Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 4 тема

• 26 294
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
Ами то този топ изглежда, че е от стегната материя, а и като се има предвид колко умалени ги правят, би трябвало да прибира несъвършенства, където ги има.. поне така си го представям.

# 46
Аз чакам момичета да си получат новите блейзери, за да кажат дали са умалени както досегашните. Ама те докато си ги получат, че и аз ще минат три сезона. За спортните панталони също чакам да видя дали са оголемени.
Чудя се какво да правя с блузката с мечето как 40 и кусур годишна жена да ходи с мече...
По улиците ни оглеждат, за да видят как ни стоят дрехите им, това е всъщност да не останеш незабелязан. Не че дрехата е уаооо, ами се познава, че си с дреха Алесса, затова и внимавам какво обличам. Мен лично ме дразнят тези принтове, надписи, логота. Все едно съм от махалата, където всички са с Версаче.
Наистина е така, вчера на работа дойде една клиентка, цялата в Алеса, едва се сдържах да не я огледам, така че да не види. Беше със страхотно бяло палто, с два реда копчета и с колан, който се връзваше на кръста. Кога са имали такова палто? Страхотно е! Беше и с техен кожен клин. Иначе още от вратата я видях, че е Алеса, защото плочката на гърба се вижда от доста далече 😃 П. С. Вчера се обадих, за да върна много неща, които ми се събират тук, и за да не ги разхождам връщам всичко накуп. Момичето по телефона остана втрещено, колко ли е да ми отнемат картата? 😕 Нали ви бях споделила за блейзърите от букле, поръчах бежов в ХС, той ми беше тесен, а С нямаше наличен. Поръчах в черно С, пак много тесен. В последствие като се погледах с тях, реших, че искам нещо по-изчистени и младежко. Поръчах си Barbie life doll блейзър в розово, този който е като велурен в размер С, ами някак ми е широк...отделно вчера взех три чифта боти от Спиди, лачените кубинки Perfect choice, и Noemi ботите в 37 и 38 номер, защото съм с широко стъпало и с остри обувки никога не знам кой размер е моя. Ниските боти ми бяха тясни, а високите са много груби на живо. Към това добавих и дънките със синия кант Celebrate life, които са ми широки, но и много дълги, и ако ги скъся, ще си идат детайлите отдолу. И момичето остана шокирано, чак взе да пелтечи...вече ще им връщам всичко на момента...но какво да ги правя, като просто не ми стават?! Не са за мен...Отново се включвам, открих този тренч на мацката, на живо много ми хареса! https://alessa.bg/penthouse-for-a-closet-trench?current_category=jackets

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 10:47 от Море

# 47
Море,
вероятно става въпрос за Penthouse for a closet Тренч - https://alessa.bg/penthouse-for-a-closet-trench 😉

# 48
Море, радваш ме как ей така накуп даваш хилядарка 😁 А за да не ти отнемат картата, може да ги замениш тези неща за други, които си си набелязала или пък да ти оставят сумата като депозит при тях и да си ги приспадаш, когато пазаруваш.

Ама задължително си снимай розовите листчета с касовите бележки, когато връщаш, че както системата им се срива редовно при повече трафик, изведнъж може да се окаже, че нищо не дължат към теб 😃

# 49
Море, радваш ме как ей така накуп даваш хилядарка 😁 А за да не ти отнемат картата, може да ги замениш тези неща за други, които си си набелязала или пък да ти оставят сумата като депозит при тях и да си ги приспадаш, когато пазаруваш.

