Боледуване на децата ни - тема 67

• 37 394
  • 954
  •   1
Отговори
# 255
Ние я заведохме на година и 4 за първи път на хомеопат вече почти година ще стане (другия месец-май)
Просто влезе в лоша серия 2021март Аб,април т,май пак Аб и си викаме не може така.....🙁
И според вас колко време или след колко изписани лекарства от хомеопат трябва да има за да се появи действие.
Нашата всичко си пише на рецептата по колко броя гранулки на ден,общо колко дни и т.н.

# 256
Димитрова, моя мъж лекува заедно с Дани стафилокок. Ами да ама пак има сега… няма оттърване от тия бактерии. Дори мъжа ми уж го махна и след няма месец - айде пак, не знам.
Иначе за хомеопатията, не знам. Знам, че класическите не смесват различни видове гранули, а изписват само едно лекарство. Аз и такъв исках, не искам да смесва 5 неща. Спряла съм даже вече всичко, което пиеше - сиропа за имунитет и т.н. Защото всичмо това пречи на хомеоптията да се усвооява. Само ШС си давам, но те са съвместими. Подготвям се преди прегледа 😀 Днес резервирахме почивка за Пампорово, за края на Юли. За 7 нощувки, живот и здраве. В един хотел, точно до борова гора. Буквално сгушен в нея. Един доктор ни препоръча Пампорово при проблем със сливицата и имунитета. Ако не друго - поне ще ск направим една разходка. Живи и здрави да сме Simple Smile

# 257
Димитрова, ние не сме се изследвали с мъжа ми, но съм сигурна, че и двамата сме лепвали от нейните бактерии.
И аз правих супер проучване на хомеопатите във Варна, Калушева уж също се води класически хомеопат, но беше изписала 3 вида гранули на детето. Нямах рецепта, сложиха ми ги в пакетчета там на място, написаха ми кое по колко, но не и за колко време. В крайна сметка третото изобщо не и го дадох, а първите 2 и ги давах 3 месеца, но аз така и не разбрах какъв точно ефект се очакваше да имат, защото нищо не се случи. От декември до март я мъкнах на каквито се сетите лекари заради един бронхоспазъм в края на ноември. Алерголог, педиатри, УНГ, хомеопат и никъде нищо не излезе като проблем. Без алергии, без увеличена трета сливица, просто отива за 2 дни на градина и оттам насетне картинката е ясна.

# 258
На нас ни изписват само по едно лекарство. Само при остри случай са ни изписвали по две, които да редуваме през 4 часа и то най- много за 2 дни, за да види на къде отива лечението. Аз съм хванала, че трябва до третия прием на лекарството да има подобрение на детето, ако не и звъня или се виждаме, според зависи какво ми е казала. За мен е изключително важно, че винаги си вдига телефона, без значение дали е почивен ден ( винаги някой от двамата се разболява по празниците или в петък след градина).

# 259
От уж лека хрема и нищо и никакъв сопол такава кашличка се появи през ноща че до 5 не сме спали а уж легнахме спокойно ...интересува ме заразен ли е алергичния ларингит ?

# 260
От уж лека хрема и нищо и никакъв сопол такава кашличка се появи през ноща че до 5 не сме спали а уж легнахме спокойно ...интересува ме заразен ли е алергичния ларингит ?

Дани като беше с ларингит, докторката ми каза че ларингита е вид усложнение от вирус.

# 261
Ние изкарахме точно ей този ларингитен вирус. От много лека хрема, за 24 часа, стана ларингит. Дежурната педиатърка ми каза, ооо, това е алергичен ларингит от полените навън. Като пуснахме обаче ЦРП, никаква алергия не е. За да докажете алергичен ларингит, црп-то и левкоцитите трябва да са в норма. Ако ЦРП-то е високо си е вирус и да, заразен е. Но е детска болест, макар нашата да се усложни след 7-мия ден, ние с таткото не го уловихме.

# 262
Защото бяхме в контакт (3дни )с дете с алергичен ларингит който не бил заразен така твърдеше майката и се чудя дали не ни лепна нещо ...в момента от както е буден прокашля веднъж нищо общо с кашлицата от през ноща ...

# 263
На нас ни изписват само по едно лекарство. Само при остри случай са ни изписвали по две, които да редуваме през 4 часа и то най- много за 2 дни, за да види на къде отива лечението. Аз съм хванала, че трябва до третия прием на лекарството да има подобрение на детето, ако не и звъня или се виждаме, според зависи какво ми е казала. За мен е изключително важно, че винаги си вдига телефона, без значение дали е почивен ден ( винаги някой от двамата се разболява по празниците или в петък след градина).
Също и при нас така макс 3 дни от едно,ако не се оправи се чуваме по тел за друго,вдига телефона или по -скоро след работно време ми звъни тя.
Бяхме до лл леко червено гърло ами то това гърло винаги офф,после ходихме да даде секрет,много слуша❤️ горкото вече има опит,излиза и вика на бабите няма нищо страшно,вече мина 😁
Ще споделя после резултата....

# 264
Момичета, какъв е този мистериозен хепатит. Четохте ли за него? Вашите педиатри какво казват по въпроса? Направо настръхвам

# 265
Бактериите и вирусите ми стигат + ковид, за да мисля и за мистериозния хепатит. Каквото такова.

# 266
Бактериите и вирусите ми стигат + ковид, за да мисля и за мистериозния хепатит. Каквото такова.

Абсолютно. Неспиращия сопол е заел целият ми мозък.

# 267
  • София
Момичета, какъв е този мистериозен хепатит. Четохте ли за него? Вашите педиатри какво казват по въпроса? Направо настръхвам
А той от кой тип е,аз съм се филмирала,защото предишната педиатърка на сина ми,беше объркала нещо с ваксините (две Хексацима и три Пентаксим има комбинации и една от родилното където е) и после като смених педиатъра ми бяха казали,че не е зле да пусна едни антитела.Но те са с венозна кръв и венозна кръв на малко дете не ми се мисли как се взима,та не съм пускала антитела и сега ме гложди доколко е защитен.
Изобщо този хепатит от кой тип е,ясно ли е,ваксини помагат ли?

# 268
  • София
В задължителният ваксинационен календар е заложено ваксшнирането срещу хепатит Б. В препоръчителния е ваксинипането срещу хепатит А.

# 269
  • София
В задължителният ваксинационен календар е заложено ваксшнирането срещу хепатит Б. В препоръчителния е ваксинипането срещу хепатит А.
Да,синът ми има тази от родилното и после две Хексацима (шествалентни),в които го има включено и останалите му са петвалентна (в които го няма),просто оцелихме един момент,в който хексацимата изчезна и слагаха  на децата от Пентаксим и то стана манджа с грозде.

Общи условия

Активация на акаунт