Аранжиране на маса - 8

• 89 969
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Австрия
Честита баба Марта, момичета! Здраве, късмет и радост пожелавам Hug

Всяка година слагам една бяло-червена карирана покривка и червени чинии, така че.. нищо ново всъщност нямам за показване.. Важното е, че тачим и се радваме на празника Heart Eyes

# 136
  • Австрия
Всичко най-хубаво за празника, мили момичета!
Все така по женски силни, творчески настроени и очарователни
Hug

8März23TD2a by Dimitrana S, auf Flickr

# 137
  • Австрия
Пролет е вече Grinning

Frühlinsbeginn23_1а by Dimitrana S, auf Flickr

..иии.. трети последователен пост в темата Satisfied Прилича на монолог, нали? Sorry - няма повече! Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе, да: съжалявам, че темата замря Smirk

# 138
Скоро ще се оживи, малко остана до Великден

# 139
Моля те, DimS, не спирай! Такова вдъхновение са масите ти за мен, а, сигурна съм, и за другите следящи!

# 140
  • в сърцето на един мъж...
Ох, колко е свежо, DimS!

Аз скоро не съм посрещала, не съм правила нищо, а и не е имало повод.  Sad

# 141
  • Австрия
Скоро ще се оживи, малко остана до Великден

Дано Hug

Моля те, DimS, не спирай! Такова вдъхновение са масите ти за мен, а, сигурна съм, и за другите следящи!

Благодаря за добрите думи, Алиса! Ами, не... не спирам да застилам масата у дома, сменям подредба поне веднъж в седмицата. Доставя ми голямо задоволство. Не винаги имам условия и време да снимам, но и не показвам всеки път..  не ми се ще да прекалявам с публикациите. Съзнавам, че имам доста повече прибори, посуда и текстил от средностатистическото домакинство. Ясно ми е, че при ограничено пространство за съхранение и наличието на 2 сервиза и 4 покривки, е трудно осъществяването на разнообразие в аранжирането на масата и че основно за празници човек инвестира в нещо ново, било то цветя, свещи или салфетки.. но аз наистина се радвам на участие и снимки в темата Heart Eyes И очаквам Hug Липсват ми Криси и Чопи, СкайБлу и прекрасните снимки на Г-ца Д... Karmiel, Инчхай, Горгонзола, Дани, Дечи.. да не говоря за основателите и други списващи (Нати, 7no6ti, Данчика, Митонела, This_season, tunata..) в темата, които прекратиха участие.. Благодарна съм на Мила, Алиса, skk07, Tari, Гея, Fatalina (със сигурност в момента забравям някого Flushed) и ви очаквам отново скоро Hug

На всички желая здраве и късмет, повече свободно време, творческо вдъхновение и усмивки Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 20:34 от DimS.

# 142
Аз да наруша монолога и да кажа, че е истинско удоволствие да гледам снимките ти Димси даваш чудесни идей. Аз наистина нямам време да снимам ( върнах се на работа и детето което явно в яслата пази приличие, а вечер е като отвързано 😂) Наслаждавам се на вашите красоти. Ще чакам с нетърпение празничните почивни дни за Великден за да си наредя красотите, който купих лятото 😊😊😊. Ще ги споделя и ще им мисля приложение. Поставките за свещи идеално пасват за стойки за яйце Simple Smile

# 143
  • Sofia
JustMila, и аз имам от тези, ама вече две години ги ползвам и почват да ми омръзват.
Сега съм в период на изясняване на цветовата концепция за този Великден, имам вече някои идеи.

DimS., и да не публикувам, чакам с голям интерес твоите аранжировки - за мен са неизчерпаем източник на вдъхновение (и малко завист за наистина завидната колекция от съдове и текстил - това в рамките на шегата Laughing).

Аз нямам много сервизи, особено пък прибори, затова разчитам на друга декорация, за да разнообразявам масите. Важното е да доставя удоволствие!