Ама задължително си снимай розовите листчета с касовите бележки, когато връщаш, че както системата им се срива редовно при повече трафик, изведнъж може да се окаже, че нищо не дължат към теб 😃
Ти пък...той куриера ще минава в понеделник. Всичко ще снимам сега. Не съм предполагала, че може да стане такова нещо, добре че ми каза. Много ми харесват дрехите им, пък и гардеробът ми напоследък изглеждаше ужасно, реших, че много от нещата се нуждаят от обновяване...но когато давам 120лв за дънки, и 250 за палта и блейзъри, държа да изглеждат супер и да знам, че няма да са за две обличания, а ще останат във времето, без да се разнищят, разтегнат и т.н. За това като дойдат обмислям, оставям си ги известно време, защото съм много непостоянна, често като купя нещо и след 10-20 дни вече не го искам, а то е още с етикета. И за това връщам много дрехи...но все гледам на куп, за да не им създавам транспортни разходи. Дано нямам проблеми. Все пак и купувам много, ако ми я вземат ще загубят те.

# 50
В групата бях чела за случаи на момичета, които не махат етикета. Носят ги 1 месец, поснимат се с тях и ги върнат.. 😱😖🤦🏻♀
И аз чакам мечето, вероятно началото на май месец. Вчера гледах “Един за друг” Мария беше с Алесса, една блуза, която от много време искам, с голо рамо и един ръкав. Май скоро ще я поръчам, ако я има в наличност. А за чантичките им не бих дала толкова пари. С доста набито око съм напоследък ахаха и веднага забелязвам кой е с алесса.

# 51
В групата бях чела за случаи на момичета, които не махат етикета. Носят ги 1 месец, поснимат се с тях и ги върнат.. 😱😖🤦🏻♀
И аз чакам мечето, вероятно началото на май месец. Вчера гледах “Един за друг” Мария беше с Алесса, една блуза, която от много време искам, с голо рамо и един ръкав. Май скоро ще я поръчам, ако я има в наличност. А за чантичките им не бих дала толкова пари. С доста набито око съм напоследък ахаха и веднага забелязвам кой е с алесса.
Да, има и якета, които ги носят по цяла зима и ги връщат. Но при мен не е така, особено като спряха с Лео за малко, и аз не мога да чакам куриер до нас, защото графика ми се мени в последния момент и все отлагах да викам куриер...плюс, че по миризмата се познава дали са обличани по-продължително.

# 52
Връхните имат етикет на видно място и няма как да се носят . С етикет е неудобство как ще ги носят така .
Защо да не им ги връщаш , ако не ти стават , не ти харесват например е нормално да ги върнеш. Няма как да знаеш на живо дали ще ти хареса , дали ще ти седи добре ....

# 53
Връхните имат етикет на видно място и няма как да се носят . С етикет е неудобство как ще ги носят така .
Защо да не им ги връщаш , ако не ти стават , не ти харесват например е нормално да ги върнеш. Няма как да знаеш на живо дали ще ти хареса , дали ще ти седи добре ....
Аз до колкото знам преди са ги слагали отвътре, т.е етикета се пада на гърба, като е облечено и заради това новите са започнали отпред да ги слагат.

# 54
Да, етикетите на якетата преди бяха вътре и също така беше 1 етикет, а не като сега с няколко ..
Аз дори им бях писала веднъж да започнат да ги слагат на по-видни места, защото ми дойде едно късо яке без найлон на емблемата отзад, иначе с етикет. Те естествено отговориха, че няма как да е носено, но след това започнаха да слагат етикетите по циповете.

# 55
И аз имам дрехи които не съм носила и така си стоят с етикетите в кутиите. Някой са от юни миналата година, някои от по-скоро, но не искам да ги връщам - в процес на сваляне на килограми съм и те са ми мотивът! Simple Smile

# 56
То и аз кожения клин си го пазя с надеждата да сваля няколко см от корема, защото сега съм 63см, а искам 59-60. В момента леко ми стиска. Но за блейзърите няма как да стана по-слаба, или гърбът да ми се смали. Гръдната ми е 82-84см, съответно и раменете не са ми големи и не ми става...размерите им са нереални.

# 57
Даже е прекаено слабо. Вие направо искате да изчезнете.

# 58
Ами аз съм 159-160см висока и като кача кг и въобще не се харесвам 😃

# 59
Вие сте едно миньонче. Все пак не ставайте скелет. Не мога да си ви представя, вероятно изглеждате добре с нези размери.

Общи условия

Активация на акаунт