Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 419

• 29 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Момичета Two Hearts
Аз съм в момента на работа, но се сетих нещо за филма.
Имаше един кадър / някъде почти в края/ където Салих беше с лодката и сина си. Дадоха едни скални руини и си мисля, че точно те бяха същите от една снимка на работещите върху  " ДП" сценаристки.
Беше май някъде около Мугла.

# 631
  • Пловдив

"Бягство", трейлър 3 с бг субтитри.
Превод и субтитри Barisea, с благодарност.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239385%2F9beda2a6 … pl_wall_223680451

И тук: https://www.videoclip.bg/watch/1512128_byagstvotrailer3

И тук: https://archive.org/details/trailer-3_202205

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/_trailer3.mp4-mPKbLp0icUWfe0kM

За добро утро още една снимка от очакваното интервю.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 07:12 от mariana51

# 632
Добро утро с разкошната музика на Тойгар Heart Eyes

Yolun Açık Olsun " Abi de Sen Bana "/ако не бъркам "Батко,ти ме повика"/

Благодаря за превода на трейлъра Purple Heart

За Бягство -  мисля,че ще спасяваме Зейнеб и другия младеж - момчето от Опасни улици, на Хюсню син Grinning

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 08:24 от araselia

# 633
Добро утро!
Благодаря за превода!:heart:
От обикновен репортер Мехмед,ще мине в редиците на лошите да спасява своите другари! Така аз разбрах от трейлъра!Много динамика и напрежение ще има!
Момичета,:heart:,още не мага да се отърся от капитан Салих!Такъв завладяващ и сърцераздирателен образ е направил Енгин!
А образа на военния кореспондент сигурно ще ни хвърли в "кереча"!
Хубав ден на всички,и ще си чакаме още изненади!

# 634

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и усмихнат ден! Още повече, че е петък и следват почивни дни!

# 635
  • Пловдив

Гледайки трейлъра, оставам с впечатлението, че Мехмет/Енгин няма да бъде хванат от терористичната група.
Но някой ще му помогне, май героят на Арас и ще има нова самоличност - момент с лична карта от трейлъра.
И ще организира спасението на групата...
Измислих го...

# 636
Енгин и той публикува в ИИ,трейлъра на Дисни+!

# 637

Мощна реклама правят Дисни+
Нетфликс минаха почти без такава, но пък филмът се гледа с превод вече почти навсякъде. Ние го имахме на български на третия ден след излизането му. Всеки си го има на компа и може да си го гледа колкото и когато си поиска.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 12:44 от Марта_49

# 638
Изгледах филма, днес не съм на работа. Още веднъж благодаря за превода .

Посмях се, поплаках си повече Sob  Може би и заради музиката, комбинацията Енгин, Толга и Тойгар ме разби Слагам  в спойлер размишленията си ,за тези които не са гледали да не издавам

Скрит текст:
Моите извинения към капитан Салих, но сърцето ми остана с Керим Broken Heart. Много, много ми хареса Толга, може би защото го и гледам за първи път. Какви топли очи, ух как играе с тях и той - светят от радост, блестят със сълзи.А усмивката му е толкова лъчезарна, не можеш да не се усмихнеш. Но и много харесах неговия герой и приятелството му  с капитан Салих. Той беше единствения му приятел...успял да пропука бронята му, и го изгуби Cry

Много хубав филм, много красиви пейзажи.

И накрая , пак, абсолютно съм против всякакви войни и оръжия, нищо не оправдава загубата на един човешки живот за някаква политическа кауза, толкова е жестоко и безмислено, съсипват се животите и мечтите на толкова хора. Керим умря, родителите му останаха без син, Елиф без любим. Капитанът без крак, но пък с късмета до него да е безрезервно обичаща го жена и вече син.

Четвърти ден номер 1 в Турция, напълно заслужено

Миризмата на портокали

# 639
  • Пловдив

На въпрос на журналиста Съна Колоулу към сценариста на сериала "Бягство" Али Доанчай, относно сюжета и събитията, казва:
Мощна история, която излиза от нас. Написах мечтата на Енгин.

# 640

Използвах следобяда  да взема малко цветя за околоблоковото  пространство, макар че върху част от вече разсадените и тръгнали цветенца един съсед вчера си стовари дървата.
Ама  "луд умора нямал" както се казва, така че отивам да поправям  щетите и да посадя няколко пъти  повече.

# 641
  • Пловдив

Ееее, нова снимка.
Да я разконспирираме...

# 642
Днес е много активен Енгин!
Така ни разглезва, че утре пак ще искаме да пусне нещо от ИИ.И той публикува новото видео от кампанията на Шел!

# 643
  • Пловдив

Днес е много активен Енгин!
Така ни разглезва, че утре пак ще искаме да пусне нещо от ИИ.И той публикува новото видео от кампанията на Шел!

https://www.instagram.com/p/CeEQLARIXv6/

Да и написа в инстаграма си:
Подобно на жените от Ballica Village, които винаги са напред, хиляди жени работят рамо до рамо, казвайки, че няма жена или мъж в професията. Защото всички имаме право винаги да бъдем напред.

Заглавия в пресата - подбрах 2.

* https://seriesturkish.com/the-new-trailer-for-engin-akyureks-kac … tm_medium=twitter

Пристигна новият трейлър за сериала Kaçış/Бягство на Енгин Акюрек, вълнението се увеличи!

Феновете на Енгин Акюрек са много щастливи тези дни. Защото успешният актьор е пред феновете си с филм и сериал. Докато обратното броене продължава за поредицата Kaçış (Бягство) на Енгин Акюрек, която ще се срещне с публиката в Disney Plus, новата промоция увеличи вълнението.

Обратното броене продължава за новия сериал” Бягство” на Енгин Акюрек, който има огромна фен база не само в Турция, но и по целия свят, след успеха на сериала „Мръсни пари и любов”. „Бягство”, първата турска продукция на Disney Plus, ще се срещне с публиката на 14 юни, деня на откриването на платформата.

Феновете на Енгин акюрек бяха много развълнувани, когато за първи път се появиха новините за „Бягство”. Снимките и първата промоция през последните седмици засилиха вълнението. И накрая, поредната промоция за сериала „Бягство” доведе до пик на вълнението на феновете на Енгин Акюрек.

* https://televizyongazetesi.com/engin-akyurekli-kacis-dizisinden- … tm_medium=twitter

Пристигна новият трейлър на поредицата Енгин Акюрек Escape! Вълнението нарасна до небето!

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 21:28 от mariana51

# 644

Момичета Two Hearts
Аз не мога да превеждам, но четох преведени турски коментари за филма на страницата на Engin Akyurek Georgian Fans. С автоматичния гугъл преводач се разбира прекрасно.
Чисто и просто копирам преведените коментари. Някъде може да има двусмислие, защото е гугъл преводач.

