Къде ще посрещнете Нова Година?

• 5 666
  • 144
  •   1
Отговори
# 120
в нашия ресторант Party Party Mr. Green

# 121
У дома с приятели!  Peace

# 122
  • Там където е семейството ми
Няколко години подред,преди да се появят децата,посрещахме Нова Година на заведение.Омръзна ми вече с тия заведения.Предпочитам да посрешна Новата Година в домашна атмосфера.
Миналата година така я посрешнахме и беше страхотно.У дома,с няколко семейни приятели и децата.
Тази година,няма да е по-различно.Пак ще сме си в къщи със семейни приятели,след полунощ,съм предупредена,да чакам още гости. Mr. GreenКойто дойде добре дошъл.

# 123
В ресторант МОТТО в сърцето на София.Някоя мама ще ходи ли там?

# 124
  • в мъжки прегръдки
В къщи ще сме. Обикновено се събираме с кумувете и едни приятели, но тази година ще сме в тесен семеен кръг - ние с децата и свеки ще дойде. Откакто се е родил големия винаги сме празнували с деца. Независимо дали в къщи, в ресторант или на вила.

# 125
  • Варна
Или у дома или някъде другаде- но задължително с малкия.Винаги решаваме в последния момент

# 126
Вкъщи, с приятели тяхното бебе най- вероятно! Празнуваме заедно от 3-4 години и си ни е като традиция вече.. sohappy Close-mas:

# 127
Вече решихме .Ще бъдем с няколко приятелски семейства в домашна обстановка.

# 128
Вкъщи най-вероятно!

# 129
У дома с приятели  Whistling

# 130
По Коледните празници ще сме си у дома със семейството и ще ходим на гости ,а на Нова година ще ходим на екскурзия в чужбина организирано с агенция.За пръв път преди няколко години така ходихме на Нова година с група във Венеция и ни хареса.Беше ни интересно и различно от другите празнувания.За няколкото дни се поопознахме с групата и не се чувствувахме с чужди хора,а в същото време имахме време за уединение със съпруга ми.

# 131
Още не знам.Като кацна в Бг ще реша дали да оставим бебето да се наспи при баба си или да го вземем някъде с нас.Само знам,че ще съм с мъжа ми,не правя планове къде,зависи как ще ни се прииска да посрещнем Новата година,ще действаме по настроение.(Гладни,жадни или нетанцували няма да останем)

# 132
В ресторант Петър 1 с наши приятели.Отдавна сме си взели куверти и сега се надяват всичко да е на ниво!Чувала съм доста добри отзиви пък ще видим!

# 133
Този път ние ще сме на заведение с нощувка и без детето.......
Хотел ресторант "Чаирите" над Симеоново
Къде се намира? newsm78 Над Симеоново има Монтана, Верила... но Чаирите... Rolling Eyes
По пътя за Бистрица, от лявата страна  bouquet

Ние ще сме на ресторант.

# 134
До сега не знаехме какво ще правим понеже се сетих доста късно за организацията,но вчера говорих с кръсниците ни.Вечерта пък на съпруга ми му се обади един приятел от София.и сега се чудим с кръсниците ни или с приятеля и приятелката му.

Общи условия

Активация на акаунт