Деца от предишна връзка

• 45 045
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 1 125
Пубертетът е тегава работа дори и в нормалните семейства, камо ли в смесените.

Трите деца общуват ли помежду си?

Всъщност, ако случаят го има описан, пусни линк да разгледам и ако искаш мнение, ще ти кажа какво мисля.

Моите на 11 и 13, неговото на 12. Нямаме общи.

# 1 126
Направо ви завиждам за взаимоотношенията. Както казах, моят бивш не се чува с дъщеря ми.Да се похваля, че съм "образцовата " бивша. Финансово и емоционално независима, с достатъчно приятели, които да ми сменят контакта Laughing Обаче човекът изживява втора младост и не иска и да се сеща за дъщеря си.
Та при нормални отношения и на бал и на сватба, бих се събрала и с него и с половинката му, заради детето.
Честно казано, не ме интересуват особено, докато с поведението си не засегнат дъщеря ми.До момента я е засегнал само той, така че след време, живи и здрави,  няма да присъства на семейни събития.Не е част от семейната картинка и нямаме общи забавни истории.Ако и това да ме определя като невъзпитана и емоционално незряла.

# 1 127
Би ли споделила с какво е засегнал дъщеря си и защо вече е нежелан?

Направо ви завиждам за взаимоотношенията. Както казах, моят бивш не се чува с дъщеря ми.Да се похваля, че съм "образцовата " бивша. Финансово и емоционално независима, с достатъчно приятели, които да ми сменят контакта Laughing Обаче човекът изживява втора младост и не иска и да се сеща за дъщеря си.
Та при нормални отношения и на бал и на сватба, бих се събрала и с него и с половинката му, заради детето.
Честно казано, не ме интересуват особено, докато с поведението си не засегнат дъщеря ми.До момента я е засегнал само той, така че след време, живи и здрави,  няма да присъства на семейни събития.Не е част от семейната картинка и нямаме общи забавни истории.Ако и това да ме определя като невъзпитана и емоционално незряла.

# 1 128
La Piovra , ти ще отговориш ли дали детето/децата от предишния брак живеят с вас?

# 1 129
Той не я е засегнал , но се предполага , че  евентуално би я засеганал  в бъдещо време или просто с незаинтересоваността си . Анонимна  ти защо се чустваш засегната , гледай си детето и живота .

# 1 130
Би ли споделила с какво е засегнал дъщеря си и защо вече е нежелан?

Скрит текст:
Честно казано, не ме интересуват особено, докато с поведението си не засегнат дъщеря ми.До момента я е засегнал само той, така че след време, живи и здрави,  няма да присъства на семейни събития.Не е част от семейната картинка и нямаме общи забавни истории.Ако и това да ме определя като невъзпитана и емоционално незряла.
[/spoiler]

Откакто сме разведени(повече от година) , не се е обадил нито веднъж да се поинтересува как е дъщеря му.
След развода обяви, че къса всякакви отношения с нас и не иска да го занимаваме с нищо, и по никакъв повод.

Той не я е засегнал , но се предполага , че  евентуално би я засеганал  в бъдещо време или просто с незаинтересоваността си . Анонимна  ти защо се чустваш засегната , гледай си детето и живота .

Ето това е въпросът ! Въпреки, че дъщеря ми казва, че не я интересува, аз не спирам да мисля, колко много страда от незаинтересоваността му. Де да знам. Дано е така !

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 11:44 от Анонимен

# 1 131
  • Paris, France
Чакай, всеки момент ще се развихри.

Е, тя се вихри вече 🌞, колкото може. Вълкът козината си мени, нрава не.

La Piovra , ти ще отговориш ли дали детето/децата от предишния брак живеят с вас?

Това живот ли е?

Ако мой партньор си води децата в неговото си жилище и не желае да излизаме заедно, с моите деца, fine by me. Чудесно. Ще си излизам с моите деца, с приятели и после ще си разказваме как сме прекарали. Ще уважа желанието му за усамотяване с неговите деца. Партньори на родителите ми и родителите ми също правеха така и си имаше причини. Не виждам драма.

# 1 132
Детето живя с нас, сега е при майка си, където към момента е живял с двама нейни партньори.

# 1 133
  • Paris, France
Детето живя с нас, сега е при майка си, където към момента е живял с двама нейни партньори.

Тъкмо ще се социализира, ще види различни модели на общуване и живот, ще се научи да се пригажда и един ден няма да има никакви проблеми с противоположния пол. Ще може да върти партньорките си около малкия си пръст, точно както правят мама и тате и ще си свирка. А някой си чукал главата и си направил бръчки и бели коси да го мисли!

# 1 134
Противоречиш си.

Нали не искаш децата ти да живеят с други мъже след евентуален развод с баща им, а и новите партньори трябва да се ходещи портфейли, които да осигуряват подаръци и купони.

Как така изведнъж започна да защитаваш обратната теза?

Тъкмо ще се социализира, ще види различни модели на общуване и живот, ще се научи да се пригажда и един ден няма да има никакви проблеми с противоположния пол. Ще може да върти партньорките си около малкия си пръст, точно както правят мама и тате и ще си свирка. А някой си чукал главата и си направил бръчки и бели коси да го мисли!

# 1 135
  • София
Моя все още съпруг не си говори с дъщеря ни. Скараха се 2019 и оттогава не може да си отвори устата да се сдобрят. Мм да.

# 1 136
За какво и на каква възраст са били двамата при скарването? Ако можеш да споделиш, разбира се.

# 1 137
Моя все още съпруг не си говори с дъщеря ни. Скараха се 2019 и оттогава не може да си отвори устата да се сдобрят. Мм да.
Ох, Роки..Не мога да си представя причина, когато става дума за непълнолетно дете и родител.
Сега сме 2022-ра
Дано скоро намериш/те своя мир.

# 1 138
  • София
Някакви глупости. Просто ми писна комуникацията да е : "кажи й че... кажи му че..." Толкова е трагично че чак е комично.

# 1 139
Само не мога да разбера защо винаги на майките им е най- зле ?! В повечето случаи дори не са преки участници в ситуацията😞

Общи условия

Активация на акаунт