"Мартенчетата добрички ходят,лазят,пляскат със ръчички!"

• 9 611
  • 277
  •   1
Отговори
# 45

А зъбките и аз като Тася ги мия с Ненедент.

Kak ги миете тези зъбки, аз все се чудя как ще си изплакне устата  newsm78

към пастата има напрастник като четка за зъби и с него натъркваш зъбчетата, а после бебо си изяжда пастата  Joy Няма как да си изплакне устата  Mr. Green Бебешките пасти са със специална формула и не съдържат флуор и са съобразени с това че бебо ще я хапне  Wink

# 46
Веси, да тръгна много добре захранването, мислех си че поне в това ще ни тръгнат нещата, но от около 2 седмици яде съвем малко, а от днес направо спря, не можах и една лъжица да й набутам в устата. В крайна сметка реших да оставя да почине 2 дена пък да видим. А това дали се развалят зъбите незнам, всъщност той е само един.

Хъм нещо много маркетолози станахме Laughing Терина, мила, честито дипломиране Hugа Елинка колко е пораснала и се е разхубавила още повече Hug

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 18:05 от daizy

# 47
Ще взема и аз да я пробвам тази паста. Дано да й се услади на Маги  Mr. Green После най-много да й дам да пийне малко вода.

Иле, аз днес те видях през прозореца на офиса с Лорка  Grinning Аз работа в сградата, където е м-н 345 и офиса ни гледа към малкия паркинг там и малкото стълбище с фонтанчето  Grinning Но не можах да излезна да ви видя 

Дейзи, дано се нормализират нещата скоро. Предполагам, че зъби я мъчат или нещо такова

А вие, като се насъбрахте толкова маркетинолози, защо не си отворите една фирма. Медийният ефир определено има нужда от освежаване от към реклами  Laughing

# 48
  • София
Благодаря ви за отговорите!  bouquet
Мисля да му взема бишкоте и да му ги дам с млякото newsm78
М/у другото ние сменихме млякото сега сме на НАН, пък чакам реакции Thinking
Преди бяхме на Нутрилон и нещо хич не ядеше и често връщаше по малко newsm78

А за миенето на зъбките , ние имаме четка, да взема да купя и аз някоя паста!?Откъде я взехте?

# 49
Ох, момичета днес си затрих телефона Sad голям съм заплес, беше на пейката до мене и явно съм го бутнала в тревата и после сме тръгнали да приспиваме Боби. Таткото ни е звънял и някой го е чул и прибрал, усетих се след около половин час след като сме станали и вече беше изключен Sad  #2gunfire  #Cussing out Най-тъпото е, че аз досега два пъти съм намирала телефони и все ги връщах на собствениците, явно други такива като мен нема Sad Ади, ще ми пишеш ли на лични какво се прави в полицията? Много ме е яд за контактите ми и за снимките на баща ми, които си бях правила Sad
Оплаках се.
Илианка, весело изкарване!

# 50
  • София
Tweety телефоните вече могат да се проследяват!Затова като те обират вече не ги взимат Mr. Green /поне при нас така стана/  Кажи, че са ти го откраднали!!!
Ти със сим карта ли си?

# 51
п63, добре дошла! Дай повече данни, за да те включи Тася в списъка. Моят синковец също не спи от около 2-3 седмици и се буди през 30 мин... Начините за приспиване са различни - вода, биба, люляне, напоследък като го взема в леглото при нас заспива на момента, а като го върна и се буди веднага... Според мен е период пред/след-зъбно...

Кетито, и аз въведох глутена на 7 м със сухар. Четох някъде из форума, че е добре обаче, ако имаш притеснения, да въведеш пшеницата последна и да започнеш с овесени ядки и т.н.

ЕлиГ, и ние казваме една дума и тя е "АЙДЕ". КАто я изцепи преди няколко дни в лекарския к-т, докато докито пишеше листовете, паднахме от смях  Joy

Зоуи, наваксали сме си всичко в развитието - вече седи, опитва се да пълзи и е много жив и енергичен, стои здраво, като го държиш и така... Абе има и свестни доктори у нас...

И мен ме интересува откъде взимате тази паста Ненедент?

Веси, като се обзаведете с новата количка, да се похвалиш! Сигурна съм, че ще си доволна. КАкто ти писа и ГЕрчо вече 5 месеца нямам оплавания грам.

Тиути, какви са ви признаците за АД? Това е много сериозна диагноза, за да се хвърля така леко...Консултирай се със специалист. Прочети из форума - има много.

Майчета, аз имам друг проблем - трябва да намеря жена да ми гледа Преслав по няколко часа на ден. Оказа се, че майка не може да се справя с него по 12 ч, докато ние бачкаме и сега, ако не искам да я докарам до болница, трябва да й намеря отмяна и то бързо. Да знаете някоя жена, която е свястна и ще е навита на 4-5 часа сутрин/след обяд без значение? Ако някой знае, да ми пише на ЛС.

