Боледуване на децата ни - тема 67

• 37 367
  • 954
  •   1
Отговори
# 240
И ние се обзаведохме с течащ нос незнам дали не го мъчат зъби защото постоянно гризе нещо пък е на 2.6 г

# 241
Съжалявам, Тони Sad( Дано наистина хомеопатът помогне, стискам ви палци. Има ли кой да го гледа като го отпишете? Може да си пуснеш неплатен 2-3 месеца и да видиш дали се разболява толкова често преди да го отпишеш.

Ние...не знам и аз как сме. Снощи вдигна 38 градуса, за такава температура не давам понижаващо, освен ако видимо не й зле, но снощи дадох половин доза нурофен, че се притесних да не вдигне по-висока докато спим. Носът й беше запушен и докато през деня вече криво-ляво успявам да я убедя за по едно пръскане, снощи хич не съдействаше, та се наложи насилствено да й капна Виброцил. Главата й се беше изпотила сутринта... Чудя се дали не е грип или ковид. За ковид имам тестове, чакам да се разсополяви малко и ще я тествам. Но определено пак я удари в носа, чува се похъркване, запушен е, засега не изтича нищо, ама... И те така

# 242
Сякаш е на косъм да вдигне т.вчера към 18 ми се стори топла на челото мерих ами 36.8,каза че я боли корема и искала да ляга,дадох Панадол,влезе в кошарата познайте колко лежа 😄 😉
Днес пак я мерих 35.1
Снощи запушен нос не може да спи капахме ф.р-р ей не става и накрая виброцил.
Та съм на тръни и аз😭 ....Утре я водя на лл

# 243
Барбалена, той живот и здраве на есен на градина ще тругва. Ще видим, няма да го отписвам още, но определено скоро няма да ходи дори да оздрсвее.
Иначе относно гледането, аз работя 10 дена месечно. В дните, в които съм на работа, а той не е на ясла ( което знаете е често 😀), го гледа баща му. Аз просто много си ибичам работата и измолих мениджърката да ми измисли вариант, в който да мога да работя. Но тогава не знаех , че ще сме чак така зле. Та, и тия дни ми идват много, защото пък баща му тогава не работи, ама..поне съм му благодарна, защото ако трябва да напусна съвсем ще се побъркам 😆 аот друга страна пък мужа ми работи за себе си и има много работа. Ама здраво да е детето, ще се оправим. Аз просто много исках да е сред деца, харесва му на яслата Sad

# 244
Toni1189, къде е този класически хомеопат, сподели после дали има ефект от там. Вие реално не пуснахте секрет и пробвахте с макситрол и сега съвсем не знаете какво има в носа. А за секрет ще ви трябват поне 5-7 дни след макситрол, за да е реален.
При нас както знаете, ларингита отиде на ангина на ден 7, лекувахме 7 дни с антибиотик,слагахме и капки за стрептокока различни и аз си я задържам вкъщи уж да се стабилизира след терапията. От 15-ти не е била на ясла.

# 245
Пак ми се видя топла меря -36.9
Чудя се дали не е от зъб 🙄уж топла, а няма особено висока

# 246
Toni1189, къде е този класически хомеопат, сподели после дали има ефект от там. Вие реално не пуснахте секрет и пробвахте с макситрол и сега съвсем не знаете какво има в носа. А за секрет ще ви трябват поне 5-7 дни след макситрол, за да е реален.
При нас както знаете, ларингита отиде на ангина на ден 7, лекувахме 7 дни с антибиотик,слагахме и капки за стрептокока различни и аз си я задържам вкъщи уж да се стабилизира след терапията. От 15-ти не е била на ясла.

Аз точно за вас си мислех днес, как е детенце?
Точно, Димитрова. Сега не знам какво има в носа… обаче и не искам да знам. Ами във Варна в тази хомеопат (ка) 😀 Не искам да ми е надежда ама се усещам как започвам да се надявам….
Мими, и Дани все ми се струва топъл, а няма Т. Споко.

# 247
Toni1189, от някъде от 25.04 няма вече никакви симптоми на болест. Изкашля за 10-тина дни всичко от ларингита, като включихме антибиотика, след първата вечер спря да вдига температура, а сополите при този вирус продължиха 7-8 дни, т. Е. До 23-ти бяха приключили. Обаче аз, така на всеки вирус си я държа след това някой ден вкъщи.

# 248
Скрит текст:

Точно, Димитрова. Сега не знам какво има в носа… обаче и не искам да знам. Ами във Варна в тази хомеопат (ка) 😀 Не искам да ми е надежда ама се усещам как започвам да се надявам….

