Знаете ли кого видях - 40 тема

• 106 334
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Щото всичките ѝ бивши мъже се изпожениха и си направиха още деца...

# 616
  • Great Britain
Браян Адамс и сие.

# 617
  • София

Тъкмо се идех може ли и така?
Дийн Броуди и сие.

# 618
Явор Бахаров с едно ултра зло куче в Сапарева баня. Той и другарчето му се хилеха като...

# 619
  • Бургас
Днес сутринта в сутрешния полет Виена-София, Петър Величков (половинка на Вики от Мастило) с двете щерки. Много сладки деца и приятно грижовен баща. Много ми е хубаво да срещам такива хора: възпитани, тихи и с европейско излъчване.

# 620
Днес сутринта в сутрешния полет Виена-София, Петър Величков (половинка на Вики от Мастило) с двете щерки. Много сладки деца и приятно грижовен баща. Много ми е хубаво да срещам такива хора: възпитани, тихи и с европейско излъчване.

Имала съм пряк контакт с Вики. Тя също е този стил, като половинката си.

# 621
Мартин Карбовски, бях забравила за него. С какво се занимава сега, някой знае ли?

# 622
  • софия
С платена проруска "журналистика".

# 623
Златка Райкова в парк Студентски, с детенцето и приятеля й и още някаква жена с дете. Мъжът се занимаваше с детето на батутите, Златка си говореше с другата жена. Съвсем прилично си изглеждаше с бял анцунг, дребна, хубава е, нищо общо с последните й снимки на които съм попадала. Не се натрапваше.

# 624
Папи Ханс с приятелката му Сара Драгулева търсеха кафе, където да се плаща с постерминал.
Около Орлов мост, в уличките.

# 625
Даниел Лорер пред ВИНС Варна, носеше рекламни материали на Промяната. Беше доста неориентиран пешеходец, ще пресича, няма да пресича......

# 626
  • на последния етаж
Александър Ненков на стадиона, Поли Златарева.

# 627
  • София
В заведение на Витошка видях Стоян Михалев, ген. Атанасов, Георги Ганев и още няколко човека (явно свързани с ДБ), носиха книгата на Иван Костов, на която вчера и беше премиерата. Генерал Атанасов много дребен на живо, мислех, че е малко по-висок.

# 628
  • софия
Вчера привечер журналиста Слави Ангелов на Аксаков.
Тази сутрин Юлиян Вергов в 8:30 беше седнал в ресторант Градски легенди, не мислех, че отварят толкова рано.

# 629
  • София
Яна на Петко видях днес, има страхотно тяло, по-грациозна и слаба е отколкото на снимки, а и доста висока. Хареса ми много, без грим, изглежда чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт