Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 419

• 29 166
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=E3x04ShYlj4

Песента от филма I See You  в изпълнение на Tuana Mey. В сцената когато капитанът и жена му правят любов - от 49:31 м. до 52:32 м.
Туана пише: „Yolun Açık Olsun – Godspeed“ вече е в Netflix.
Аз съм музикална част от филма с песента си "Виждам те",
и нямам търпение да чуете песента. Насладете се на филма и моята песен.

# 646
Много хубава песен, Марианче, наби ми се в главата.

А на тази сълзите ми тръгват без да мога да ги спра - O burada /той е тук

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 07:15 от araselia

# 647
  • Пловдив

Да пием кафе с военния фотограф Мехмет в събота сутрин.
Успешна да е.

# 648

Добро утро!
Деня обещава да е приятен,така че да му се насладим максимално!Седмицата беше  наситена от към емоции доста и страстите все още се вихрят из мрежите.Така ни отвя главите капитан Салих, че не смея да мисля какво ни очаква с военния фотограф Мехмет!
Желая ви хубав ден!

# 649
Добро утро!

Хубав уикенд!

Дамата, така е , още съм под емоциите на филма. Мисля пак да го изгледам.

Нали майката на Керим е актрисата - майката на Гедиз ,ту на нея ми прилича,ту не.

Много се смях на сценката със искането на булката Joy Всеки говори и никой не слуша.

И двете актриси много ми харесаха, в ролята на Елиф една идея повече .Друго си е да си партнираш с актьори висш пилотаж, определено те провокират да дадеш най-доброто от себе си,да се надскочиш дори, а същевременно и е по-лесно стоиш срещу в говорещи очи, не маска ,акоще да е най-красивата.

Керим насред нивата Broken Heart

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 09:49 от araselia

# 650
Добро късно утро момичета! Flowers Hibiscus
За някои почивен, за мен естествено работен.
Вече съм на второ Coffee и малка почивка.
Радвам се, че  филмът предизвиква размисли.

# 651
  • Пловдив

https://twitter.com/hayalperest1__/status/1530310427195867136

Колко се изненада Салих в този момент - в ресторанта Салих вижда, че по тв дават репортаж за загинали в защита на страната им  и никой не обръща внимание на новината. Толкова е натъжен от безразличието...

# 652

https://twitter.com/hayalperest1__/status/1530310427195867136

Колко се изненада Салих в този момент - в ресторанта Салих вижда, че по тв дават репортаж за загинали в защита на страната им  и никой не обръща внимание на новината. Толкова е натъжен от безразличието...

Точно, живота си тече, хората свикват с тези новини за смърт и разрушения, слагат си капаците и не поглеждат встрани. Филма е сниман много преди войната в Украйна, но и сега виждаме същото, нали. Изсмукват се един куп оправдания за войната и никой не мисли, че може да пламне и неговата къща. То икономически вече пламна цялото село...
Скрит текст:
Вторачили се на хората в 40 лева и никой не се поставя на тяхно място, ай да ви видя колко ще ви е добре да си зарежете къщите, имотите, бизнеса и всичко, което сте градили и да отидете в чужда страна, пък макар и с лъскавата си скъпа кола и кредитните карти. Те готовите пари знаете как бързо се топят. Да ви гледат накриво като натрапници, да не разбирате какво ви говорят, да сте чужди, за неопределено време. Да не говорим за хората без финанси, повечето жени и деца. Ами завиждайте им за 40 лева, ако не ви е срам.
Вчера бях в НАП, имаше украинци, жени и деца, тук таме някой дядо, някакви декларации подават, аз трудно разбирам, а на тях никой не им обяснява ни на руски, ни на английски, не знам как се оправят.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 11:57 от araselia

# 653
Здравйте момичета.

Приятен уйкенд.
Още един герой остави Енгин в кариерата си, капитан Салих.
Седмицата мина неочаквано ,под еофорията на новият филм на Енгин и Толга
,,Лек път''.

Накрая синът на Салих му дава наджда да заживее и че винаги има нов път и след ужасните събития
Момичета майката на Дуйгу не ли актрисата от сериала ,,Ако бях облак''- майката на Нарин?

# 654
  • Пловдив

Да. Актрисата Ебру Нил Айдън - майката на Нарин от АБО и майката на Дуйгу от "Лек път".

# 655
И на мен ми се видя позната актрисата, но не се сетих от къде.

Бащата на Елиф и Керим бяха скици 😂

5ти ден номер 1 🥇

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 15:02 от araselia

# 656
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CeEmhbKoR1x/

Много ми хареса играта и на Belfu Benian/Белфу Бениан - Дуйгу.
Написа в инстаграм профила си: Благодаря на всички, които гледат.

# 657

Здравейте момичета Two Hearts
Един красиво изигран танц Зейбек!

# 658
Аз вчера гледах емоционално филма, сега почнах да разсъждавам фактологически 🙂. Сетих се, че при пътуването Керим от време на време си чешеше гърба, в един момент капитана вдигна ризата - нямаше нищо.  Керим го простреляха в гърба 🙁 Има много детайли от това пътуване - халюцинация-спомен, сигурно не съм ги забелязала дори. Пак искам да го гледам.

Снимка от сета със столовете 🙂

Тренд в САЩ

# 659

Навсякъде има само положителни коментари за филма.

Общи условия

Активация на акаунт