Може ли да ми кажете кой е хомеопата? И ние сме от Варна Simple Smile

# 249
Скрит текст:

Може ли да ми кажете кой е хомеопата? И ние сме от Варна Simple Smile

Др. Ева Христова. Надявам се да ни помогне ☘

# 250
Аз съм ходила за себе си веднъж при Ева Христова и не беше моя човек, но може да се е променила вече или да е добра в лечението на деца. Хареса си съвсем друг проблем, от този, за който отидох и реши да се занимава с него. Отделно, че поне 5 пъти ми натъртваше кое колко струва, колко ще ми струва да и звъня по телефона за консултация. Дъщеря ми я водихме в началото на годината при Калушева и честно казано и тя не можа да ме спечели. Отидохме заради повтаряща се уроинфекция, която вече бяхме овладяли, но не искахме да се случва отново. Изобщо не я вълнуваше уроинфекцията, а другите неща, от които е боледувала - хреми, ларингити и т.н. и беше видимо недоволна, че водя здраво дете, т.е. няма кашлица, хрема. Така нареченото интервю ми се стори твърде кратко и повърхностно, изписа и два вида гранули без да конкретизира колко време да ги приема и накрая ни изпрати с думите "айде като се разболее ми я доведи и ще видим".
Повече не я заведох и някак си ми остана едно неприятно и скептично усещане. Ползвам доста хомеопатични лекарства, но в общи линии тези, които са масово известни на пазара.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 20:54 от Applegarden

# 251
Аз съм ходила за себе си веднъж при Ева Христова и не беше моя човек, но може да се е променила вече или да е добра в лечението на деца. Хареса си съвсем друг проблем, от този, за който отидох и реши да се занимава с него. Отделно, че поне 5 пъти ми натъртваше кое колко струва, колко ще ми струва да и звъня по телефона за консултация. Дъщеря ми я водихме в началото на годината при Калушева и честно казано и тя не можа да ме спечели. Отидохме заради повтаряща се уроинфекция, която вече бяхме увладяли, но не искахме да се случва отново. Изобщо не я вълнуваше уроинфекцията, а другите неща, от които е боледувала - хреми, ларингити и т.н. и беше видимо недоволна, че водя здраво дете, т.е. няма кашлица, хрема. Така нареченото интервю ми се стори твърде кратко и повърхностно, изписа и два вида гранули без да конкретизира колко време да ги приема и накрая ни изпрати с думите "айде като се разболее ми я доведи и ще видим".
Повече не я заведох и някак си ми остана едно неприятно и скептично усещане. Ползвам доста хомеопатични лекарства, но в общи линии тези, които са масово известни на пазара.

Ох 😵💫😵💫 нот гуд.. ще видим какво ще стане. В други ден сме при нея 🙏

# 252
Имайте предвид, че хомеопатията не действа от един път. В началото, когато щерката започна да посещава хомеопат си я водех паралелно и на педиатъра за да се застраховам, понеже не вярвах много много на този вид медицина, пък и тя беше на 1.8г и не можеше да си каже какво я боли, а и при нея много бързо едни сополи се превръщаха в бронхит. Много познати се отказват още след първото боледуване затова си позволявам да се включа. Ако не беше мъжът ми, може би и аз щях да се откажа, но съм му благодарна че ме натисна да продължим и след известно време се напаснаха нещата.

# 253
О, напълно съм съгласна. За хомеопатията си трябва търпение и постоянство, но просто аз до момента не можах да намеря нашия човек. Някой, който да ми вдъхне кураж, че има и друг вариант и някак да приема детето като индивидуален случай, а не като 90лв. за 30 мин., хайде следващия и до скоро.

# 254
Аз с малко по - различно питане, ама всички се сблъсквате с бактериите на децата. Някой да си е изследвал и собствен секрет след това (на мама и тати). Имам съмнение, че и аз имам бактерия (естествено не лекувана все още). Февруари изкарахме заедно един от вирусите, след това при нея лекувахме стафилокок. Е, от тогава имам секрет в носа, не тече, не е жълт, ама го имам. В средата на март се разболях от следващия неин вирус и оттогава при всяко падане на имунитета ми се зачервяват нежните дъги (визирам край на цикъл). Мисля си, че е възможно да съм си налепила и аз стрептокок, стафилокок, мораксела. Просто не ме атакуват. И реално нея я лекувам, ама и аз ако нося, какво правим.

Общи условия

Активация на акаунт