А зъбките и аз като Тася ги мия с Ненедент.
Kak ги миете тези зъбки, аз все се чудя как ще си изплакне устата

към пастата има напрастник като четка за зъби и с него натъркваш зъбчетата, а после бебо си изяжда пастата
Няма как да си изплакне устата

Няма как да си изплакне устата
а Елинка колко е пораснала и се е разхубавила още повече
Аз работа в сградата, където е м-н 345 и офиса ни гледа към малкия паркинг там и малкото стълбище с фонтанчето
Но не можах да излезна да ви видя 

голям съм заплес, беше на пейката до мене и явно съм го бутнала в тревата и после сме тръгнали да приспиваме Боби. Таткото ни е звънял и някой го е чул и прибрал, усетих се след около половин час след като сме станали и вече беше изключен
Най-тъпото е, че аз досега два пъти съм намирала телефони и все ги връщах на собствениците, явно други такива като мен нема
Ади, ще ми пишеш ли на лични какво се прави в полицията? Много ме е яд за контактите ми и за снимките на баща ми, които си бях правила 

Направо не повярвах на очите си.
и браво на момичето, че е прояло и е спряло да тормози мама
пък и доста добре си е качила този месец
друг път за цял ден не яде толкова твърда храна, а после и плодовото си изяде като пич, ма той тях си ги харесва
някоя от вас направила ли го е? до колкото съм чела май всички работещи мами са оставили децата на бабите, вие така ли направихте?
то билети щяха да ми уредят, ма заради малчо, пък и квато съм кека ще се разболея сигурно на студа и сред толкова хора
Почнах да ходя на плуване сутрин дано да посваля малко кила, че сраааам, направо не се понасям вече
имам вълчи апетит
, веси, какво стана с диетата? Похвали се малко, моля те! Нека имаме стимул, не знам вече какво да измисля, за да ям по-малко, ма от 3-ия месец на Боби досега съм качила към 5 кила
вместо да свалям то... Ох, айде стига съм досаждала

Бобата наистина почва да се цивилизова 

даже повечето мами плащат по 2лв на час,аз предложих 3лв, защото много държах на конкретния човек 
,чудя се аз защо немога да се свържа с теб вчера
дано ти го върнат,надявам се днес да се видим 
а и според педито ми след кърмене не е нужно да се мият зъбите на бебоците а и Румчето ми каза,че и нейното педи така и е казала

Та докито каза да го наблюдавам и ако кашлицата се засили или се появят други симптоми да звънкам. Дано само с витамин С и Зиртек да се оправят нещата.
Зиртек му давам именно заради дерматита, но като оздравее педито каза да го спрем, да видим дали ще се появят отново.
Препоръчани теми