Деца от предишна връзка

• 45 593
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Бащата на БНД от какъв зор тормози собствения си син?
Не знам точно, злоба човешка. Даже имотите си е "отписал".

# 901
  • София
Би било чудесно такива случаи да са само в учебниците. Учебниците не са с измислени случаи, те са често със събирани случаи от различни практики. Адвокатите също ги знаят тези неща, знаят какво може да се случи, ако някой от роднините реши да скапе всичко.  Аз не виждам кой ще се навие да се забърква в чужди семейни драми, независимо колко е влюбен. Имам предвид и мъжете и жените. Жените също могат да бъдат много отмъстителни и окото им да не мигне да съсипят всичко около мъжа, включително използвайки децата.

# 902
  • София
Аз съм го казвала - една адвокатка яко ме палеше да подпалим моя с дело по вина и тъй нататък, всички екстри. Ама аз нали съм добра душа...

# 903
Моят мъж изтърпя стоически всичко Simple Smile Има такъв мъж Simple Smile

# 904
Тия родители, които искат порастналите деца само за тях да се грижат, хич не е трябвало да "разрешават" и първо семейство. Я и сам колко хубаво се живее на 50 г. с мама...

# 905
Всякакви случаи има. Аз лично смятам, че при наличието на деца, участниците трябва да са емоционално зрели и с добри финанси. А, никога не бих избрала мъж преди детето си, но аз имам само едно, сигурно и това има значение.

# 906
  • Paris, France
Скрит текст:
Тия родители, които искат порастналите деца само за тях да се грижат, хич не е трябвало да "разрешават" и първо семейство. Я и сам колко хубаво се живее на 50 г. с мама...

Никой не ги е попитал 😇. Времена. Вярно е, че и на 60г се живее добре с мама. Лесно, удобно, наготвено, чисто и си нЕмаме кахъри.

Пак, по-добре да се грижа за мой родител, отколкото за дете от предишна връзка на партньор.

А, никога не бих избрала мъж преди детето си, но аз имам само едно, сигурно и това има значение.

Хм, не, няма. Имам две. И 10 да имах, пак щяха да са всичките по-приоритетни от партньор, даже още повече.

# 907
Би било чудесно такива случаи да са само в учебниците. Учебниците не са с измислени случаи, те са често със събирани случаи от различни практики.  
Случаи всякакви. Редовни са и случаите, в които съпругът зарязва съпругата и децата, които тя му е родила. Може би да не се женят хората и да не създават деца, за да ги предпазят от подобна опасност? Както Динчо написа, когато има деца, трябва да се събират емоционално зрели и финансово стабилни хора. Аз бих добавила и хора, на които им пука един за друг и имат капка мозък в главите си.
Моят мъж изтърпя стоически всичко Simple Smile Има такъв мъж Simple Smile
Да, има такива мъже.

# 908
  • София
Аз пък си мислех, че с едно е по-лесно. Сега и в близките години приоритет ми е и двамата да завършат училище. Всичко друго е покрай другото.

# 909
Какво значи да "избереш мъж пред детето си"?

Аз се омъжих втори път, за да живея по-добре и съответно по-добре да мога да се грижа и за децата си. Не знам какво би се случило с мен, ако бях живяла сама години наред и как точно бих ги отглеждала. В интерес на децата е да имат здрава, спокойна майка, с нормални финансови възможности. Това, че е съвсем сама невинаги всъщност им е от най-голяма полза. Всеки знае себе си и ситуацията си, но когато пишат (или в живота говорят) щастливо омъжени жени, те са най-категорични по темата Simple Smile Нищо, че не им е идвало до главата Simple Smile

# 910
  • София
Любовта си е любов и дори тя много често замъглява разсъдъка и хората са способни на всякакви глупости. Просто имат едно много красиво оправдание и то им дава илюзиите, че щом се обичат, значи всичко ще е наред. Е, да, ама не - често хич не е наред. Но всеки си хвърля зара, завърта рулетката или както там го наречем и каквото му се падне.
Възрастните често поставят себе си в центъра на вселената - щом аз съм щастлив няма начин и децата ми да не попият същото щастие. Има нещо вярно, че е важно родителят да се чувства щастлив, но втората част е несигурна. Както и да е, свят шарен.

# 911
Двама души, които се обичат, винаги постигат повече от сам човек Simple Smile Но ако човек пита тук - по-добре и майката, и децата да си броят стотинките и да се ограничават. Важното е тя да стои сама во веки веков Simple Smile

# 912
  • София
Ако не брои стотинките може ли да стои сама, ако иска да е сама? Примерно да не й трябва мъж като източник на издръжка на децата й от друг мъж?

# 913
В2022, не значи майката да стои сама. Не съдя и не обвинявам, но аз не бих могла да живея без непнолетното си дете, заради мъж. Ако толкова ме обича и иска, ще ме чака.

# 914
Любовта си е любов и дори тя много често замъглява разсъдъка
Глупости. Бъркаш сърбежа с любовта.
Ако не брои стотинките може ли да стои сама, ако иска да е сама? Примерно да не й трябва мъж като източник на издръжка на децата й от друг мъж?
Може да стои сама колкото иска. Стига да не пробва да убеждава околните, че това е единствената възможност, а всичко друго е риск и вреда за децата ѝ.

А друга може да срещне мъжа, с когото тя и децата ѝ да живеят обичайки се, без някой да източник на издръжка за другия.
Всичко може.

Общи условия

Активация на акаунт