Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 419

• 29 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 615

Филмът е страхотен!
Енгин и Толга прекрасен тандем!
Друго си е да гледаш и да четеш български буквички - още веднъж огромни благодарности!

Всеки който го изгледа ще си направи самичък своите изводи за поставените проблеми.
Какво ми направи на мен впечатление - ще сложа и няколко снимки.

Първо - чест е да си войник /аскер/ и всеки, който е отслужил придобива един друг социален и обществен статус.
Второ -  темата за войната.
Трето - посттравматичният стрес. Последиците и справянето. Помощта от любимите хора.
Четвърто - отношението към жените/дъщерите.
Пето - истинското приятелство.
Шесто - истинската любов.
Седмо - здравето не се купува с пари, но с тях можеш да си купиш по-добро здравно обслужване.
Има и още, и още.
Например - символът на знамето. 

# 616
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=1iBa_xzxK0o

Дисни го пуснаха и в youtube канала си. Пише:
Колко далеч бихте отишли, за да оцелеете?
"Бягство" идва в Дисни на 14 юни.

# 617
  • Стара Загора

Филмът "ЛЕК ПЪТ" с български субтитри.
Превод и субтитри Barisea, с благодарност.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239383%2F983558b1 … pl_wall_223680451

И тук: https://archive.org/details/bg-srt

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/__bg_srt.mp4-iEGKh8MQIgEtej7I

Ще подам и още линкове за гледане.

Благодаря за превода ! Започвам да го гледам.

# 618

Фотоапаратс и куклата, закачена за раницата

# 619
  • Пловдив

Енгин и Арас Айдън. Арас май ще играе персонаж от терористите.
Дано пък помогне с идея на кореспондента ни. Преди дни гледахме сватбата на Арас.

# 620

Йомер Дурак  добре се грижи за момчетата.

# 621
Добър ден момичета.

Изгледах този дългоочакван филм, благодаря за възможността на Марианка и Барисеа за превода.

Това е прекрасен филм за приятелството! Силен филм,както и играта на Енгин и Толга е силна.Има много моменти,които те карат да се притесняваш.Един поглед на Салих,отправен към жена му, струва нещо. В него има болка и надежда, че тя ще му помогне да живее. Филмът е отличен, а Енгин е талантлив майстор на прераждането!
Турския капитан Салих,  не може да остави миналото зад себе си и все още е в капан в паметта си, търсейки отговори.
Героят буквално страда от посттравматично стресово разстройство, разстройство на паметта, дългосрочна депресия, тревожност и ретроспекции, може да изглежда като чудо
Оновната идея на филма е : животът трябва да продължи и не бива да се вкопчваме в миналото, защото може да преодолеем всякакви трудности, и винаги има причина да  вярваме в живота.

Пенсиониран военен пътува до Далян, за да попречи на любимата на своя приятел да се ожени за друг. Пътуването е помрачено от горчивината на загубата и спомените за трагедията в битката

За мен ази сцена е най вълнуваща.  Как го удари по лицето, наистина! Сякаш тя събуди Човека в него! Тя го обичаше и искаше, разбираше, че само един нов израстък на живота - зачеването на дете - може да го изведе от такова дълбоко, трагично, унило състояние. Да, наистина, тази Жена е светица!

Мисля да го изгледам още един път .много ми харесва.

# 622
  • Пловдив

Капитан Салих оздравя. В края на филма, пътувайки по реката със сина си, той погледна прасковите градини и този път приятелят не се появи.
Има много моменти за споделяне, кой как ги е разбрал, но времето е пред нас за това.

# 623

Току що публикува Енгин тези снимки в ИИ,и написа "Една  Бягство история на ръба на живота!

# 624
  • Стара Загора

Капитан Салих оздравя. В края на филма, пътувайки по реката със сина си, той погледна прасковите градини и този път приятелят не се появи.
Има много моменти за споделяне, кой как ги е разбрал, но времето е пред нас за това.

Изгледах го. Наистина накрая те разплаква. Филм за приятелството,за войната,за тежката загуба,която не можеш да приемеш, за чувството на вина. За любовта,за бащинството и да намериш смисъла да живееш,но никога няма да забравиш.

# 625
Емоционален,затрогващ,дълбоко чувствен филм!Изигран перфектно от Енгин и Толга.
Филм,който който повдига въпрос-имат ли нужда от лечение,войниците пострадали по време на военна служба!И вписването им в обществото след преживяна трагедия!Вчера ви казах,Феноменален Енгин!Играта му с очи ,пълни с болката от прежинянато.Ненадминат е! Така го пресъздава ,че те стиска за гърлото от вълнение!Все едно си на негово място!
Вълнуващ филм!

# 626

А тази сцена с птицата много ме натъжи, той искаше да й даде живот, но  веднага беше убита пред очите му! Колко ужасно! И тогава той я  носше навсякъде със себе си .Имам чуството, че тя е олицетворение  на Керим...

# 627
  • Пловдив

https://twitter.com/engingreekfc/status/1529819357613854721

Реклама Енгин - Шел.
Ще се побъркаме от това, онова... Ама супер е.

За освежаване.

# 628
# 629
  • Пловдив

Журналистката Селале Кадак разговаря с Енгин. Очевидно ще има интервю в Shell.
Написа в сторито си: Снимките ни ще започнат скоро с много популярен гост, който има най-много фенове в Турция.

Не можем да се оплачем.

Общи условия

Активация на акаунт