Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява моракселът?
Как се лекува ларингитът?
Какви са симптомите на недостиг на калций?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява моракселът?
-
Как се лекува ларингитът?
Лечението на ларингит включва почивка, влажен въздух, пиене на топли течности, избягване на дим и други дразнители и прием на лекарства, които лекарят може да препоръча за облекчаване на симптомите. Ларингитът обикновено се лекува с инхалации, лекарства като пулмикорт и други като витамин С, инфлуцид, голансил джуниър за гърлото и капчици макситрол. Важно е да наблюдавате секретите и да предприемате действия спрямо тяхното развитие.
-
Какви са симптомите на недостиг на калций?
-
Какво е грип стоп и за какво се използва?
-
Какво е ларингит?
Детето е болно от миналата събота, т.е вече десетина дена. Първите 4-5 дена сякаш беше супер, давах шуслерови соли и в един момент спрях, защото обикновено следваше подобрение. После секретът се увеличи, започна кашлица с отхрачване, но не притеснително често, реших че се оправя. Миналия път поне след малко кашляне се оправи без да сме правили нещо допълнително. От вчера обаче кашлицата взе да не ми харесва, освен че е влажна, сякаш идва по-отдълбоко. Ще ходим при педиатъра следобяд, но мъжът ми и той е притеснен и сякаш е съгласен да почваме антибиотик... Не знам какво ще изпише, но как да съм сигурна, че наистина сме за АБ, ако все пак ни изпише? Досега до такъв етап не бяхме стигали
Приема се доста тежко всичко, дори и обикновен преглед, а за взимане на кръв... Знам, че това е начинът и...евентуално ще я водя утре все пак, но още събирам кураж...
За мен си също никога не пия сироп за кашлица