кажат, да не се занимава с този по-възрастен мъж, не сме съгласни и сме против бла, бла ..... Пък тя е на 27 години да действа както си иска, но по писанията и се държи като 16 годишна пубертетка.....Но явно харесвате да четете за позитивното възпитание без забрани, но какво постигате накрая един нещастен и разлигавен не пораснал  възрастен Simple Smile.

# 530
  • Пловдив
хаха Има нещо заядливо в коментара ви ......Ще ви разясня, за мен авторката не е уверена в себе си и има нуждаа от това някой да вземе решението вместо нея. И не е проява на слабост или нещо крайно, ако родителите просто кажат, да не се занимава с този по-възрастен мъж, не сме съгласни и сме против бла, бла ..... Пък тя е на 27 години да действа както си иска, но по писанията и се държи като 16 годишна пубертетка.....Но явно харесвате да четете за позитивното възпитание без забрани, но какво постигате накрая един нещастен и разлигавен не пораснал  възрастен Simple Smile.
Точно като и забранят  - за да докаже колко е голяма и самостоятелна и сама си взима решенията ще направи напук и директно скача с двата крака. Съдя по моите тийнейджъри. Защото да, държи се като 16 годишна пубертетка.

# 531
Не е точно така. Понякога ти самият виждаш, че с този човек нещо не е наред, че връзката не те прави щастлив, но ако човекът е умел манипулатор може така да те завърти, че да не вярваш на собствената си преценка. Тогава, ако има някой близък, който да ти каже "абе нещо май се случва, май този човек не е за теб" или нещо подобно, просто да инициира разговор по темата и да чуеш друга, странична гледна точка, това валидира твоите вътрешни усещания и ти дава тласъка, от който имаш нужда, за да приключиш токсични отношения. Та, понякога е добре родители или приятел, да изкаже мнение. Не да ти казва какво да правиш, а просто да изслуша, да сподели, да подкрепи.

# 532
  • Пловдив
Ама близкия ти казва "Май това, май онова, я помисли", а не "Забранявам ти Миме, като твой баща."

# 533
  • София
Ама близкия ти казва "Май това, май онова, я помисли", а не "Забранявам ти Миме, като твой баща."

Точно!

# 534
Не вярвам на нищо, което мъж говори за бивша жена/ жени.

Първата фригидна, втората ревнива, каква ли ще е диагнозата на третата, след като роди едно бебе Simple Smile

# 535
  • София
Истеричка.

Не зная родителите на авторката как са толкова благосклонни.

# 536
  • Столичанин ама не в повече :D
Не е точно така. Понякога ти самият виждаш, че с този човек нещо не е наред, че връзката не те прави щастлив, но ако човекът е умел манипулатор може така да те завърти, че да не вярваш на собствената си преценка. Тогава, ако има някой близък, който да ти каже "абе нещо май се случва, май този човек не е за теб" или нещо подобно, просто да инициира разговор по темата и да чуеш друга, странична гледна точка, това валидира твоите вътрешни усещания и ти дава тласъка, от който имаш нужда, за да приключиш токсични отношения. Та, понякога е добре родители или приятел, да изкаже мнение. Не да ти казва какво да правиш, а просто да изслуша, да сподели, да подкрепи.
Абе вие жените сте... мани мани, в другата тема ме убеждават колко лошо е да се живее със свекърва, щот щяла да се меси, в тая давате съвети точно па родител да изкажел мнение. Joy

# 537
  • София
Свекървата не е майката на жената. Свекървата гледа нейният син да е добре. Родителите на жената трябва да гледат дъщеря им да е добре. Аз не бих повярвала на два пъти разведен/разделен мъж с две деца от всяка от бившите жени, с едното почти не е общувал до 10-годишната му възраст, сега през половината време малкото живее с него и новата жена. На такъв много трудно мога да му намеря нещо да му е наред в семейната история.

# 538
Наред е само ако останат сами след развода. Другите не са читави.
Ох, Анди, Анди...

# 539
  • Столичанин ама не в повече :D
Не, аз го дадох като пример свекърва-тъща, защото за всяка нейното дете винаги си е най и затова никой/никоя не е достойна за него/нея, и затова да се пита родител за връзка е много много лош съвет, а дори и приятелка да се пита, също не е особено добра идея https://youtu.be/s7C-43q-IsA?t=19 Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт