НОЕМВРИйска мама 2 в 1 = неочаквано добра комбинация!

• 13 730
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
   Момичета, качих малко снимки на Боил от днес да го видите какъв ми е портокал Simple Smile!
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70409&photo=109
   4efi, то и моето раждане протече долу горе така! Газът който са ти дали най-вероятно е кислород! От него напъните стават по-силни и раждането протича по-бързо, а ти си като зашеметена през цялото време  Mr. Green! За кърменето - виж в Библиотеката на кърмаческия! Аз бих те посъветвала да слагаш топли кърпи на гърдите, да ги масажираш, да се пробваш да ги цедиш не само с помпа, но и на ръка и най-вече - слагай бебка да суче колкото пъти се сетиш, независимо дали е гладна или не! Успех  Peace!

# 31
Привет,мами! Hug
Да се разпиша и аз в тази тема,че май поизпуснах няколко.Честичко влизам,но май нямам много време да пиша.Бебко много ме слуша - пу,пу- но все имам някаква работа или пък използвам момента да спя,че не знам следващите 3 часа дали ще са спокойни Party

Чета разказите ви за раждането и си припомням моето - не ми беше много весело тогава,но все пак се разнежвам сега и си го припомням с умиление Heart EyesРоня, радвам се,че при теб е минало толкова добре - наистина в Майчин дом всички са много мили.Живот и здраве,следващият път пак там ще родя!А доктора при когото си раждала не е ли един млад сладур Simple SmileСпомням си,че усмивката му много ме успокояваше - вдъхваше увереност и надежда,че всичко ще е наред!

На новите мами пожелавам най-послушните бебета и щастливи мигове с малките рожби!А на чакащите - прекрасна първа среща!  bouquet

# 32
  • София
Ама много са ви красиви бебоците !!!!! Влизам всеки ден да ги разглеждам и да се вдъхновявам  bouquet Днес след доста тежичка бременност е родила и приятелката ми Ирен  newsm44! Тя не е идвала в нашия форум, но не се стърпях да споделя с вас прекрасната новина и да пожелая на нея и дъщеричката и много здраве и късмет! Бебораната още си няма име, нооо, да се надяваме че ще го измъдрят скоро Joy
Целувам ви и успех на всички мами, на които им предстои СРЕЩАТА !

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 15:07 от grig

# 33
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТИ ДЪЩЕРИЧКИ - ДЕНИЦА НА МАМА ИНТЕРЛАКС И ЗЛАТИНА НА МАМА ЗЛАТНА!!! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, КРАСИВИ, СЛАДКИ ПРИНЦЕСКИ И ДА БЪДАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

ДОБРЕ ДОШЛИ НА МАМА МИШЕНЦЕ И НА МАМА РОСИ 74!!! РАДВАМ СЕ, ЧЕ ОТНОВО СТЕ СРЕД НАС!
  bouquet  bouquet  bouquet

Роня и Чефи, благодаря за разказите и пожеланията.
И аз пожелавам леко раждане на всички мами 2 в 1. При мен няма признаци, но знае ли се кога ще настъпи моментът... Стоим си на стартова позиция и чакаме Grinning.

# 34
Честити рожби на мамите Интерлакс, Златна и Ирен. Да са им живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване!
Ето малко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70409&view=1&photo=113

# 35
Честито бебче и на мама Златна! Тя май щеше да бъде октомврийка, а какво стана... Simple Smile Много да я радва и слуша!
Добре дошли на Мишенце и Роси! Hug Hug Hug

Момичета, много са ви красиви бебетата! Толкова миличко ми става като ги гледам и само като си спомня, че само преди няколко месеца само си мечтаехме за тях, а сега са реалност.

Аз от сутринта съм с някакви болки в кръста, които през последния час доста се засилиха. Не ме боли като при цикъл, а все едно съм си натоварила кръста от някакво физическо усилие. Май болката отива и надолу към яйчниците. Нямам контракции. Сега ще си легна малко, но преди това ще взема но-шпа и папаверин. Дали е нещо подготвително или нещо по-сериозно, момичета, помагайте?

# 36
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито бебе на мама Златна   bouquet   bouquet   bouquet

Сега проверих състава на Инфакола - Simethikon 40mg/ml, Saccharin Sodium, Hidroxypropyl Methylcellulose, Orange Flavour, Methil Paraben, Propil Paraben, Purified Water

Аз имам един приятел, който ще ходи до Англия и ще му поръчам да ми купи от тези капки. Ние от няколко дни сме с много силни колики и май единственият метод, който дава резултат е висенето на цица през 15 минути - ама как се мъчи милата, направо сърцето ми се къса като я гледам.

Рени много ти е сладък юнака, направо ти е одрал кожата  Wink

На мамите 2 в 1  стискам палци за лесно и бързо раждане и да идват в отбора на ноемврийските майки  Praynig

# 37
  • София
Аз от сутринта съм с някакви болки в кръста, които през последния час доста се засилиха. Не ме боли като при цикъл, а все едно съм си натоварила кръста от някакво физическо усилие. Май болката отива и надолу към яйчниците. Нямам контракции. Сега ще си легна малко, но преди това ще взема но-шпа и папаверин. Дали е нещо подготвително или нещо по-сериозно, момичета, помагайте?
Мина, пожелавам ти много леко раждане, ама внимавай с тези болки в кръста, че да не стане и твоята работа като на онази мама дето я болял цял ден кръста и отишла в болницата с 8 см разкритие Joy Сега сериозно- не съм много веща, ама съм чула че контракциите предшестващи раждането не е задължително да са болезнени..... следи се и по-добре си питай доктора, защото онова, което написах по-горе е смешно, ама истина.....

# 38
  • София
Мина нека мамите, които са родили да кажат, но на мен ми се струва, че много скоро ще гушкаш и ти бебче. Знам, че често контракциите се усещат именно с кръста...А и ти си от няколко дни с разкритие, така че давай мацка с теб сме всички (пък дано повлечеш крак и за мен. Нали сме с един термин) Hug

# 39
Здравейте, мами Simple Smile
Ние вече сме си вкъщи, бебчо е ОК, майка му също (само дето не може да си седи на епизиотомоята) ХАХАХА  Joy, ама скоро и това ще стане Simple Smile
Нямам време сега да чета и да разказвам за раждането, но по-късно или утре ще се пробвам!
Като цяло раждането мина добре, без упойка, без присъствие на татито.. ама нищо, следващото:)
Айде, за сега чао от мен и от малкото Сашенце !!!
Сега ще пусна някоя друга снимчица на малкото мишле
 newsm30 smile3504 smile3541

И честито на всички мами, които са си вече вкъщи с мъничетата Simple Smile

# 40
  Здравейте отново HugАз приключих по-рано с прегледа,но чак сега се прибирам...та....оказа се,че нямам и милиметър  разкритие,никакви признаци,че в петък/по план-график Wink/ трябва да родя;за първи път ми направиха и вагинален преглед-гадно си беше Sick,и...доктора каза в четвъртък със сакчето/ако не съм се разраждала дотогава/-направо в болницата-щели да ме наблюдават 1-2 дни и ако малката г-жица продължава да си кротува,ще ми предизвикат раждането Sick
  Много ми е криво,и се чудя дали вече хормоните се обаждат или .....-от една страна,искам по-скоро всичко да свършва,от друга-чудя се дали е правилно щом нямам никакво разкритие да прибързвам Thinking,не ми се стои в болницата няколко дни Cry,не зная....страхувам се...и досегашния ми оптимизъм някъде изчезна... Cry
  До скоро Hug

# 41
Добре завърнали се на всички мами с техните бебоци! Дано са ви спокойни и ящни!
И аз да се отчета след днешния ми преглед. Новините са обнадеждаващи - почти 3 см разкритие и изгладена шийка. Очаква се да гушна бебка до края на седмицата. Голямо вълнение ме обзе...Все си мислех, че имам още време.... Grinning

# 42
Здравейте на всички мами(настоящи и бъдещи) !   bouquet

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ НОВООБЕБИЛИ СЕ МАМИ!ДА СА ИМ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ РОЖБИЧКИТЕ, МНОГО ДА ПАПКАТ И СЛУШКАТ, А ОТ КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАТ!
Не честитя поименно, че три дена не успях да вляза тук и може да пропусна някого, а не искам.Сега поизчетох малко по диагоналната система и се включвам.
И Теа я мъчат колики, но не постоянно, а обикновено вечер между 18.00-20.00 и през нощта между 4.00-6.оо.А аз и давам Инфакол преди всяко кърмене.  newsm78
Мен вече много ме болят зърната  Cry Бебка така опъва и се протяга дкато суче, че понякога направо викам от болка.И тя се плюнчи на зърното известно време докато захапе.
Иначе си пийва много добре от чайчето на Хип против колики, както и водичка.

Вашите бебооци повръщат ли?Теа след хранене започва да се напъва и дори да се е оригнала пак повръща  newsm78 Днес всичко върна и се преобличахме чак.Не зная дали е нормално, в петък ще питам лекарката, като отидем на консултация.
Аз съм много доволна от кремчето за дупе на Мустела, това което Цвети обясняваше.Като ни изписаха беше с доста подсечено дупе, но след едно две намазвания се оправи.

На мамите, които още чакат да се срещнат с бебоците си, желая най-вълнуващата среща  Peace

После пак ще се включа, но за сега чао и по-малко колики на бебчовците!

# 43
Здрвейте и от мен.
Аз си мислех, че Ваяна имала колики, но днес сутринта разбрах, че не е имала, но затова пък вече има...милата така и бълбуника коремчето все едно някой със сламка пуска въздух в чаша с вода... Sad

Мина, от моят скромен опит при двете ми раждания мога да ти кажа, че това са си КОНТРАКЦИИ - и двата пъти имах такива болежки, докато съм получавала разкритие. Спокойно, зареди се с положителна енергия, добро настроение и скоро май ще си гушкаш бебенцето. Peace Стискам палци всичко да мине безпроблемно и бързо.

Рени, при нас тъкмо реша, че всичко е ок и пак драма, тъкмо се консултирам с някой по въпроса - и тя вземе, че засуче добре. Направо не знам какво става. А на всичкото отгоре дясната ми гърда е така разранена, че се чудя вече какво да правя... Cry
като капак, се бях притеснила, че нямам достатъчно кърма, защото за разлика от миналия път, сега изцеждам по 15-20 гр ... макс. 40гр. Но днес ходихме до педиатърката и претеглихме Ваяна - оказа се,че е качила 300 гр, което е добре - значи има достатъчно и си хапва момето...

# 44
Пам и Мина  Софи, стискам ви палци!!
Лайтблу, по колко пъти може \дневно\ да се дава Инфакол?, че моя е гръцки, няма указания на английски... newsm78 newsm78 Наш Дани, също се плюнчи на зърното, а днес също се сменяхме защото повърна всичко..Но това ни се случва за първи път, и защото му дадох след ядене чай ХИПП - не му харесва вкуса - и му се догади и повърна. Лайтблу за зърната пробвай с протектори. Аз съм доволна от тези на АВЕНТ.

Общи условия

Активация на акаунт