Да съберем коментари от турските зрители:
📌 #YolunAşkOlsun е в Netflix. Видяхте ли го вече?
Аплодисменти от мен за този, който е играл в този филм и който е направил този филм. Това е толкова страхотен филм!
Енгин Акюрек и Толга Сариташ направиха всичко реалност във филма. Отлична режисура, фантастична музика също..
📌 #YolunAşkOlsun е най-добрият филм, който съм гледал по Netflix напоследък. Има толкова красиви детайли, че всеки кадър те удря като шамар в лицето. Дори след края на филма няма да можете да преодолеете ефектите му.
Гледайте и го накарайте да гледа.
📌 Пътуването на капитан Салих в спомените, мечтите, настоящето, трамваите, свързани с Керимтан... Издръжливостта на Дуйгу да върне Салих. Гледал съм един много ефективен филм, който прочиства и сърцето и ума. Благодаря на целия екип. Успех във всяка крачка.
📌 #YolunAşkOlsun Започнах с нулеви спойлери, когато разбрах какво се случва, гледах екрана за минута. Това е отличен продукт. Не мога да изкажа нищо за Енгин Акюрек и Толга Сариташ. С една дума всичко е прекрасно!
📌 Мнозинството от нашите ветерани имат дълбоки рани в душите и телата си... Това понякога идва като дисоциация. #YolunAşkOlsun е филм, който ще ви покаже тези рани. Много благодаря на всички.
📌 #YolunAşkOlsun Защо ме разплака толкова много? Енгин Акюрек, Толга Сариташ, бяхте страхотни заедно. Много емоционален и прекрасен филм. Искам да ви видя отново в драма заедно.
📌 #YolunAşkOlsun е повече от филм, разби сърцето ми със сълзи. Започнах да плача и накрая плаках. Аплодирам играта на Енгин Акюрек и Толга Сариташ.
📌 Безплатна карта за пътуване, това означава да си ветеран у нас... Всяко изречение от филма е толкова вярно и правилно. #YolunAşkOlsun Енгин Акюрек, Толга Сариташ, благодаря ви за усилията.
📌 #YolunAşkOlsun Отдавна филм не ми е имал такъв ефект....
Няма да се впечатля много дълго време..
Накара ме да се замисля...
📌 Колко добре игра Енгин Акюрек... #НекаПътятВиБъдеЯсен
📌 След гледането на #YolunAşkOlsun, как сте, момчета? Със сълзи, докато пиша това, съм съкрушен..
📌 #YolunAşkOlsun е толкова красив филм за гледане, толкова много...
📌 #YolunAşkOlsun Времето замръзна в сцената с лодката, плаках със Салих, колкото повече плачеше той, толкова повече плаках аз... Толкова тих, но толкова дълбок филм... Трябва да гледате това..
📌 #YolunAşkOlsun беше един от най-добрите местни филми, които съм гледал напоследък...
📌 #YolunAşkOlsun Гледах го снощи, няма да можеш да спреш и за секунда... Това е един различен и красив филм, гледайте го със сигурност.
📌 Когато гледах #YolunAşkOlsun, разбрах, че имаме актьори от холивудско ниво. Каква сцена беше само... Защо не харчите повече пари за разработване на филми.
📌 #YolunAşkOlsun Толкова ме разплака, толкова отдавна не съм била под такова впечатление, всичко е пропорционално... Енгин, Толга. . . .
📌 #YolunAşkOlsun е най-шокиращото турско произведение, което съм виждал напоследък...
📌 #YolunAşkOlsun е най-хубавото нещо, което съм виждал от известно време, смях се едновременно, плаках. Енгин, Толга, беше невероятно.
📌 #YolunAşkOlsun е много добър филм.. Толкова много емоции не мога да се справя. Все още потресен от тази сцена 🙁 Engin Akyurek, ти си невероятен.. (По отношение на сцена за опит за самоубийство)
📌 #YolunAşkOlsun е най-добрият филм, Енгин Акюрек, бъди успешен!
📌 #YolunAşkOlsun човекът, който предава всички емоции на публиката във всеки сериал и филм, който играе, се казва Енгин Акюрек.
📌 #YolunAşkOlsun Най-накрая Netflix засне нещо ценно в Турция.
📌 #YolunAşkOlsun Много важен филм за нашите мъченици и ветерани... С неговото актьорско и снимачно качество. Аплодирам ви, момчета.
📌 #YolunAşkOlsun беше много красив, емоционален и смислен филм.
Успех на всички актьори в работата им. Енгин Акюрекс, отделни благодарности и аплодисменти.
📌 #YolunAşkOlsun Много ми хареса, усетих, че след този филм, нашите мъченици ще почиват в мир.
📌 #YolunAşkOlsun Енгин Акюрек отново вкара корнер...
📌 #YolunAşkOlsun С една дума беше перфектно. Не искам да давам спойлери, но който не сте гледали, препоръчвам да го гледате. Ще ви глезя само заради харизмата на Енгин Акюрек. 👏
📌 #YolunAşkOlsun Ти си добър син, Енгин. Благодаря ти за цялата упорита работа, гарджи, актьорството. Целувки за теб.
📌 #YolunAşkOlsun е най-добрият филм, който съм гледал през живота си. Изпълнението на актьорите е невероятно, темата е прекрасна.. Благодаря ти, По.
📌 #YolunAşkOlsun Бяхме наранени от болката на всички ветерани и мъченици. Филмът ни напомня за хора, които губим неусетно. сюжетът е толкова болезнен.. Енгин Акюрек е наистина актьорът, който заслужава всички роли.
📌 #YolunAşkOlsun Честито Енгин Акюрек, Толга Сариташ... Покажете ни такава игра, без много движения, че да не ни е скучно и за секунда. Незабързано и спокойно... Това лято всички ще искат да пътуват до Köyce ğiz благодарение на вас.
📌 #YolunAşkOlsun Не мога да кажа нищо за актьорството на Енгин Акюрек, затова мълча. Желая ти успех във всяко твое начинание.
📌 #YolunAşkOlsun Този филм надмина очакванията... Енгин и Толга са наистина онези актьори, които не могат да направят нищо лошо.
📌 #YolunAşkOlsun Бих искал да пожелая на Engin Akyurex повече успехи от всякога. Разсмя ме понякога плаках, благодаря.
📌 #YolunAşkOlsun Току-що завърших филма, беше толкова добър, че не мога да го обясня с думи, ще се смеете и ще плачете, определено го гледайте...
📌 #YolunAşkOlsun Този човек предава всички емоции на публиката, вие сте много различен актьор Енгин.
📌 #YolunAşkOlsun Това не е най-добрият турски филм, който не съм гледал отдавна, страхотен филм е.
📌 #YolunAşkOlsun Енгин Акюрек ни удряше от стена на стена... Какво по дяволите беше това..
📌 #YolunAşkOlsun Можете да видите нещо ценно и в Netflix. Толкова е емоционално, че не можеш да се сдържиш.

Общи условия

Активация на акаунт