Отговори
# 75
  • гр.Велики Преслав
Благодаря на всички за подкрепата.
Пателина,препоръчвам гръден чай Broncholin,съдържа лайка,анасон,мащерка и др.На нашия Момчил много му помогна-приготвях за целият ден- и вместо вода,подсладен с мед.Ще следя за резултатите от иследванията ви,дано скоро преборите хремата и кашлицата.
Куки,страхотни сте.Сподели тайната-с две малки деца,а изглеждаш толкова свежа.

# 76
Пателина, на мен като бях малка ми даваха против кашлица чай от босилек и мащерка, помагаше ми Simple Smile

# 77
Хей , искаме и ние на срещичка  Flutter
Сега weekend-a ще сме в София .... та аз ще си напиша домашното да ги открия тези Патета къде са .... А ако срещата е на 10ти декември има шанс и ние да се разпишем - на 6ти или на 9ти има детско парти от работата на мъжа ми (Софийския офис) и ще идваме .... та ако е на 9ти  Praynig то на 10ти в 10.30 ще съм в патетата  Hug

Мартеа, на нас педката също ни изписа рибомунил (ама на прахчета), обиколих целия град - ми няма на прахчета... само на таблетки. Та сега ще щурмувам пак аптеките  -  дано да са останали таблетки поне. Само как беше схемата съм забравила.... 4 дни се пие после почивка ... ooooh! ох .. какво беше .... newsm78

# 78
Добрутро!
Пак черпя по кафе!
Теа стана в 6:10, след като снощи си легна в 10:20 Crazy Не му се спи на детето и това си е.

Пламенка, на Теа й давам на хапчета, мъжът ми така беше успял да намери три опаковки и успяхме с първия месец. Теа ги харесва, дъвче ги като бонбонки. Лошото е, че по този начин налита и на други "бонбонки" в блистери, а аз обяснявам ли, обяснявам, че бонбонките ги дава само мама. Разбира се, лекарствата ни са под ключ, досега е налитала само на една опаковка вит. С.

А какво става с капарото за срещата? То май сигурни засега не се събираме повече от 6. Е, то сигурна работа с деца няма де. Та, как ще процедираме?

# 79
За срещата ние сме ОК стига да няма нещо непредвидено.

Сиска ще е супер ако се наканите да стигнете.
Plamenka стиснати палци за офисно парти на 9!

Куки много свежо свучиш!

Да питам мамите, които дават на децата витаминки КИДИ - да сте забелязали вместо увеличаване апетита да спада? Не мога да преценя дали е от два, три дни от както ги започнахме, или си имаше наченки и преди това, но дребния изяжда по 1/2 от порцията си, за останалата част ставам на маймуна... често не успявам изобщо да му я дам.

Весел ден!

странна работа - не ми работи нито болд-а или италик-а, нито смайлита мога да вмъкна.... ни тоя текст не мога да намаля....

# 80
Doбро утро!
Всички порастнали да се чувстват поздравени  bouquet

Куки, направо ми направихте деня с тези чудесни снимки  bouquet. Много сте хубави! Браво на грижовната кака!

Мартеа, радвам се че играта с душ гела има резултат. Мир в банята Peace

Станислава пие по 1/2 литър чай от лайка на ден. Когато кашля, обаче и давам сиропчета- Хустагил с мащерка или Мукоплант с живовлек

# 81
  • София

А какво става с капарото за срещата? То май сигурни засега не се събираме повече от 6. Е, то сигурна работа с деца няма де. Та, как ще процедираме?

Аз утре ще отида да го занеса. Надявам се, че ще дойдат повечко, които в последния момент се решат.

# 82

Аз утре ще отида да го занеса. Надявам се, че ще дойдат повечко, които в последния момент се решат.

Ако искаш да съберем предварително? Кажи ако така ти е по-удобно?

# 83
Ние в последния момент ще знаем дали ще дойдем на срещата. За паричките...ако решите да ги съберете предварително, не знам, това може би ще ни реши проблема.

Гуш, Мартеа, благодарим за предложенията ви. Ако видим зор, ще се възползваме от вас, дано не ви затрудним!

Аз искам да попитам мамите, чиито дечица ползват памперси на Pampers - минахте ли вече на 6-ти номер. Ние още сме на 5, ама все по-често ни пропускат. Пък като опитахме 6-тичките, ми се сториха големи newsm78

Честита годинка и половина на Наско!  bouquet

# 84
Ние още сме с 4 или 4+. 5 са й широки, 6 пък хич не сме провбали още.

# 85
  • София

Ако искаш да съберем предварително? Кажи ако така ти е по-удобно?

Няма пробем - стига да не съм много на "-"   Laughing  няма смисъл да се затрудняваме, достатъчно ми е претоварена програмата, че да се виждаме и за събиране на парите.

Миналата година на коледното парти имахме подаръци, предлагам тази година да не го правим - вместо това да съберем някаква сумичка за ДБМ, кой колкото може 1, 2, 5 лева - децата ни и без това имат много играчки, а с някаква сума ще можем да помогнем на дечица без майки  Sad
Разбира се това е само предложение...Ако не сте съгласни  - ОК 

# 86
Идеята е прекрасна.

# 87
Привет от мен Hug
Скоро не съм се разписвала, но вече съм на линия.Ние приключихме с ремонта и Вали вече има детска стая на която много се радва.
Връщам се да чета назад и ще се включа пак.

# 88
Благодаря за отговорите!   bouquet
Купих чай Бронхолин - дано го пие, че отварата от дюли не я хареса, макар да сложих захар. Той иначе си пие чай от лайка и Бебезан, вместо вода. Давам и Мукоплант, но продължава да кашля...
Мартеа, в аптеките ми казаха че няма внос на рибомунил. Съжалявам  Sad

Идеята на Гуш е чудесна. Подкрепям  newsm10

Ние си имаме забавление - снощи татито донесе един голям кашон и момъка се сдоби с къща - влиза , излиза, затваря вратите, паркира коли и животни...Голяма игра пада, аз - рахат  ooooh!
Друго забавление е ей това филмче с котки . E, само това се гледа - сяда пед монитора и гледа като омагьосан. Като каже "Коти, коти.." и го пускам иначе - рев  Crazy

# 89
Пателина, аз снощи писах,писах и така и не можах да си пратя отговора Sad

Та, на мен като малка ми даваха чай от мащерка и босилек за кашлица- не е лош на вкус и помага.

За предложението на Гуш- напълно съм ЗА.
Аз като гледам Михаела колко играчки има и ме хваща яд- изобщо не си играе с тях, а само конструктора обича Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт