Подготовка за малкия човек - тема 18

• 39 331
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
  • Beyond the stars

# 361
  • Германия
Аз използвам такъв повивалник, но не знам продават ли се в България

Мек е и като размери е 75х85 см, по спомен. Може да се сложи и на обикновен скрин, но трябва приставка, мисля че има в ИКЕА

# 362
littlemuffin, ако може снимка на повивалника.

Аз съм в началото на 8-ми месец и не сме купували още нищо. Имаме доста неща от баткото. Сега набелязвам и ще купим/поръчаме останалите.

# 363
Може ли линк към някой протектор за матрак?
Намирам в нета  обикновени чаршафи наричани протектори. Останах с впечатление, че предпазва от намокряне или не съм разбрала...

# 364
Намирам в нета  обикновени чаршафи наричани протектори. Останах с впечатление, че предпазва от намокряне или не съм разбрала...
https://visvitalisbg.com/search?query=%D0%9D%D0%B5%D0%BF%D1%80%D … D1%82%D0%BE%D1%80

# 365
littlemuffin, ако може снимка на повивалника.

Аз съм в началото на 8-ми месец и не сме купували още нищо. Имаме доста неща от баткото. Сега набелязвам и ще купим/поръчаме останалите.

В Айко има много подобни. Снощи, докато търсих моя, разгледах в сайта. На Lorelli е.

# 366
  • София

На мен ми препоръчаха този:
https://www.hippoland.net/junio-nepromokaem-protektor-kal-f-tencel-60-120-118513
Случвало се е два пъти досега да пропусне памперс и матрака беше сух.
Next to me леглата са супер инвестиция. Сестра ми купи нейното на втория месец, защото грам не можеха да спят и си го ползва до 8-мия. Аз купих дървена трансформираща кошара и реших, че няма смисъл от Next to me, защото кошара е на две педи разстояние от мен. Да, ама не! Сега малкия е на два месеца и половина и тежи 6кг и вече няма смисъл, но щях да си спестя стотици ставания до момента. Той не иска залъгалки и като не може да се приспи сам (малко бебета могат сами) и трябва да му помогнем. Това става или на гърда, или с гушкане. Съответно след като го приспя докато се изправя и много често така го разбуждам и пак наново приспивай. През деня го оставям върху спалнята и гледам на видеофона и е много по-удобно преместването. Особено в дните със скокове в растежа ме побърква - търси мама нон стоп. Да се гушка, да ме усеща и се успокоява. Вчера след може би 7-8мо ставане да го приспивам, накрая в 4ч го взех при нас на спалнята (със собствена завивка и отстрани, не между нас, както е безопасния сън за бебето) и успяхме да дремнем до сутринта. На няколко пъти се разбуди и като ме усети, веднага се унесе. Като имам следващо дете, живот и здраве, това ще ми бъде първата покупка. Едно е да се изправиш от леглото, друго е само да го вземеш, особено за кърмачките.

# 367
Някой ползва ли АМ съобразено със запек при бебето? Не са ми препоръчали конкретно и съм в търсене.
Или ако знаете мляко с клей от рожкови.

Въртележката над леглото при нас помага, радват се на движението и мелодиите около заспиване.
Но много бързо се променят с растежа и търсят човешки лица, те са им по-интересни. Много са забавни, вместо да заспиват си местят очи и глави в такт да наблюдават движение на човешка фигура.

# 368
Някой ползва ли АМ съобразено със запек при бебето? Не са ми препоръчали конкретно и съм в търсене.
Или ако знаете мляко с клей от рожкови.

Въртележката над леглото при нас помага, радват се на движението и мелодиите около заспиване.
Но много бързо се променят с растежа и търсят човешки лица, те са им по-интересни. Много са забавни, вместо да заспиват си местят очи и глави в такт да наблюдават движение на човешка фигура.
Ние имахме проблем със запек. Изхождаше се на 3,4 дни с много зор. Сменихме млякото с Хип Комфорт, то се води за запек и колики. От както го пие се изхожда всеки ден. Много съм доволна,че имаше ефект.

# 369
  • до най-прекрасния мъж
За запек дъщеря ми пиеше НАН Комфортис и Аптамил Комфорт, но не й подействаха добре, получаваше киселини и не искаше да ги пие. Аптамил АР е с клей от Рожков, но то е лечебно мляко против рефлукс. От 2-месечна възраст сме на него и го пие с кеф. Изхожда се 1-4 пъти дневно.

# 370
Момичета, имате ли впечатления от сгъваемите кошари относно височината? Искам да взема една допълнителна за хола- колебая се между Kika boo Milky Way  и  Chipolino Merida.Не ми трябва  да се сваля преградата, водещо  е второто ниво да е максималко високо и кошарката да не шумка.

# 371
Момичета, имате ли впечатления от сгъваемите кошари относно височината? Искам да взема една допълнителна за хола- колебая се между Kika boo Milky Way  и  Chipolino Merida.Не ми трябва  да се сваля преградата, водещо  е второто ниво да е максималко високо и кошарката да не шумка.

И аз съм в издирване на кошара next to me, като ми трябва макс висока. Матракът ни е 60 см, а нз как са ги правили тези кошари, ама всичките са 50-52-54 см макс. Много моля някоя мама ако е открила такъв тип кошара, която да стига заветните 60 см или близо до тях да сподели! Много благодаря!

# 372
  • София/Севлиево
Скрин с повивалник не съм купувала-леглото ни е трансформиращо и отгоре му има.Сложих само един подвижен твърд подобен на този,който е показан малко по-назад,но никога не съм го ползвала.По-удобно ми е да седна на спалнята и тъй да му сменя памперса.
До 35 г.с.всичко ми бе готово,тогава и влязох в болницата и в 37 г.с. родих.

# 373

Аз взех от Джъмбо . Много съм доволна и беше на супер цена . Вече 2.6г го използваме, а сега и когато вече е без памперс се е случвало да има инциденти и никога не е пропускал , матрака се запази супер много и няма нито едно петно .

# 374

В сайта тези играчки за гушкане ги дават 0+ месеца, но не е ли опасно бебето да не си я сложи на лицето и да се задуши, някой може ли да даде мнение - безопасни ли са и от каква възраст точно може да се спи с такава играчка? Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт