Подготовка за малкия човек - тема 18

• 39 316
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, може ли да ми препоръчате турски памперси, които купувате?
Bebem natural

# 391
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, може ли да ми препоръчате турски памперси, които купувате?
Pampers Premium Care, купувам ги от турски магазини в БГ. Вървят 19-20 лв за опаковка. На дъщеря ми й понасят, вече повече от 5 месеца е с тях. Опаковките са аналогични на тези, предлагани в БГ магазини като бройка.

# 392
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е дрешки за новородено от Косара? Как са като качество и размерите отговарят ли си?

# 393
Майка ми е поръчвала от тях. Не бяха зле. Аз напоследък купувам за малката от бг дрешки.

# 394
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е дрешки за новородено от Косара? Как са като качество и размерите отговарят ли си?
Хубави са дрешките, имат български и турски, но ако ползвате сушилня, не взимайте от там. Материите не са съобразени и се свиват.

# 395
Някой с мнение за:

Благодаря предварително Simple Smile

# 396
В емаг има памперси на промоция.

# 397
  • София
Нямам мнение за посочените памперси. Ние ползваме от раждането само Pampers premium care по ваша препоръка и въобще не съжалявам. Поръчвам ги от емаг - постоянно са на промоция кашона е около 60лв+-. Много са мекички и попиват добре и имат индикаторна лентичка за влага, за да се ориентираме дали има нещо вътре. С времето разбираш дали е пълен само по миризмата дори на напишканите. Съветът ми е да не се презасявате отсега - винаги може да се купят след това още. Първо може да не му понасят добре на кожата, а може и бързо да ги израсте. Аз родих голямо бебе - 3850гр, 54см и изразходи за две седмици около 100 памперса и след това мина на размер 2. Използвах един пакет от 52бр в родилното за седмица и една торта от памперси подарък (в която имаше Pampers premium care и pampers active baby и успях да направя разлика в полза на premium care) и един пакет, от който са ползвани 2бр и започнаха да протичат и мина на по-големите.

# 398
Аз обаче съм с близнаци шанса да ги израстат и да не ги използвам за това е минимален.

# 399
Аз лично виждам голяма разлика в цените, в полза на памперсите закупени от Турция и от тази гледна точка съм взела тези за пробва, като ми се иска да намеря някои, които няма да ни създават проблеми като алергии и т.н., в същото време няма да протичат. Имам кой да ми ги купува от там, тоест не плащам и надценките, които слагат в магазините с турска стока в България. Не смятам, че ще бъдат с нещо по-лоши от тези, които се предлагат на българския пазар, а разликата в цената е драстична.

За сравнение “умните пелени” Pine в България са 36 броя - около 24 лева редовна цена /може би ги има някъде и на промоция/. От Турция ги взех на редовна цена 36 броя - 9 лева.

# 400
Ооо за Турция  няма да коментирам.
Покрай ин витрото ни се отвориха последните години очите за там.
Но не мога да пътувам. Да оставям мъжо сам да пазарува не че е невъзможно...ама 😊

# 401
Аз просто имам възможност, така или иначе доста неща и за вкъщи купуваме от там. Да не каже, че почти не пазаруваме от България, освен основни неща, които ежедневно се купуват. Доволна съм от качеството, доволна съм от цените и в този ред на мисли за бебешките неща също съм се насочила от там да пазарувам. Не само памперсите, живот и здраве след това пюрета и подобни неща са в пъти по-евтини, а има и доста по-голямо разнообразие.  
Надявам се да си намерим подходящи памперси Simple Smile

# 402
  • София
Дрешките също са хубави и много евтини. Освен големите им вериги, които ги има в нашите молове, има и малки магазинчета с дрешки по 20-30 лири.

# 403
Аз като цяло им харесвам дрехите. Като изключим, по-високия клас марки, които купувам от България, защото там са доста по-скъпи и неща, които купувам от Sinsay, Pepco, H&M и Zara - импулсивни покупки без да са ми кой знае колко необходими.. цялото семейство пазаруваме дрехи от Турция. Купих доста бебешки дрешки от там, но съм се поспряла, защото има сладки малки неща на много места, на супер цени, но със сигурност няма да успеем да ги износим, дори купените до момента 😀

# 404
А купувате ли размер 50 за новородени, почнах да пазарувам и нещо се затруднявам, 56 е ясно че повечко ще взема, но за 50 ми е малко тъмна Индия... май трябва да изчакам да видя колко голямо ще стане бебето, макар  че и тези измервания са много на око.

И за чорапките да попитам,  какъв размер се водят тези за новородено, гледах в сайта на H&M но не се ориентирах?

Общи условия

Активация на акаунт