Всичко за всички марки гел лакове - тема 40

• 41 325
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Изграждане не се маха с киснене, само с пила. Всъщност има гелове,който се разтварят, но аз не съм пробвала от тях. Също така някои марки гел лакове са по упорити при сваляне. При мен например,venalisa и Born pretty много трудно се свалят, докато gd coco и lily cute слизат с поглед(почти). Ел пила за сваляне винаги ползвам на макс скорост и без абсолютно никакъв натиск.

# 106
Аз преди време похвалих една база от Синсей,мисля,че е точно такова телесно,леко розовеещо,но нямам реална снимка. Иначе е ето тази:
https://www.sinsay.com/bg/bg/7645g-30x/lakier-bazowy-si

# 107
Моят нов маникюр. Изграждане с гел на Комилфо, розово на Коди и гел лак с ефект на Молекула.

# 108
Есмералда, много е хубаво 😀
Аз все още имам проблем с ноктите, чупят се постоянно и се разслояват, от месеци съм на заздравител.
Въпреки това си купих цветни бази на Коди и линт база. Чела съм тук, че под тях се слага безцветна, каква е подходяща?

# 109
Есмералда, прекрасен маникюр, както винаги.
За изгаждане с гел необходимо ли е да се минава курс ? Може ли да се закупи свободно на бг пазар, или трябва да съм професионалист, също така какви реквизити са необходими ? Пуснете едно видео с обяснения като за малоумни. Благодаря !

# 110
  • на брега на морето
Наистина прекрасен маникюр, Есмералда! Hug
Амини, сигурно взимаш, но ако не- можеш да си вземеш някакви витамини за коса и нокти, или от групата Б. Hug
Моите нокти също като стигнат до една определена дължина и някой се счупва и ги изрязвам всичките и пак наново. Затова не съм пускала последния си маникюр. Бе със зелено стъкло на БП, никакви декорации, нищо особено. Но не зная от слънцето или морската вода изсветля до такава степен, че сега изглежда, че съм все едно по база( прозрачен лак). За първи път ми се случва такова нещо.
След няколко дена ми се иска пак да си сложа гел Х, и да направя нещо по- атрактивно с ноктите си. Някой път имам 2-3 различни идеи, и накрая не правя нито една от тях. Joy

# 111
Мелина, и аз мисля, че имам някакъв недостиг. Взимам разни неща без особен успех. Не е от гел лака, защото напоследък слагам рядко. Мажа и масла.

# 112
Благодаря, момичета.

Lana Gatto, може да си купиш гел, да. Много марки не изискват сертификат. Достъпни гелове са тези на Клареса, има и в малки опаковки.
Ето клипчета как се прави:
https://youtu.be/WYMdIjPsT7A

https://youtu.be/NkOvexuypnw

Амини, може и само с цветната линт база, на мен ми държи. Направи един тънък слой, изпечи, после направи изравняване с линт базата. Ако не ти държи добре така, пробвай с прозрачна отдолу - линт или каучукова.
За разслояването разбрах, че много добър вариант е IBX терапия, има специална точно за този проблем. Върху нея може да се слага и гел лак.

# 113
Тази техника с полигел ми изглежда по-лесна, но не знам колко качествена https://youtu.be/qQ7EZ-q0pt8. Хич не ме бива с четките за жалост 😃

# 114
Да, точно така - изглежда лесна. На практика обаче изобщо не е и за работа с полигел и горни форми трудно може да се справи човек без ел.пила, за да изглеждат ноктите прилични.

# 115
Есмералда, тази IBX терапия може ли да се прави в домашни условия? Иначе аз си взех и синьо зелени бази освен линт 😉 по-скоро за тях питах трябва ли подложка.

# 116
Мисля, че продават само на професионалисти и след преминато обучение при тях. Но по разните английски сайтове се продават и свободно продуктите, така че има варианти с превозвач до България.

# 117

Мислех да бъде с топ мат ,но с блясък ми хареса повече.Цвета дразнещо прозира ,но на снимка ,а на живо е по хубаво.Ще опитам да задържа повече от 10 дни.

# 118
Здравейте аз току що направих новият си маникюр, не стана особено добре но се възползвах че малкият спи

# 119
Момичета, страхотни са ви маникюрите! Радват ми окото много! Бебешко розовото на Есмералда ми е топ просто! Много харесвам този цвят, а и самия маникюр!
Аз влизам да похваля silcaare flexy-тата! Много приятно се изненадах! Много покривни, а и случих на много готини летни неончета-баш като за сврака като мен! Довечера ще гледам да прикача снимки на мостри. на тях леко прозират, но последните ми мостри са чисто прозрачни, а на нокът са супер при два слоя. Сега остава и да се държат добре Simple Smile Също отново искам да похваля quick gel-a на Nai_S! Аз не се въздържах и си оправих първо здравата ръка със счупенаата лява-еми успях и да изградяя два нокъта. Не е като със здрава и на 100 про най-доброто ми изпълнение, но предвид ситуацията останах очарована! Лесно стана нанасянето предвид, че лакирах с палец и среден, а и не се разтече, което ме удиви! По-сложно ми беше изравняването, но е по-добре от грозно израстнало от март и счупен окът-едва ги изтрях. Та идеята ми е, че след като със счупена лява изградих...хм прилично, то хора със здрави ръце 100 про ще се справят! Дано идържи колкото преходния, че ми предстои пътуване извън бг и ми се ще да съм с маникюр. Прилагам сника на слънце да видите едното флекси(127 мисля беше и за жалост форума пак смаза цвета)-много хубав летен и сочен неон. Довечера ще продълга с другата, стискайте палци да се получи Simple Smile
Скрит текст:

Едитвам с мостри и прилагам снимка на лакчетата подред, кокто са на мострите. Последните 3 са молекула светлоотразяващи. Снимах на сянка и слънце:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 15:19 от karmilla

Общи условия

Активация на акаунт