Аз отивам да спя, че съм супер скапана от това недоспиване напоследък. Благородно завиждам на всички, които могат да си позволят поспиване и развлечения като ТВ, футбол и Бой Джордж Simple Smile

Целувки

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 22:49 от boriva

# 52
Здравейтееееее  Hug

Ей значи и коледно парти сте спретнали, БРАВОС Party

Честита магистърска степен Терина, наистина ще е чудесно да последва бърза реализация! УСПЕХ!!!

Дейзи, мила, никак не ти е лесно, красивото детенце си иска мама и това е. Постепенно опитвай с новите храни, определено не насилвай нещата. Подходът ти е правилен.
И при нас е мъка - без преспиване, Боби не заспива - вечер по рано от 10 не ляга  Sick

Ние днес купихме проходилка на Боби, той вече се изправя без проблем, лази и играе, малко странно му бе в проходилката, но по-малко ще стои в нея. Той сладура пренаписа книгите, беше за седмица при бабата и не само не е плакал за нас, но и ни гледаше все едно не ни познава, тази седмица беше най-дългата в живота ми.
Та за проходилката да ви кажа - от Скай центъра я взехме, хубаво че сме съвсем близо до него, защото колелетата липсваха, представяте ли си ooooh! Направо не повярвах на очите си.

Ето малко снимки от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72587

# 53
Tweety телефоните вече могат да се проследяват!Затова като те обират вече не ги взимат Mr. Green /поне при нас така стана/  Кажи, че са ти го откраднали!!!
Ти със сим карта ли си?

А аз се чудех защо ми оставиха телефона, като ми откраднаха портмонето преди няколко месеца  Tired

# 54
ми дано ми намерят телефона, тя нали и Ади си търси нейния...
Аз сега прочетох назад- Терина, честито дипломиране!!!  bowuu и браво на момичето, че е прояло и е спряло да тормози мама Simple Smile пък и доста добре си е качила този месец Simple Smile
аз днес се заинатих и давах на Боби едно месно пюре в продължение на 45-50 минути, ма накрая го изяде цялото! За пръв път изяде 190 грама Simple Smile друг път за цял ден не яде толкова твърда храна, а после и плодовото си изяде като пич, ма той тях си ги харесва  Laughing
Тася, дейзи и на мен ми е зор това приспиване на гърда, че нали уж търсех детегледачка... обаче да ви го похваля нали в събота го оставих на майка ми да го гледа да идем малко на кино и беше си заспал в кревата като леко го е поклащала за дупето, дори не е плакал и цялата процедура е била между 12 и 13 минути, начи можело! А сега съм в чуденка щот добрите детегледачки с опит ми се връзват към 500 лева, майка ми в момента взима по-малко и обмисляме да и прехвърля на нея майчинството, много се чудя начи  newsm78 някоя от вас направила ли го е? до колкото съм чела май всички работещи мами са оставили децата на бабите, вие така ли направихте?
А как завиждам за билетите на Левски-Барселона!!! Така ми се ходииииииии!!! Ма няма Sad то билети щяха да ми уредят, ма заради малчо, пък и квато съм кека ще се разболея сигурно на студа и сред толкова хора  Rolling Eyes
И явно днес ми е троен критичен ден, защото преди малко паднах, ама направо си се пребих, така се насиних, че... сигурно и единия нокът на крака ще ми падне, бе спънах ли се кво направих и аз не знам ма така плонжирах на пода  Embarassed дет се смеех преди малко с мъжа ми, добре че сутринта не се удавих Simple Smile Почнах да ходя на плуване сутрин дано да посваля малко кила, че сраааам, направо не се понасям вече Sad имам вълчи апетит  Close, веси, какво стана с диетата? Похвали се малко, моля те! Нека имаме стимул, не знам вече какво да измисля, за да ям по-малко, ма от 3-ия месец на Боби досега съм качила към 5 кила Sad вместо да свалям то... Ох, айде стига съм досаждала Sad

# 55
Туити, аз прехвърлих майчинството на майка ми. Но, за да можеш да го направиш сега, майка ти трябва да работи на ТРУДОВ договор. След 01.01.2007г. влизат в сила измененията, които приеха и ще може да си "наемеш" безработен роднина, който е регистриран на борсата и той ще получава тези 160лв, като заплата. Както и всеки друг специалист от борсата. Въпросът е, че просто си представи какви "специалисти" ще можеш да намериш на борсата и да са съгласни да гледат дете за 160лв на месец  Crossing Arms
Иначе майка ми отиде до общината и от там й дадоха две справки и една декларация, която трябва да попълниш ти, а една от справките трябва да ти я попълни работодателя. Попълнените документи остават по един екземпляр при твоя и един при нейния работодател. И просто от датата на прехвърлянето нейният работодател започва да тегли майчинските, а ти да си получаваш заплатата.
Като допълнение, от догодина най-вероятно майчинските ще се изплащат от НАП /Национална Агенция за приходите/, а не от работодателите. Дълбоко се съмнявам, че НАП са готови за това, защото и болничните ще трябва те да изплащат и просто си представям каква каша ще настане  ooooh!  Tired

