Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да предложите идеи за дизайн на нокти за Великден?
Мога ли да използвам обикновен лак за нокти, докато ноктите ми растат поради онихолиза?
Как да се справя с онихолизата и какви са наличните лечения за нокти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да предложите идеи за дизайн на нокти за Великден?
За Великден можете да изберете дизайн с ефект на черупка от яйце, лакиране на всеки нокът в различни пастелни цветове, цветя, ефект на черупка от яйца, ярки неонови цветове или идеи с точки или дори форми като яйца. Можете да се вдъхновите от различни дизайни, включително точкови ефекти, пастелни нюанси и дизайн с ефект на черупка от яйце.
-
Мога ли да използвам обикновен лак за нокти, докато ноктите ми растат поради онихолиза?
-
Как да се справя с онихолизата и какви са наличните лечения за нокти?
За лечение на онихолиза е от съществено значение да се определи основната причина. Специализирани терапии за нокти, като масла с бизаболол, продукти със заздравител или консултации с професионалисти, могат да бъдат полезни. Някои налични лечения за нокти включват масло от жожоба, продукти с бизаболол и специализирани терапии за укрепване на ноктите.
-
Как мога да премахна неизсъхнал гел от кожата си?
-
Как да създадете ефект на черупка от яйце с обикновен лак за нокти?

Също отново искам да похваля quick gel-a на Nai_S! Аз не се въздържах и си оправих първо здравата ръка със счупенаата лява-еми успях и да изградяя два нокъта. Не е като със здрава и на 100 про най-доброто ми изпълнение, но предвид ситуацията останах очарована! Лесно стана нанасянето предвид, че лакирах с палец и среден, а и не се разтече, което ме удиви! По-сложно ми беше изравняването, но е по-добре от грозно израстнало от март и счупен окът-едва ги изтрях. Та идеята ми е, че след като със счупена лява изградих...хм прилично, то хора със здрави ръце 100 про ще се справят! Дано идържи колкото преходния, че ми предстои пътуване извън бг и ми се ще да съм с маникюр. Прилагам сника на слънце да видите едното флекси(127 мисля беше и за жалост форума пак смаза цвета)-много хубав летен и сочен неон. Довечера ще продълга с другата, стискайте палци да се получи