Деца от предишна връзка

• 45 258
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 510
  • София
То не се знае какъв ще е след десет години, ако ще денонощно да се поддържа. Един инфаркт или инсулт или простатата го алармира и край със сметките за след след десет години.

# 511
Откакто са разделени с втората жена,  т.е от 3.5г детето е по две седмици месечно при него.

Не съм много сигурна  как е било обаче с по-голямото дете.
Само знам, че години наред не го е виждал. Едва когато става на 10г започва по-често да е с него.
Може би пак 50-50

Иначе той е активен, дори повече от мен.
Всякаква физическа активност обича,  фитнес, бягане сред природата, тенис, плуване, какво ли не….
В това отношение е супер, а и не изглежда като старец.
Спомням си като бяха на спирка на випуска, беше се изненадал от повечето си съученици.
Имаше и такива, които вече се бяха споминали дори.

# 512
  • София
При него или при вас? Откога живеете заедно?

# 513
  • Great Britain
Откакто са разделени с втората жена,  т.е от 3.5г детето е по две седмици месечно при него.

Не съм много сигурна  как е било обаче с по-голямото дете.
Само знам, че години наред не го е виждал. Едва когато става на 10г започва по-често да е с него.
Може би пак 50-50

Иначе той е активен, дори повече от мен.
Всякаква физическа активност обича,  фитнес, бягане сред природата, тенис, плуване, какво ли не….
В това отношение е супер, а и не изглежда като старец.
Спомням си като бяха на спирка на випуска, беше се изненадал от повечето си съученици.
Имаше и такива, които вече се бяха споминали дори.
Как детето е при него вероятно искаш да кажеш при вас,нали живеете заедно.Всъщност от колко години сте заедно?

# 514
А познавате ли жени, които не са родили деца (нито имат от други връзки) и са щастливи с мъжа си? Къде по здравословни причини, къде личен избор. 
Според вас щастието в една връзка обвързано ли е с наличието на  деца? Или може и да са в дългодишен съюз и също толкова щастливи и без?
Насилваш се да се изкараш щастлива без дете.
Аз нямам такива познати.

# 515
Инфаркт и инсулт зависят от много фактори, различни от възрастта. Мой познат почина на 30 години от инфаркт, но беше с наднормено тегло, застоял начин на живот и професия с високи нива на стрес.

# 516
  • София
Тайчо, кого и в какво се опитваш да убедиш? Един мъж около 50 вече е възрастен мъж. Може да изглежда страхотно, но занапред го чакат остаряване и болести, а не младеене и здравеене. Минал е пика на разцвета на силите, вече е само надолу.

# 517
Извинявам се, че така се изразих. Да, при него = при нас . Да, живеем заедно.
Грешка на речника ми.

Заедно  сме от две години, а се събрахме на 8мия месец.
Но на 5ти месец ни запозна с детето, за да можем да свикнем да сме тримата. Не исках да бързам с нанасянето, защото не бях сигурна дали ще успея да се справя. Трябваше ми малко време, за да свикнем.

Тайчо, четох по-назад мненията, ти си писала, че имате по-голяма разлика в годините? Колко е, ако не е тайна?
Мислите ли за дете, той има две, нали така? Те живеят с вас, предполагам? ,

# 518
Никого в нищо не искам да убеждавам, но е факт, че някои мъже и на 40 са чичовци, други и на 60 са във форма. Същото е и с жените.
26 години е разликата ни, децата вече са големи, едното е в чужбина в момента, другото с нас. Не само мислим за деца, а преди седмица - две решихме, че е време да почнем с опитите. Между другото, аз също първоначално бях твърдо убедена, че не искам нито брак, нито деца. Той не избяга, защото съм размислила, даже май се вълнува повече от мен.

# 519
Тайчо, това че някои хора остаряват по-бавно от други и по-дълго са здрави, не променя нещата с възрастта. Тя си е такава. Супер мъж на 60, какъв ли е бил на 20,30,40..... твърде вероятно още по-супер.

# 520
  • София
Факт е, че с времето се остарява и разболява - съвсем природен процес - тъканите остаряват, органите остаряват, биохимията се променя, отключват се или се появяват увреди поради генетични или вторични причини. Но всеки има право да се заблуждава от любов, че някои така, пък други онака. Също и социално може да текат такива заблуди, но фактите не могат да се излъжат - сърдечно-съдови, неврологични и други.  Явно природата е сметнала някакви неща без да се интересува на нас какво ни се иска.

# 521
Тайчо, това че някои хора остаряват по-бавно от други и по-дълго са здрави, не променя нещата с възрастта. Тя си е такава. Супер мъж на 60, какъв ли е бил на 20,30,40..... твърде вероятно още по-супер.

Да, ама вие на 20, 30, 40 сте се назландисвали, все не е бил толкова супер за претенциите на бг-мамата.
Така че фащайте го на 60, да не търчите след него на 70, 80.
Че то и българския мъж рядко живее до толкова.
Скъсяват му живота Wink

# 522
James42, моят е супер на 50+, нямам оплаквания, но съм го взела на 21, та мога да направя сравнение 😜

# 523
Да го пазиш тогава, че като гледам, бая налитат девойките на 50+ запазени чичаци Wink

# 524
Андариел, не става дума за заблуди, нито за затваряне на очи. Наскоро разбрах, че колега, изглеждащ на 50, се е пенсионирал. Имам доста познати на тази възраст, но никога не бих предположила, че е над 60.
Да, сигурно тези, които са супер на 60,са били страхотни на 20-30-40, но уви, с Анонимна не сме ги познавали, не сме били родени и така нататък.

Общи условия

Активация на акаунт