# 56
Здравейте милички от Св.Константин и Елана.
Вчера благополучно пристигнахме, Тино се държа много добре през целия път- просто почти го проспа.Като пристигнахме го изкъпах за първи път без коритото, в душ кабината като му постлах една хавлийка да му е по-мекичко.Беше голям смях- първо се разрева, после като видя, че не е страшно започна да си играе със струята вода и да се опитва да я хване.Очаквах много трудно заспиване, но слава Богу заспа много лесно, само дето се буди няколко пъти , защото в стаята над нас не са от най-съобразителните и местят столовте като ги влачат по земята и за мако да направя скандал, егати хората има!!!

Иначе времрето е супер яко, сега излизаме на разходка.Има много дървета и почти не се усеща вятъра.

Не знам дали съм ви казала, но Тино има вече 2 зъбчета и се опитва да гризе всичко , което докопа без значение ,че те едвам се подават.

На мен ми е втори ден на плодове само и за сега съм добре, не съм МНОГО гладна,но все пак е и рано сутринта...

Дейзи, много съм доволна от стола за кола на Премама, ако си вземеш няма да съжаляваш( ако ставаше дума за този въртящия де)

После ще глдам да пиша пак

Лек ден

# 57
добро утро мами Hug
Зори скъпа,много си мила HugБобата наистина почва да се цивилизова bowuu
Съни адашчето е много готин-да ти е жив и здрав  bouquet
Танче на мен бавачката ми излиза по около 50лв седмично(доколкото мога да смятам  Embarassedкъм 200лв месечно),плащам по 3лв на час идва 3 пъти в седмицата-почасово излиза по скъпо,ако я искаш постоянно на заплата ще ти е по изгодно.виж в темата за помощ в домакинството, какви заплати дават това 500 лв да ти искат е много newsm78даже повечето мами плащат по 2лв на час,аз предложих 3лв, защото много държах на конкретния човек bowuu
а за телефона много съжалявам Sad,чудя се аз защо немога да се свържа с теб вчера newsm78дано ти го върнат,надявам се днес да се видим Heart Eyes
Весинка според мен, което е естествено неможе да е вредно,това мисля аз относно зъбите newsm78а и според педито ми след кърмене не е нужно да се мият зъбите на бебоците а и Румчето ми каза,че и нейното педи така и е казала bowuu

# 58
Здравейте!
Благодаря ви за поздравленията и хубавите думи! Много ме трогнахте!  Blush Blush Blush
Гледам, че и Боби на Съниполи е хакер и Елинката е същата, само клавиатура да набара и става страшно.
Туити, много съжалявам за гадните случки, които са те сполетяли, но има и такива дни понякога.
И аз благородно завиждам на всички, които могат да ходят по мероприятия, че ние сме самички с малката и само сестра ми понякога идва да я гледа, че да поизлезем, но и това е нещо
А исках и друго да ви питам. Елина много упорито си смуче палеца и вече е направо вреден навик, чудя се какво да я правя. Без палец не заспива.
Иначе откакто спрях да я кърмя преди месец си заспива с шишето, но си мисля, че с палеца замества гърдата  newsm78

# 59
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка. Да ни е честита!
Честито дипломиране на terina!  bouquet
При нас положението се влошава. Вече и мъжо е хремав, а Преслав започна да кашля. Водих го вчера на лекар, няма хрипове, гърлото не е зачервено, хрема няма и се чудя откъде се взе тази кашлица, защото никой от нас не кашля. newsm78 Та докито каза да го наблюдавам и ако кашлицата се засили или се появят други симптоми да звънкам. Дано само с витамин С и Зиртек да се оправят нещата.
 По този повод да си кажа и аз за дерматита. При Преслав се оказа, че не е на алергична основа, а заради много суха кожа. Мажа го с едно кремче на д-р Тайс за суха кожа и пъпчиците изчезнаха. Помогна и душ гела на Бюбхен. Вчера д-рката каза, че кожата му е перфектна. bowuu Зиртек му давам именно заради дерматита, но като оздравее педито каза да го спрем, да видим дали ще се появят отново.
Осен това е 9200 и 74см., наддал е 800гр. и 4см. за месец и 10 дни.
Столчето за кола не го вадим, защото и нашата кола е в гараж, а и е много сложна процедура да го сваляме, пък и много тежи.
Ох, отивам, че пак недоволства, че е сам. ooooh!
Хубав ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт