Подготовка за малкия човек - тема 18

• 38 873
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Isi-andi, благодаря.

# 196
  • Пловдив
Имам приятелка, детето и е почти на две и още спи в леглото next to me. 😃 така че може да се ползва доста повече от 6 месеца.

# 197
Те не са ли до 9кг? А и размерите не са особено големи, сигурно спи от край докрай.
Но най-вече става опасно, когато детето започне да се изправя, не се ли е случвало да пада?

# 198
Сигурно е научено да минава през леглото ня родителите:)

# 199
elly_mont, точно Чиполино мерида е. Пак от ОЛХ я взех. Допряла съм я до нашето легло. Преди 3-4 дни попаднах на реклама на подобна с падаща страна на друга марка, но ми изхвърча от главата.

Потърсих я.
https://www.baby.bg/product/lorelli-koshara-up-and-down-grey-rabbits/

Тази трябва да е била, но бях попаднала на друг цвят.

# 200
elly_mont, точно Чиполино мерида е. Пак от ОЛХ я взех. Допряла съм я до нашето легло. Преди 3-4 дни попаднах на реклама на подобна с падаща страна на друга марка, но ми изхвърча от главата.

Потърсих я.
https://www.baby.bg/product/lorelli-koshara-up-and-down-grey-rabbits/

Тази трябва да е била, но бях попаднала на друг цвят.
Благодаря, другия месец Хиполенд май ще имат намаление.

# 201
  • Beyond the stars

П.П. Ако някой каже, че ако имам бебе като неговото няма да съм на същото мнение, ами до ден днешен бебето е на 1г ставам от 3 до 7 пъти нощно и ходя до съседната стая. В нощ с болки в зъбите ставам и по-често😉

Кому е нужен тоз героизъм в мирно време, само това не ми става ясно лично на мен. Grinning Нашият младеж спи в стаята си откакто навърши година без драми и без да е било нужно да се разхождам по 10 пъти на нощ.
Апропо, и не е препоръчително за новородено да спи самостоятелно в стая.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 00:57 от Вълшебство

# 202
И аз искам Next to me, а във всички магазини ме разубеждават, като се има предвид, че са им за продаване на хората😀

По пронцип това ми хареса в Baby life Simple Smile

Взех същото легло и съм доста доволна! Още не е влязло в употреба, но разглеждах доста модели в магазините и това ми се стори най-стабилно. Харесва ми също, че всичко лесно се сваля с ципове и се пере.
За съжаление цената на нашия пазар-560лв  е супер висока. Аз го купих от Амазон за 150€, също както и столчето за кола, и там разликата в цената беше значителна, дори и като се плати доставката.

# 203
Ние също доста се чудехме за next to me, но в крайна сметка се спряхме на този вариант.

# 204
  • Пловдив
Те не са ли до 9кг? А и размерите не са особено големи, сигурно спи от край докрай.
Но най-вече става опасно, когато детето започне да се изправя, не се ли е случвало да пада?

Просто се прехвърля към леглото на техните в някакъв момент. Не знам, не съм в тях 😀
Просто майката каза, че още спял в това легло, ама вече късо му идвало.

Не казвам, че е масова практика, но явно се случва. Ние изобщо нямахме next to me. Караме си с меката кошара, в момента е на долното ниво и няма шанс да се прехвърли през нея.

# 205
В началото и аз заглеждах тези легла next to me, ама в крайна сметка си взехме преносима кошара Чиполино Мерида карбон 60х120 с падаща страна . Така заложихме и на хубав матрак. Залепено е до спалнята, но нашата е висока. Примерно като ходим на гости на свекървата, там спалнята ни е ниска и не е толкова удобно.
Преди време някоя мама беше питала за сутиени за кърмене. С две ръце препоръчвам Есприт. Този , който нося е с възможност за закопчаване на презрамките по различен начин и  е супер за летни рокли и потници.

# 206

Просто се прехвърля към леглото на техните в някакъв момент. Не знам, не съм в тях 😀
Просто майката каза, че още спял в това легло, ама вече късо му идвало.

Не казвам, че е масова практика, но явно се случва. Ние изобщо нямахме next to me. Караме си с меката кошара, в момента е на долното ниво и няма шанс да се прехвърли през нея.

Има next to me forever, тях май го дават до 4 годишна възраст, може да имат този модел. Те са по-големи.

Аз имам дървена кошара 120/60 със свалена страна. Пак се прилепя до спалнята, но не знам въобще има ли смисъл от нея, той си се намества при нас. Отделно, пак има луфт между нашия и неговия матрак и само проблеми ми създава. Държа кошарата, само за да има една защитена от падане страна.

# 207
Днес в търсене на малка кошарка ,ходих да видя тази- https://moebebe.com/detski-legla-i-spalni-komplekti/detski-legla … etska-koshara-avo като имах големи надежди,защото отговаряше на размерите,с които разполагаме.

Е няма такова нелепо нещо на живо- уж свалящата се преграда се държи от метален лост и винтове и пластмасова кука, до които бебето има директен достъп, при движение скърца брутално, като попитах така ли трябва да е, се опитаха да ме убедят че било от мострата и ми показаха 2 други,които скърцаха още повече .

Май ще поръчам едно Chicco next to me Magic онлайн и ако не ми хареса, ще го върна.

# 208
Ние сме с next to me кошара Cangaroo always together. Мога да кажа че това е най-добрата ми покупка! Много ми е удобно винаги да е до мен. Често се пробужда от колики и рефлукс, дори и през деня и само се пресягам и слагам бибка (примерно). Минус е че са с кофти матраци, но намерих хубав от moebebe.com.

# 209
Ние сме с next to me кошара Cangaroo always together. Мога да кажа че това е най-добрата ми покупка! Много ми е удобно винаги да е до мен. Често се пробужда от колики и рефлукс, дори и през деня и само се пресягам и слагам бибка (примерно). Минус е че са с кофти матраци, но намерих хубав от moebebe.com.

Какъв матрак взехте за нея като размер и вид, аз днес бях в този магазин, но не видях подходящ  размер?

Общи условия

Активация на акаунт