# 144
За да не си срамува да качва ДимС, понеже са полезни - ето и нещо скромно от мен Wink
Днес ми пристигнаха зелените подложки за сервиране, така че реших да открием пролетта. Алкохол не пием, когато сме си само семейството, подложни чинии също спестих, но се надявам да ви вдъхне малко настроение и на вас.

# 145
  • Вила Великула
Една семпла маса от мен по повод годишнина от сватбата ни.

# 146
От мен малко от последното събиране, обаче все е с храната Blush

# 147
  • Австрия
Мила, разкошни са кокошчиците! В здраве и с усмивка да ги сефтосаш Grinning

Аз нямам много сервизи, особено пък прибори, затова разчитам на друга декорация, за да разнообразявам масите. Важното е да доставя удоволствие!
Абсолютно! Hug

изясняване на цветовата концепция за този Великден, имам вече някои идеи

Разпали любопитството ми, Тари! Очаквам с нетърпение и интерес Blush

Идея за Великден още нямам оформила се в главата ми, а наближава време.. и тъй като почитаме и Ostern, и Великден.. хм, трябва да се замисля вече.. Чудя се яйцата ли да избера най-напред (и тази година няма да боядисваме, готови ще взема) и с тях да съобразя останалото или обратно? Както се случи най-вероятно: празниците са два Satisfied

Много добре лежат подложките за чиниите и чашите, Алиса, комбинацията е много сполучлива, а лаленцата са последният точен щрих за ведро настроение, свежест и уют на масата Heart Exl

Честита годишнина, Пипилота! Фрезиите са прекрасни (любимите цветя на майка ми) - като пламъци са!  Heart Eyes Внасят чуден завършващ акцент! Нека и в брака ти винаги да гори огънят на любовта и да топли семейството ти с пламъците на обич, разбирателство и сплотеност!

Еееех.. тези дълги маси.. Yum Радват се на разнообразието от тишльойфери и място за украса по дължина - много ми допадат снимките, Гея, харесва ми пролетния чар на масата ти и цветовата комбинация, вдъхновяваща е:

2503bunt_2a by Dimitrana S, auf Flickr
Дъждовно и свъсено е времето, за това светлина на свещи по време на вечерята няма да е лоша идея Wink

2503bunt_1a by Dimitrana S, auf Flickr

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 16:55 от DimS.

# 148
Благодаря ти, Дими, отново си направила страхотно съчетание на цветове! Heart

# 149
Мила, разкошни са кокошчиците! В здраве и с усмивка да ги сефтосаш Grinning

Абсолютно! Hug

изясняване на цветовата концепция за този Великден, имам вече някои идеи

Разпали любопитството ми, Тари! Очаквам с нетърпение и интерес Blush

Идея за Великден още нямам оформила се в главата ми, а наближава време.. и тъй като почитаме и Ostern, и Великден.. хм, трябва да се замисля вече.. Чудя се яйцата ли да избера най-напред (и тази година няма да боядисваме, готови ще взема) и с тях да съобразя останалото или обратно? Както се случи най-вероятно: празниците са два Satisfied

Много добре лежат подложките за чиниите и чашите, Алиса, комбинацията е много сполучлива, а лаленцата са последният точен щрих за ведро настроение, свежест и уют на масата Heart Exl

Честита годишнина, Пипилота! Фрезиите са прекрасни (любимите цветя на майка ми) - като пламъци са!  Heart Eyes Внасят чуден завършващ акцент! Нека и в брака ти винаги да гори огънят на любовта и да топли семейството ти с пламъците на обич, разбирателство и сплотеност!

Еееех.. тези дълги маси.. Yum Радват се на разнообразието от тишльойфери и място за украса по дължина - много ми допадат снимките, Гея, харесва ми пролетния чар на масата ти и цветовата комбинация, вдъхновяваща е:

2503bunt_2a by Dimitrana S, auf Flickr
Дъждовно и свъсено е времето, за това светлина на свещи по време на вечерята няма да е лоша идея Wink

2503bunt_1a by Dimitrana S, auf Flickr
здравейте, искам да попитам вазата откъде е закупена, много ми харесва. ☺

Общи условия

Активация на акаунт